header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van lichttherapie zal tegen 2030 naar verwachting een gezonde waarde bereiken van USD 1,19 miljard bij een AGR van 5,10

Aug 16, 2023 2:34 PM ET

Light Therapy Market Research Report Information Per Product (Lichtbox, Vloer- en Bureaulampen, Lichtvizier, HDST, Anderen), Per Toepassing (Psoriasis, Vitiligo, Eczeem, Acne Vulgaris, Anderen), Per Type Licht (Blauw Licht, Rood Licht, Wit Licht, Anderen) en Per Eindgebruiker (Thuiszorginstellingen, Dermatologische klinieken, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

De markt voor lichttherapie is een wereldwijde markt die naar verwachting USD 1,19 miljard zal bereiken met een CAGR van 5,10 van 2022 tot 2030. De groei van de markt wordt gedreven door de toenemende prevalentie van huid- en stemmingsstoornissen en technologische vooruitgang in lichttherapieapparatuur.

Lichttherapie werkt door de productie van bepaalde hormonen en neurotransmitters in het lichaam te stimuleren. Deze hormonen en neurotransmitters spelen een rol bij het reguleren van stemming, slaap, pijn en ontstekingen.

Lichttherapie wordt meestal gegeven door voor een lichtbak of lamp te gaan zitten of staan die specifieke golflengten licht uitzendt. De duur en intensiteit van de lichttherapiebehandeling zijn afhankelijk van de aandoening die wordt behandeld.

Lichttherapie is een veilige en effectieve behandeling voor verschillende aandoeningen. Het is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en niet-invasieve behandeling.

Download gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8366

Competitieve ranglijst:

Toonaangevende spelers op de wereldmarkt voor lichttherapie zijn Beurer, Northern Light Technology, BioPhotas, Chal-Tec GmbH, Koninklijke Philips NV, Lucimed SA, Lumie, Verilux, Nature Bright en Zepter International.

Markt Segmentatie

De markt voor lichttherapie kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing, eindgebruiker en regio.

Op basis van producttype kan de markt worden onderverdeeld in lichttherapielampen, lichttherapieboxen, lichttherapiemaskers, daglichtsimulatoren, handapparaten en andere.

Op basis van toepassing kan de markt worden onderverdeeld in huidziekten, stemmingsstoornissen, slaapstoornissen, neonatale geelzucht, wondgenezing, pijnbestrijding en andere.

Op basis van eindgebruiker kan de markt worden onderverdeeld in thuiszorginstellingen, dermatologische klinieken, psychiatrische ziekenhuizen en andere.

Op basis van regio kan de markt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Deze marktsegmenten helpen bij het identificeren van specifieke doelmarkten, voorkeuren en behoeften en helpen bij het ontwikkelen van marketingstrategieën, prijzen en distributieplannen. Het helpt ook bij het begrijpen van het concurrentielandschap van de lichttherapiemarkt en het identificeren van potentiële groeikansen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over lichttherapie:https://www.marketresearchfuture.com/reports/light-therapy-market-8366

Regionale analyse:

Noord- en Zuid-Amerika vormen de dominante regionale markt voor lichttherapie vanwege de groeiende toepassing van deze therapie in de regio. Noord- en Zuid-Amerika behoren tot de weinige regio’s in de wereld waar lichttherapie op grote schaal beschikbaar en geaccepteerd is. In ontwikkelingsregio’s zoals het Midden-Oosten en Afrika is lichttherapie daarentegen helemaal niet beschikbaar voor patiënten.

Het bewustzijn over slaapstoornissen en psychologische aandoeningen zoals depressie en SAD is ook hoog in Noord-Amerika, waardoor de lichttherapiemarkt sterke groeivooruitzichten heeft in de regio. Europa is de op één na grootste regionale markt in de wereldwijde lichttherapiemarkt, gevolgd door Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Seasonal Affective Disorder (SAD) Market Research Report Information By Type (Fall And Winter Sad, and Others), By Diagnosis (Physical Exam, Laboratory Tests, Psychological Evaluation, and Others), By Treatment (Light Therapy, Medications, and Others), By End-User (Hospitals, Clinics, Household, Medical Research Centers, and Others), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest Of The World) – Market Forecast Till 2030

Vitiligo behandeling marktonderzoek informatie per type (niet-segmentale vitiligo, segmentale vitiligo), per behandelingstype (therapie, chirurgie, medicatie), per eindgebruiker (ziekenhuizen, esthetische klinieken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Light Therapy Market,Light Therapy Market Size,Light Therapy Market Share,Light Therapy Market insights,Light Therapy Market Growth,Light Therapy Market Trends,Light Therapy Market Overview,Light Therapy Market Research,Light Therapy Market Report,Light Therapy Market Outlook