header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dimeerzuurmarkt Laatste scenario en toekomstige aspectanalyse 20232032

Aug 16, 2023 5:39 PM ET

Dimeerzuur marktinzichten

Dimeerzuur is ook bekend als gedimeriseerde vetzuren en wordt vaak afgeleid van verschillende soorten olie. Market Research Future heeft een diepgaande studie van de dimeerzuurmarkt uitgevoerd, die een aantal factoren en cijfers omvat om het onderzoek te ondersteunen dat de manier van groei in de markt onthult. Dimeerzuur is een geelachtige tot gele viskeuze transparante vloeistof die niet giftig is en toepassingen kent in de productie van polyamideharsen, smeltlijmen, alkydharsen, kleefstoffen, oppervlakteactieve stoffen en smeermiddelen om er maar een paar te noemen.

In polyamideharsen wordt dimeerzuur gebruikt voor synthese, dat vervolgens verder wordt gebruikt in verschillende toepassingen op basis van het polyamidetype. Reactieve polyamide heeft bijvoorbeeld toepassingen als uithardingsmiddel voor epoxyharsen, terwijl niet-reactieve polyamide wordt gebruikt voor smeltlijm en drukinkt. De snelle groei van de bouwsector over de hele wereld heeft de vraag naar kleefstoffen, afdichtingsmiddelen, oppervlakteactieve stoffen en diverse andere stoffen aanzienlijk gestimuleerd. Verwacht wordt dat de bouwsector een stabiele bron van inkomsten zal zijn voor de wereldwijde dimeerzuurmarkt. Bovendien heeft dimeerzuur ook toepassingen in haarkleurproducten, ontharingswasproducten en bij de productie van nagellak. De groeiende vraag in de wereldwijde persoonlijke verzorgingssector zal naar verwachting een belangrijke bron van vraag naar dimeerzuur zijn tijdens de evaluatieperiode.

Een tekort aan belangrijke grondstoffen, evenals het toenemende gebruik van onverzadigde vetzuren in de synthese van biobrandstoffen, zal naar verwachting de groei van de wereldwijde dimeerzuurmarkt afremmen. Toenemende toepassingen in de cosmetische industrie zullen de markt echter nieuwe groeimogelijkheden bieden tijdens de voorspellingsperiode.

Ontvang een gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5869

Segmentatie van de markt

De wereldwijde dimeermarkt is in het rapport van MRFR gesegmenteerd in verschillende delen op basis van producttype, toepassing, eindgebruik en regio. Producttypen met betrekking tot dimeerzuur zijn onderverdeeld in gedestilleerd, standaard en gedestilleerd gehydrogeneerd &.

Toepassingen van dimeerzuur zijn onderverdeeld in olieveldchemicaliën, reactieve polyamide, niet-reactieve polyamide, cosmetica, & persoonlijke verzorgingsproducten en andere.

Eindgebruikerssectoren waar dimeerzuur wordt gebruikt zijn onder andere de bouw, olievelden en cosmetica-industrie.

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5869

Regionale analyse

In het wereldwijde rapport worden vijf belangrijke regio’s behandeld, waaronder Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. De dimeerzuurmarkt in Azië-Pacific bevindt zich in de voorhoede van de wereldwijde markt als gevolg van de aanwezigheid van een grote productiebasis van dimeerzuur in de regio. Verschillende belangrijke marktspelers zijn gevestigd in Azië-Pacific, waardoor de regio een belangrijke rol speelt op de wereldmarkt. Bovendien kent de regio een aanzienlijke economische groei, samen met een snelle verstedelijking die heeft geleid tot een drastische toename van het aantal bouwprojecten. De grote vraag naar oppervlaktecoatings, dichtingsmiddelen, verf en kleefstoffen in de regio stimuleert de APAC-dimeerzuurmarkt. De toenemende toepassingen van dimeerzuur in biogebaseerde cosmetica zullen naar verwachting de regionale groei tijdens de evaluatieperiode beïnvloeden.

Het Midden-Oosten is een andere groeiende markt als gevolg van het grote aantal bouwprojecten die worden ondernomen door zich snel ontwikkelende economieën in de regio in een poging om het toerisme te stimuleren. De regio heeft ook een aanzienlijk industrieel gebied waar kleefstoffen en coatings worden geproduceerd, waardoor het een belangrijke regio in de dimeerzuurmarkt is. Bovendien wordt verwacht dat de aanwezigheid van grote olieveldreserves en het gebruik van dimeerzuur als chemisch product voor olievelden de groei van de markt in de regio zullen ondersteunen.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5869

Belangrijkste spelers

Marktdeelnemers die concurreren op de wereldwijde dimeerzuurmarkt zijn onder andere Shandong Huijin Chemical Co. Ltd (China), Croda International Plc (Verenigd Koninkrijk), Oleon Corporate M & S (Europa), Anqing Hongyu Chemical Co, Ltd (China), Florachem Corporation. (VS), Emery Oleochemicals (Maleisië), Jinan tonfa resin Co. Ltd. (China), Krayton Corporation. (China), Krayton Corporation (VS), Aturex Group (China). Deze spelers gebruiken verschillende strategieën om de groei van de markt en de uitbreiding van hun marktaandeel te waarborgen. MRFR’s analyse van de dimeerzuurmarkt omvat het volgen van de concurrentie voor de genoemde marktspelers en een analyse van hun strategieën.

Gerelateerde rapporten @

  1. Metaalvezelmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-fiber-market-2629
  2. Midden-Oosten & Afrika Color Masterbatch Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/middle-east-africa-color-masterbatch-market-2968
  3. Pyridinemarkthttps://www.marketresearchfuture.com/reports/pyridine-market -3198
  4. Thermoplastisch polyurethaan markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermoplastic-polyurethane-market-3269

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Dimer Acid Market,Dimer Acid Market size,Dimer Acid Market share,Dimer Acid Market trends