header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van LASIK oogchirurgie zal naar verwachting tegen 2032 een waarde van USD 4,08 miljard overtreffen en groeien met een AGR van 5,60

Aug 16, 2023 2:39 PM ET

Onderzoeksrapport LASIK oogchirurgie markt: Informatie per toepassing (geoptimaliseerd golffront, golffront geleid, topografie geleid en laser), per eindgebruiker (ziekenhuizen, oogklinieken en LASIK-faciliteiten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De markt voor LASIK oogchirurgie is een wereldwijde markt die naar verwachting USD 4,08 miljard zal bereiken met een CAGR van 5,60 van 2023 tot 2032. De groei van de markt wordt gedreven door de toenemende prevalentie van slechtziendheid en oogaandoeningen, technologische vooruitgang in oogchirurgische apparatuur en technieken en het groeiende bewustzijn over de voordelen van LASIK chirurgie.

Analyse van de concurrentie

Er wordt geschat dat de eindgebruikers in de markt de komende tijd verschillende voorkeuren zullen hebben. De voorwaarde voor duurzaamheid in de markt zal naar verwachting worden gevormd door het vernieuwen van de open geldstromen. Er wordt geschat dat de markt nieuwe en lucratieve mogelijkheden biedt voor expansie in de verwachte periode. De concurrenten voor het grootste deel van de markt zullen naar verwachting de achtergrond van de markt aanzienlijk veranderen in de verwachte periode. De overheidsinstanties van verschillende landen zullen waarschijnlijk een centrale rol spelen in de heropleving van de wereldwijde markt, na de vertraging die te zien was in de nasleep van de pandemie. De markten zullen naar verwachting meer online zakendoen in plaats van in fysieke winkels. De afname van knelpunten in de toeleveringsketen wordt gezien als een primaire doelstelling die uitdagers in de markt volgens schattingen dringend moeten aanpakken in de prognoseperiode.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor LASIK oogchirurgie zijn Abbott Inc. (VS), Alcon Laboratories Inc. (VS), AMO Manufacturing USA, LLC (VS), Bausch & Lomb Incorporated (VS), Carl Zeiss, Inc. (Duitsland), LaserSight Technologies, Inc. (VS), Nidek Inc. (Japan).

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1774

Segmentatie van de markt

De markt voor LASIK oogchirurgie kan worden gesegmenteerd op basis van het type chirurgie, de gebruikte technologie, de eindgebruikers en de regio.

Op basis van het type operatie kan de markt voor LASIK oogchirurgie worden onderverdeeld in conventionele LASIK chirurgie, LASIK chirurgie met geleiding van de golffronten, LASIK chirurgie met geleiding van de golffronten en LASIK chirurgie met geleiding van de topografie.

Op basis van de gebruikte technologie kan de LASIK markt worden onderverdeeld in femtosecond lasers, excimer lasers en andere.

Op basis van eindgebruikers kan de markt voor LASIK oogchirurgie worden onderverdeeld in ziekenhuizen, oogheelkundige klinieken en ambulante chirurgische centra.

Op basis van regio kan de markt voor LASIK oogchirurgie worden onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Over het geheel genomen zorgt de marktsegmentatie voor een beter begrip van de LASIK oogchirurgie markt en helpt belanghebbenden geïnformeerde beslissingen te nemen met betrekking tot investeringen, marketingstrategieën en uitbreidingsplannen.

Regionale analyse

De markt voor LASIK oogchirurgie wordt wereldwijd geanalyseerd, met als belangrijkste regio’s Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika is de grootste markt voor LASIK oogchirurgie en heeft het grootste marktaandeel als gevolg van factoren zoals de toenemende prevalentie van zichtproblemen, de groeiende bekendheid van LASIK chirurgie en de toenemende toepassing van geavanceerde chirurgische procedures.

Uitgebreid marktonderzoeksrapport (85 pagina’s) over LASIK oogchirurgie:https://www.marketresearchfuture.com/reports/lasik-eye-surgery-market-1774

Europa is de op een na grootste markt voor LASIK oogchirurgie, met factoren zoals de toenemende vergrijzing en de stijgende vraag naar cosmetische ingrepen die de marktgroei in de regio stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste groei doormaken in de markt voor LASIK oogchirurgie tijdens de prognoseperiode, als gevolg van factoren zoals het stijgende besteedbare inkomen, de stijgende vraag naar geavanceerde gezondheidszorgdiensten en de groeiende bekendheid van de bevolking met LASIK chirurgie.

Er wordt ook verwacht dat de rest van de wereld tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke groei zal kennen in de markt voor LASIK oogchirurgie, gedreven door factoren zoals toenemende overheidsinitiatieven om de infrastructuur van de gezondheidszorg te verbeteren en een stijgende vraag naar geavanceerde chirurgische procedures.

In het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor LASIK oogchirurgie in alle belangrijke regio’s aanzienlijk zal groeien door een combinatie van een toenemende vraag naar de procedure en technologische vooruitgang die de chirurgie veiliger en effectiever maakt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Medical Devices Market Research Report Information By Device Type (Cardiac Monitoring, Diagnostic, and Drug Delivery), By Therapeutic Application (Gastrointestinal Surgery, General Surgery, and Diagnostic Imaging), By End User (Hospitals & Clinics and Diagnostic Centers & Research Laboratory), And By Region (Europe, Asia-Pacific, North America, And Rest Of The World) – Market Forecast till 2032

Onderzoeksrapport overhulpmiddelen voor minimaal invasieve chirurgie: Informatie per type (handinstrumenten, inflatie-instrumenten, snij-instrumenten, geleide-instrumenten, elektrochirurgische instrumenten, hulpinstrumenten), per eindgebruiker (ambulante chirurgische centra, ziekenhuizen en andere), per toepassing (hartchirurgie, gastro-intestinale chirurgie, orthopedische chirurgie, vaatchirurgie, gynaecologische chirurgie, urologische chirurgie, thoraxchirurgie, cosmetische chirurgie en tandheelkundige chirurgie) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  LASIK Eye Surgery Market,LASIK Eye Surgery Market Size,LASIK Eye Surgery Market Share,LASIK Eye Surgery Market Insights,LASIK Eye Surgery Market Outlook,LASIK Eye Surgery Market Overview,LASIK Eye Surgery Market Growth,LASIK Eye Surgery Market Trends,LASIK Eye Surgery Market Report,LASIK Eye Surgery Market Research