header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Vlindererwtentheemarkt zal tegen 2032 $ 0,7924 miljard bereiken – Exclusief rapport met marktanalyse vóór en na COVID-19 door MRFR ®.

Aug 16, 2023 3:38 PM ET

Overzicht van de markt voorvlindererwtthee :

De wereldwijde markt voor vlindererwtthee zal tegen het einde van het jaar 2032 naar schatting een marktomvang genereren van ongeveer USD 0,7924 miljard. Er wordt echter verwacht dat de wereldwijde markt voor vlindererwt thee de marktwaarde zal vergroten met een CAGR van 5,25 tussen de prognoseperiode van 2023 tot 2032. Erwt-bloementhee wordt beschouwd als nuttig bij gewichtsverlies en een detox-dieet. Fabrikanten leggen dus de nadruk op de kooppatronen van consumenten om nieuwe dingen te innoveren.

De stijgende vraag naar kruidendranken zal naar verwachting de groei van de wereldwijde vlindererwttheemarkt stimuleren tijdens de voorspelde periode. Bovendien zal de wereldwijde markt naar verwachting lucratieve mogelijkheden bieden voor de belangrijkste marktspelers en verkopers als gevolg van de toenemende neiging van consumenten tot persoonlijke verzorging. De hoge kosten van kruidenthee kunnen echter de groei van de wereldwijde markt tijdens de prognoseperiode beïnvloeden.

Belangrijkste spelers:

Prominente spelers op de wereldwijde markt voor vlindererwtthee zijn onder andere Siam Industries International (Thailand), Yumchaa (Londen), Manila Superfoods (Filippijnen), Woodland Foods (VS), My Blue Tea (Australië), ÉsahTea (India), Shyali Products Private Limited (India), Wild Hibiscus Flower Co. (Australië), Blue Tea. (India) en Longevity Warehouse (VS).

Ontvang een proefexemplaar van dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10786

Butterfly Pea Flower Tea Market

Markt Segmentatie:

Het voorspellingsrapport van de wereldwijde vlindererwttheemarkt laat zien dat deze markt een aanzienlijke groei doormaakt dankzij de gecombineerde ondersteuning van verschillende segmenten. Deze segmenten worden gesegmenteerd op basis van vorm, distributiekanaal en categorie.

Op basis van de vorm is de wereldwijde markt voor vlindererwt thee onderverdeeld in theezakjes en losse bladeren. Voorspeld wordt dat het segment van de theezakjes het grootste marktaandeel zal hebben in 2020, omdat het heel handig is om mee te nemen, op te slaan en te gebruiken. In termen van distributiekanalen is de huidige markt voor vlindererwtenthee gecategoriseerd in niet-winkels en winkels (supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken, buurtwinkels en andere). Hiervan wordt geschat dat het niet-winkelgebaseerde segment de marktgroei zal domineren in 2020.

Op basis van het categoriesegment is de huidige markt voor vlindererwtthee ingedeeld in biologisch en conventioneel. Van deze twee wordt geschat dat het conventionele segment het grootste marktaandeel zal verwerven in 2020 vanwege de betaalbaarheid in vergelijking met biologische thee.

Blader door de samenvatting van het rapport en de volledige inhoudsopgave (ToC): https://www.marketresearchfuture.com/reports/butterfly-pea-flower-tea-market-10786

Regionale analyse:

Volgens het wereldwijde Vlindererwt thee marktrapport is de huidige markt verspreid over Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Hiervan is de dominante regionale markt de Noord-Amerikaanse markt voor het jaar 2020, en deze markt zal naar verwachting hetzelfde blijven in de komende jaren. Voorspeld wordt dat de VS in deze regio het grootste marktaandeel voor vlindererwtenthee zal verwerven. Deze regio groeit door de toename van angst- en stressproblemen. De vraag naar vlindererwt thee groeit omdat het stressverlagende eigenschappen heeft, die door mensen worden gebruikt om verschillende diëten en een gezonde levensstijl aan te houden. De snelste groei is bijvoorbeeld te zien in de regio Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode als gevolg van de aanwezigheid van een grote consumentenbasis en de stijgende bestedingscapaciteit van de consumenten.

Nieuws uit de sector:

In oktober 2023 ging de prominente speler BLUE TEA INDIA de concurrentie aan met Teabox, Vahdam India en Yogi Tea & Tea Forte (VS) om zijn aanwezigheid te tonen in verschillende regio’s zoals de VS, het VK, nog 6 landen in de EU en Australië via het Amazon-platform.

Belangrijkste drijfveren van de markt

  • Toenemende populariteit van vlindererwtthee als gezonde drank: Vlindererwt thee is een van nature cafeïnevrije drank die rijk is aan antioxidanten. Het staat ook bekend om zijn kalmerende eigenschappen en zijn vermogen om de cognitieve functie te verbeteren. Dit maakt vlindererwtenthee een populaire keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een gezonde en verfrissende drank.
  • Groeiende vraag naar natuurlijke voedingskleurstoffen: Vlindererwt thee is een natuurlijke voedingskleurstof die kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en dranken te kleuren. Hierdoor is vlindererwtthee een populaire keuze voor fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken die op zoek zijn naar natuurlijke alternatieven voor synthetische voedingskleurstoffen.
  • Toenemend gebruik van vlindererwt thee in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie: Vlindererwt bloementhee wordt gebruikt in een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en dranken, zoals ijs, yoghurt, gebak en smoothies. Dit vergroot de markt voor vlindererwtthee en zal naar verwachting de groei van de markt in de komende jaren stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Wereldwijde theemarktinformatieper type (groene thee, zwarte thee, oolongthee, kruidenthee en andere), per vorm (los blad, theezakjes en andere), per categorie (biologisch en conventioneel), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2027

Informatie overde functionele theemarkt per type (groene thee, kruidenthee en andere), vorm (losse blaadjes, zakjes en poeder), functie (immuniteit, ontgifting, gewichtsverlies, darmgezondheid, multifunctioneel en andere), distributiekanaal (winkelbasis {supermarkten, supermarkten, buurtwinkels, speciaalzaken en andere}, niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Butterfly Pea Flower Tea Market,Butterfly Pea Flower Tea Market Size,Butterfly Pea Flower Tea Market Share,Butterfly Pea Flower Tea Market Trends,Butterfly Pea Flower Tea Market Growth,Butterfly Pea Flower Tea Market Analysis,Butterfly Pea Flower Tea Market Overview,Butterfly Pea Flower Tea Market Outlook,Butterfly Pea Flower Tea Market Insights,Butterfly Pea Flower Tea Market Research