header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Data-as-a-Service zal 67,85 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 36,9 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 16, 2023 6:00 PM ET

Marktsamenvatting

Data-as-a-Service is een cloudgebaseerd gegevensbeheermodel waarbij gegevens on-demand aan gebruikers worden geleverd, zodat organisaties niet langer hun eigen gegevensinfrastructuur hoeven te onderhouden. Met DaaS hebben gebruikers toegang tot gegevens uit verschillende bronnen en kunnen ze deze gebruiken zonder de complexiteit van gegevensopslag, -beheer en -onderhoud. Het biedt een handige en kosteneffectieve oplossing voor bedrijven om gegevens te gebruiken voor besluitvorming, analyse en applicatieontwikkeling. De DaaS-markt zou tussen 2022 en 2030 met 36,9 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 67,85 miljard USD bedragen.

Het gebruik en de toepassingen van Data as a Service (DaaS) zijn divers. Organisaties kunnen DaaS gebruiken om inzichten te verkrijgen uit grote datasets, klantervaringen te verbeteren door personalisatie, operationele efficiëntie te verbeteren en datagestuurde besluitvorming te ondersteunen. Met DaaS hebben bedrijven toegang tot realtime gegevens, kunnen ze gegevensanalyses uitvoeren en gegevens naadloos integreren in hun applicaties. Het is vooral waardevol voor sectoren zoals financiën, marketing, gezondheidszorg, e-commerce en supply chain management, waar toegang tot nauwkeurige en actuele gegevens cruciaal is voor succes.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de sector van de onderwaterrobotica zijn onder andere

  • Microsoft
  • IBM Corporation
  • Facebook Inc.
  • Fair Isaac Corporation
  • Alibaba Group Holding Limited
  • Google Inc
  • Oracle Corporation
  • Bloomberg Finance L.P.
  • com Inc.
  • LinkedIn Corporation
  • Mastercard Adviseurs LLC
  • LexisNexis

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6057

Reikwijdte vanhet marktrapport:

Parameter

Details

Inkomstenraming in 2030:

67,85 miljard USD

Groeipercentage:

CAGR van 36,9 van 2022 tot 2030

Voorspellingsperiode:

2022 tot 2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends


Segmentatie van de markt:

Inzet:

Op inzet in de markt omvat Publiek, Privaat en Hybride

Prijsmodel:

Het prijsmodel in de markt omvat het volumegebaseerde model en het datatypegebaseerde model

Organisatiegrootte:

Op organisatiegrootte in de markt omvat KMO’s en grote ondernemingen

Eindgebruiker:

Per eindgebruiker in de markt omvat BFSI, Gezondheidszorg, Detailhandel en IT & Telecom

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6057

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Er zijn drie belangrijke marktstuwende factoren voor Data as a Service (DaaS). Ten eerste vereisen het toenemende volume en de toenemende verscheidenheid aan gegevens die door organisaties worden gegenereerd schaalbare en flexibele oplossingen voor gegevensbeheer en -analyse. DaaS biedt een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot deze gegevens en ze te gebruiken zonder dat uitgebreide investeringen in infrastructuur nodig zijn. Ten tweede wordt de vraag naar cloud-gebaseerde datadiensten zoals DaaS gestimuleerd door het toenemende gebruik van cloud computing en digitale transformatie-initiatieven door bedrijven wereldwijd. De schaalbaarheid, kostenefficiëntie en toegankelijkheid van DaaS-oplossingen maken ze aantrekkelijk voor organisaties die gebruik willen maken van data in de cloud. Ten derde wordt de vraag naar DaaS aangewakkerd door de groeiende behoefte aan datagestuurde besluitvorming en analyse in verschillende sectoren. Organisaties erkennen de waarde van tijdige en nauwkeurige gegevens voor het verkrijgen van inzichten, het verbeteren van de operationele efficiëntie en het stimuleren van innovatie.

Beperkingen in de markt:

Er zijn marktbeperkingen waar rekening mee moet worden gehouden. Eén uitdaging is de bezorgdheid over gegevensbeveiliging en privacy. Omdat organisaties voor gegevens via DaaS afhankelijk zijn van externe bronnen, is het van cruciaal belang om de vertrouwelijkheid en bescherming van gevoelige gegevens te waarborgen. Naleving van gegevensregelgeving en het aanpakken van cyberbeveiligingsrisico’s zijn belangrijke overwegingen voor zowel DaaS-aanbieders als gebruikers. Daarnaast kan de complexiteit van de integratie van DaaS in de bestaande IT-infrastructuur en workflows voor uitdagingen zorgen. Organisaties moeten zorgen voor naadloze integratie en interoperabiliteit tussen DaaS-oplossingen en hun bestaande systemen om maximale waarde uit de gegevens te halen.

Krijg toegang tot het volledige rapport van de Data-as-a-Service-markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-as-a-service-daas-market-6057

COVID 19-analyse:

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de Data as a Service (DaaS)-markt. Tijdens de pandemie is er een toegenomen vertrouwen in digitale technologieën en werk op afstand, wat de adoptie van cloud-gebaseerde diensten zoals DaaS heeft versneld. Organisaties hebben de noodzaak ingezien van flexibele en schaalbare dataoplossingen om samenwerking op afstand, besluitvorming en bedrijfscontinuïteit te ondersteunen. De pandemie heeft ook het belang van real-time gegevens en analyses bij het beheren van en reageren op crisissituaties duidelijk gemaakt. Na de pandemie zal de vraag naar DaaS naar verwachting blijven groeien omdat organisaties digitale transformatie omarmen en prioriteit geven aan datagestuurde strategieën om onzekerheden het hoofd te bieden en groei te stimuleren.

Gerelateerde artikelen:

Digital Payment Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Robuuste handheld apparaten markt per type, groei, trend en overzicht – 2030 | MRFR

Onderzoeksrapport over de markt voor financiële apps – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data as a Service Market,Data as a Service Market Size,Data as a Service Market Growth,Data as a Service Market Analysis,Data as a Service Market Demand,Data as a Service Market share,Daas Market,Daas Market Size