header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van terrazzovloeren zal tegen 2032 een veelbelovende groei van USD 4,809 miljard registreren

Aug 16, 2023 10:00 PM ET

Marktoverzicht:

Demarkt voor Terrazzo vloeren werd in 2022 gewaardeerd op 3,1 miljard USD. De markt voor terrazzovloeren zal naar verwachting groeien van USD 3,255 miljard in 2023 tot USD 4,80911747 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). Het maakt gebruik van hergebruikte marmersplinters, stukjes glas en andere materialen die samen worden gefabriceerd met behulp van cement of epoxyhars. Deze factor heeft dit een gunstig alternatief voor vloeren gemaakt. Naarmate de bouwactiviteiten wereldwijd toenemen, stijgt ook de vraag naar terrazzovloeren als gevolg van de parallelle vraag naar groene bouwmaterialen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor niet-residentiële constructies, voornamelijk in kantoren, scholen, hogescholen en andere locaties. De bedrijven werken aan de wereldwijde uitbreiding van hun activiteiten, waarvoor ze op zoek zijn naar regio’s met een maximaal potentieel.

Terrazzovloeren zijn een hoogwaardig product dat hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken is, waardoor ze geschikt zijn voor consumenten en bijdragen aan de groei van deze markt. Dit alternatief voor vloeren is zeer duurzaam en vereist minder onderhoud, waardoor het een beter alternatief is voor tegels, coatings en andere vloeren. Afgezien van het gebruik en de functies, voelt de wereldwijde terrazzo vloeren markt wrijving van de hoge initiële installatiekosten, instabiele grondstofkosten en alternatieve aanwezigheid op de markt.

Ontvang een gratis verslag op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8065

Dit rapport geeft een volledig overzicht van de markttrends, groeifactoren, & drijfveren, beperkingen, kansen en andere primaire factoren, gevolgd door een diepgaande analyse van de belangrijkste markten over de hele wereld. De wereldwijde markt voor terrazzo vloeren zal tijdens het onderzoek naar verwachting een jaarlijkse groei van ongeveer 05% vertonen.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde terrazzo vloeren industrie is onderverdeeld op basis van type en toepassing. Het type gedeelte is onderverdeeld in epoxy terrazzo en terrazzo op basis van beton. Het toepassingsgedeelte is onderverdeeld in privé, zakelijk, modern en infrastructureel.

Op basis van het type, epoxy terrazzo vertegenwoordigde het grootste deel van de taart van ongeveer 46% in de wereldwijde terrazzo vloeren markt, zoals de meesten zouden beschouwen als normaal om een hogere ontwikkelingssnelheid waar te nemen tijdens de meter tijd frame.

Dit wordt toegeschreven aan de grote elementen, zoals gelaagde soliditeit, stevigheid en kosten-adequaat en het heeft stof obstructie dat maakt het item de meest bekende onder de producenten. Beton gebaseerde terrazzo is een van de traditionele soorten grond oppervlak gebruikt in zowel interieur als exterieur toepassingen.

Terrazzo Vloeren Type Vooruitzichten
Epoxy terrazzo
Terrazzo op cementbasis

Toepassingsvooruitzichten terrazzovloeren
Residentieel
Commercieel
Industrieel Infrastructuur

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8065

Op basis van de toepassing heeft het privégedeelte in 2018 het grootste deel van de taart in handen, en dat zal zo blijven tot 2024. Het fragment zal naar verwachting ook de grootste ontwikkeling in de markt waarnemen vanwege de toenemende belangstelling voor dekontwikkeling, met name in opkomende economieën zoals India, China, Zuid-Korea, Australië, Brazilië en Zuid-Afrika. De zakelijke toepassing sectie is waarschijnlijk van plan om consistente ontwikkeling waar te nemen tijdens de schatting tijdframe, als deze items worden voornamelijk gebruikt in de montage van stoere binnenkant versiering.

Regionale analyse:

De wereldwijde terrazzo vloeren markt is gefragmenteerd per locale in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld (RoW). Noord-Amerika vertegenwoordigde het grootste deel van de taart van ongeveer 35%, zoals de meesten zouden beschouwen als normaal om zijn overwicht te behouden tijdens het verwachte tijdsbestek. Dit is te danken aan de onderhouds- en herontwerpexercities in Noord-Amerika.

Azië-Pacific wordt verondersteld om de meest verhoogde ontwikkeling in de Epoxy Terrazzo vloeren kosten als gevolg van de bloeiende ontwikkeling van de industrie in de particuliere, zakelijke en moderne gebied wordt verondersteld toe te voegen aan het belang voor terrazzo vloeren markt waar te nemen.

Toegang tot rapportgegevens @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/terrazzo-flooring-market-8065

Belangrijkste spelers

  • Concord Terrazzo Company Inc (VS)
  • KREZ Group (VS)
  • Kingspan Group (Ierland)
  • Diespeker & Co.
  • 4m Group (VK)
  • RBC Industries Inc. (VS)
  • Quiligotti Terrazzotegels Limited (VK)
  • RPM International Inc. (VS)
  • Terrazzo Masters (VS)
  • The Venice Art Terrazzo Co. Inc.

Recente Ontwikkelingen:

Het rapport over de distributiemarkt bevat informatie over het opmerkelijke jaar 2014, 2015, het basisjaar van de schatting is 2016 en de verwachte periode is 2018 tot 2025. Bovendien worden verschillende opkomende patronen verondersteld om vooruit momentum te krijgen in de wereldwijde terrazzo vloeren markt in de komende paar jaar, nadrukkelijk van invloed op de ontwikkeling van de zakelijke sector. Deze toppatronen herinneren aan een zich ontwikkelende concentratie voor innovatie, grensuitbreidingen en nieuwe wendingen van gebeurtenissen, en een groeiend verzoek van opkomende economieën.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Behang Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/wallpaper-market-7306

Stalen sandwichpanelen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-sandwich-panels-market-7548

Zachte Vloerbedekking Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/soft-covering-flooring-market-7670

Markt voor zelfhelend beton https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-healing-concrete-market-7854

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Terrazzo Flooring Market,Terrazzo Flooring Market Share,Terrazzo Flooring Market Trends,Terrazzo Flooring Market Reports