header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dekenmarkt: ongelooflijke groei en prognose voor 2027 | Faribault Woolen Mill Co, Biddeford Blankets L.L.C., Hudson’s Bay Company

Aug 16, 2023 3:34 PM ET

Inzicht in de dekenmarkt:

Volgens de analyse van MRFR zal de dekenmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 4,2 registreren van 2020 tot 2027 en een waarde hebben van meer dan USD 9,7 miljard in 2027.

De term “dekenmarkt” is geen algemeen gebruikte term in het bedrijfsleven of de economie. Een mogelijke interpretatie van de term zou kunnen verwijzen naar de markt voor dekens, wat een specifiek segment van de textielindustrie zou zijn. De markt voor dekens zou fabrikanten, groothandelaren en detailhandelaren kunnen omvatten die dekens produceren, distribueren en verkopen aan klanten.

De omvang van de markt voor dekens hangt af van verschillende factoren, zoals de vraag naar dekens, consumentenvoorkeuren en concurrentie op de markt. De markt voor dekens kan ook variëren op basis van de soorten dekens die worden verkocht, zoals elektrische dekens, gewogen dekens of traditionele dekens gemaakt van materialen zoals wol, katoen of synthetische vezels.

De COVID-19 pandemie heeft verschillende gevolgen gehad voor de markt van dekens, omdat mensen meer tijd thuis doorbrengen als gevolg van sluitingen en beperkingen, is de vraag naar huishoudelijke artikelen, waaronder dekens, toegenomen. Veel mensen gebruiken dekens niet alleen voor de warmte, maar ook als een manier om een gezellige en comfortabele thuisomgeving te creëren. Dit heeft geleid tot een toename in de verkoop van dekens, vooral bij online retailers die een toename in de vraag hebben gezien.

Klik hier om toegang te krijgen tot een gratis voorbeeldrapport van de wereldwijde markt voor dekens @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10391

Blanket Market

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: American Blanket Company (VS), Pendleton Woolen Mills (VS), Hudson’s Bay Company (Canada), Boll and Branch (VS), URBANARA GmbH (Duitsland), Shanghai Easun Group (China), Medline Industries Inc. (VS), Chellco Industries Limited (Nigeria), Biddeford Blankets LLC (VS).

Markt Segmentatie:

De markt voor dekens is onderverdeeld in Type, Materiaalsoort, Verkoopkanaal en Eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in elektrische dekens en gewone dekens.

Op basis van het type materiaal is de markt onderverdeeld in wol, katoen en polyester.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in huishoudelijk en commercieel.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in residentieel en commercieel.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt onderverdeeld in groothandelaren/distributeurs, hypermarkten/supermarkten, speciaalzaken, winkels met meerdere merken, onafhankelijke kleine detailhandelaren, online detailhandelaren en anderen.

Vraag een aangepast exemplaar van het marktrapport voor dekens aan @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/blanket-market-10391

Regionale analyse:

Azië-Pacific is een van de grootste regio’s voor de totale dekenmarkt.

De toenemende verstedelijking, veranderende levensstijlen en groeiende vraag naar comfortabele en kwalitatief hoogstaande beddengoedproducten stimuleren de groei van de dekenmarkt in de regio Azië-Pacific. De groeiende middenklasse in landen als India en China is ook een belangrijke factor die de vraag naar dekens in deze regio stimuleert.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor dekens, waar de vraag wordt gestimuleerd door factoren als koud weer en een hoge levensstandaard.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in winkelbasis en niet-winkelbasis.

Belangrijkste drijfveren van de markt:

  • Toenemende vraag naar comfort en luxe: Dekens worden steeds vaker gebruikt als een manier om comfort en luxe toe te voegen aan het huis. Consumenten zijn op zoek naar dekens die zacht, warm en stijlvol zijn. Dit stimuleert de vraag naar dekens van hoge kwaliteit gemaakt van natuurlijke vezels, zoals wol en katoen.
  • Stijgende besteedbare inkomens: Het stijgende besteedbare inkomen van consumenten in ontwikkelingslanden is ook een drijvende kracht achter de groei van de markt voor dekens. Consumenten in deze landen kunnen zich nu duurdere dekens veroorloven, wat bijdraagt aan de groei van de markt.
  • Veranderende levensstijlen: Veranderende levensstijlen zijn ook de drijvende kracht achter de groei van de dekenmarkt. Meer mensen werken nu thuis, wat betekent dat ze meer tijd in hun slaapkamer doorbrengen. Dit leidt tot een grotere vraag naar dekens die kunnen worden gebruikt om warm en comfortabel te blijven tijdens het werken of slapen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie, door Market Research Future:

Marktinformatie hoofdkussen – per materiaal (100 otton, 100 amboo Fiber, 100% zijde, 100% polyester en andere), per vulmateriaal (Memory Foam, Holle Vezel, Latex, Microfiber en andere), per vorm (Vierkant, U-vorm, Rechthoek, Golf, Rond, Convex en andere), per eigenschap (Therapie, Verkoeling, Anit-Statisch, Anti-Bacterie en andere), per toepassing (Decoratie, Slapen, Beddengoed, Reizen, Massage en andere) per Regio Voorspelling tot 2030

Informatie over hetmarktonderzoek tapijten en vloerkleden per producttype (geweven, getuft, geknoopt, naald geperforeerd en andere), per MATERIAAL (nylon, polyester, polypropyleen, katoen, wol, zijde, jute en andere), per eindgebruiker (residentieel en commercieel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Blanket Market,Blanket Market Size,Blanket Market Share,Blanket Market Trends,Blanket Market Overview,Blanket Market Outlook,Blanket Market Insights,Blanket Market Growth,Blanket Market Analysis