header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor krimpkouslabels zal aanzienlijk groeien als gevolg van de groeiende vraag, voorspelling voor 2032

Aug 16, 2023 9:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

De omvang vande markt voor krimpkouslabels werd in 2022 geschat op USD 16,1 miljard. De markt voor krimpkouslabels Toepassing zal naar verwachting groeien van USD 17,1 miljard in 2023 tot USD 28,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,40 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Krimpkousetiketten zijn plastic etiketten die op verpakkingen worden aangebracht door het etiket te krimpen zodat het strak om de verpakking past. Ze worden vaak gebruikt in de verpakking van dranken, voedingsmiddelen en consumentengoederen om branding, manipulatiebeveiliging en productinformatie te bieden. De wereldwijde markt voor krimpkouslabels verwijst naar de productie en verkoop van deze labels wereldwijd. De gemakkelijkste en beste labels voor producten die blootgesteld worden aan veel nattigheid en wrijving zijn krimpkouslabels. Het zijn 360-graden bedrukte labels die tijdens het aanbrengen warmte gebruiken om het label naar de contouren van de verpakking te vormen, ze worden in full colour bedrukt en zijn slijtvast en vochtbestendig. De labels worden vaak aangebracht op glazen, plastic of aluminium blikjes en worden normaal gesproken gedrukt op polyester of plastic materiaal.

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor krimpkousetiketten. De pandemie heeft de toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot grondstoffentekorten en vertragingen in de productie en levering van krimpkouslabels. Daarnaast hebben de sluiting van bedrijven en lagere consumentenbestedingen geleid tot een daling van de vraag naar krimpkouslabels, met name in de voedings- en drankenindustrie.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1785

Regionaal overzicht

Bedrijven in de markt voor krimpkousetiketten zijn verspreid over de hele wereld. Het marktrapport voor krimpkousetiketten biedt belangrijke informatie over de regionale markten van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse markt voor krimpkousetiketten telt veel bedrijven in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Europa heeft bedrijven in de markt voor krimpkousetiketten in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Het rapport bevat ook een gedetailleerde analyse van de markt voor krimpkousetiketten in India, China en Japan in de regio Azië-Stille Oceaan. De markt voor krimpkousetiketten in het Midden-Oosten, Afrika en andere regio’s is ook bestudeerd door analisten. De regionale analyse van de markt voor krimpkousetiketten is te vinden in het marktonderzoeksrapport.

Markt Segmentatie

De markt voor krimpkousetiketten is onderverdeeld op basis van materiaal, toepassing en type.

De markt voor krimpsleeve-etiketten is op basis van het type gesegmenteerd in stretchkrimp en krimpkrimp met elastische krimp. Het segment krimptype zal de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

De markt voor krimpkouslabels per materiaal is onderverdeeld in PE, PVC, polymelkzuurfolie, geëxpandeerd polystyreen, PET-G en andere. Van deze materialen zal het PET-G materiaalsegment tijdens de prognoseperiode het leeuwendeel van de markt in handen hebben.

De markt voor krimpkousetiketten per toepassing is onderverdeeld in persoonlijke verzorging, voeding en dranken, farmaceutica en andere. Het segment voor voedingsmiddelen en dranken zal tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren.

NU KOPEN: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1785

De belangrijkste bedrijven op de markt voor krimpkouslabels zijn

Bemis Company

Berry Plastic Groep

Klockner Pentaplast Groep

Amcor PLC

Clondalkin Group Holdings

Huhtamaki Oyj

Schur Flexibles

Cenveo Groep

Taghleef Industrieën

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/shrink-sleeve-labels-market-1785

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Inventarisatie Markeringen Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/inventory-tags-market-2625

Markt voor industriële tape https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-tape-market-2805

Markt voor koelverpakkingen https://www.marketresearchfuture.com/reports/refrigeration-packaging-market-5071

Markt voor kunststofbuisverpakkingen https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-tube-packaging-market-5086

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Shrink Sleeve Labels Market,Shrink Sleeve Labels Market Share,Shrink Sleeve Labels Market Trends,Shrink Sleeve Labels Market Growth,Shrink Sleeve Labels Market Reports