header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor speciaal carbonzwart zal naar verwachting een aanzienlijke groei vertonen in 20232030

Aug 16, 2023 4:57 PM ET

Overzicht van de markt voor speciaal carbonzwart

De markt voor speciaal carbonzwart zal naar verwachting groeien van USD 2,87 miljard in 2023 tot USD 5,40 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,0 tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

De expansie en innovatie in de drukindustrie zullen naar verwachting de voortgang van de markt voor speciaal carbonzwart in de komende periode ondersteunen. Voorspeld wordt dat het toegenomen gebruik van batterijen in de volgende generatie voertuigen de markt voor speciaal carbonzwart zal stimuleren.

Analyse per segment

De segmentstudie van de markt voor speciaal carbonzwart wordt uitgevoerd op basis van kwaliteit, toepassing, endues en andere. Het kwaliteitssegment van de markt voor carbonzwart voor speciale toepassingen is onderverdeeld in food-grade en conductive grade. Het eindgebruikerssegment van de markt voor carbonzwart is onderverdeeld in elektrische & elektronica, auto’s, bouw & en verpakkingen. Het toepassingssegment van de markt voor carbonzwart is onderverdeeld in lijmen & afdichtingsmiddelen, kunststoffen, drukinkten, masterbatchen, verven & coatings en batterijen. Het regionale segment van de markt voor speciaal carbonzwart is onderverdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en andere regionale markten.

Download een gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8170

Regionaal overzicht

Het regionale onderzoek van de markt voor speciaal carbonzwart is onderverdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en andere regionale markten. De regionale markt in Azië en de Stille Oceaan beheerst de wereldwijde markt voor speciaal carbonzwart met meer dan de helft van het totale aandeel in 2023, wat kan worden toegeschreven aan de veerkrachtige ontwikkeling van de verpakkings-, automobiel- en bouwindustrie in China en India. De Noord-Amerikaanse regionale markt, gevolgd door de Europese regio, is goed voor het tweede grootste aandeel. De strikte milieurichtlijnen in verband met de beperking van het gebruik van additieven in kunststoffen en middelen die in contact komen met voedingsmiddelen zullen naar verwachting een negatieve invloed hebben op de ontwikkeling van de markt voor carbonzwart in deze regio’s. De stijgende vraag naar geleidende inkt vanuit de elektronicabranche zal naar verwachting de markt voor speciaal carbonzwart in Noord-Amerika en Europa ondersteunen. De markt voor speciaal carbonzwart in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika heeft een relatief kleiner aandeel in de wereldmarkt. De markt voor carbonblack voor speciale toepassingen in deze regio’s zal naar verwachting een gezonde groei doormaken dankzij de zich ontwikkelende auto- en bouwsector in de regio.

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8170

Analyse van de concurrentie

Er wordt voorspeld dat de snelle veranderingen in consumentenvoorkeuren de wereldwijde marktontwikkeling zullen motiveren. De gunstige invloed van wereldwijd bestuur zal naar schatting de wereldwijde handel in de markt bevorderen. De ontdekking van nieuwe markten zal de kansen op succes in de komende periode waarschijnlijk verder vergroten. De upgrades in leveringsstrategieën zullen naar verwachting de vooruitgang van de markt in de nabije toekomst verder stimuleren. Er wordt voorspeld dat de opkomst van op digitalisering gebaseerde strategieën in operationeel beheer en voorspelling de wereldwijde markt in de voorspellingsperiode zal transformeren. De investering door marktspelers in de ontwikkeling van het toekomstige potentieel voor vooruitgang zal het marktpotentieel waarschijnlijk vergroten. Er wordt geschat dat de activering van verschillende ontwikkelingswegen de marktontwikkeling een kickstart zal geven. De concurrentie op de markt zal naar verwachting innovatie op de markt stimuleren, wat zal leiden tot de introductie van nieuwe producten op de markt. De oprichting van sterke onderzoeks- en ontwikkelingsprotocollen zal de markt in de toekomst naar schatting op meerdere manieren ten goede komen. Er wordt ook verwacht dat de focus op duurzaamheid de langetermijnuitbreiding van de markt aanzienlijk zal beïnvloeden.

De formidabele bedrijven op de markt voor speciaal carbonzwart zijn Birla Carbon (Thailand), Orion Engineered Carbons SA (Luxemburg), Continental Carbon Company (VS), Mitsubishi Chemical Corporation (Japan), Phillips Carbon Black Limited (India), Cabot Corporation (VS), DyStar Singapore Pte Ltd (Singapore), Himadri Specialty Chemical Ltd (India), Imerys Graphite & Carbon (Zwitserland) en Omsk Carbon Group (China).

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8170

Updates voor de industrie:

Mei 2021 Orion Engineered Carbons S.A., een belangrijke wereldwijde handelaar in speciale en hoogwaardige koolstofvezels, verklaarde dat het de prijzen voor zijn speciale koolstofvezels zou verhogen. De prijsverhoging is essentieel vanwege de constant hogere vraag naar zijn speciale producten en plotseling stijgende wereldwijde kosten voor grondstoffen en toeleveringsketens. Tegen deze achtergrond zal Orion Engineered Carbons de prijzen voor speciaal carbon black wereldwijd met maximaal 20% verhogen, met ingang van 1 juli 2021, of zodra andere contracten dit toestaan, voor alle zendingen op of na die datum.

Februari 2021 Phillips Carbon Black meldde onlangs aan de beurzen dat het bedrijf twee speciale zwarte lijnen op maat heeft gemaakt in Palej, in Gujarat. De twee speciale zwarte lijnen zijn voor de productie van een breed scala aan speciale zwarte producten met een totale waarde van ongeveer 32.000 MTP A om te voldoen aan de toenemende behoeften van haar klanten.

Gerelateerde rapporten @

  1. Pyridinemarkthttps://www.marketresearchfuture.com/reports/pyridine-market -3198
  2. Thermoplastisch polyurethaan markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermoplastic-polyurethane-market-3269
  3. N-Vinylformamide Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/n-vinylformamide-market-3318
  4. Isatoïnezuuranhydride markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/isatoic-acid-anhydride-market-3325
  5. Isolatie Marktonderzoeksrapport?-?Wereldwijde voorspelling tot 2030 https://www.marketresearchfuture.com/reports/insulation-products-market-1881

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Specialty Carbon Black Market,Specialty Carbon Black Market size,Specialty Carbon Black Market share,Specialty Carbon Black Market trends