header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten: Inkomstenanalyse, aandeel in inkomsten van bedrijven, wereldwijde prognose tot 2032

Aug 16, 2023 5:51 PM ET

Marktanalyse:

Demarktomvang vanUV-uithardende harsen en geformuleerde producten werd in 2022 geschat op USD 3,9 miljard. De markt van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten zal naar verwachting groeien van USD 4,44 miljard in 2023 tot USD 12,68 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,00 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032). UV-uithardende harsen zijn harsen die een grote hulp zijn bij het uitharden van de straling van materialen zoals kleefstoffen, inkt en coatings. Auto-industrie, industrie, 3D-printing, lijmen, drukinkten, overdrukvernissen, metaalcoatings, plastic coatings, papiercoatings, houtcoatings, enz. zijn enkele van de belangrijkste toepassingen.

Verschillende factoren dragen bij aan het marktaandeel van UV-uithardende harsproducten. Zoals vermeld in het nieuwe MRFR-rapport omvatten deze factoren hoge prestaties van dergelijke harsen, strikte regelgeving en milieubewustzijn, en printplaten, barrièrefilms, verpakkingen, digitaal printen en 3D-printen. Inclusief toegenomen groeivooruitzichten. Andere factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn de toegenomen vraag vanuit de automobielsector en de toegenomen overheidsinvesteringen in de ontwikkeling van infrastructuur. Dankzij de onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid, productiviteit en lage kosten is het ideaal voor sommige eindgebruikerssectoren die de marktgroei stimuleren.

Daarentegen zijn de hoge gebruikskosten en de noodzaak om thermisch gevoelige substraten te drogen factoren die de groei van de markt voor UV-uithardende harssamenstellingen tijdens de verwachte periode kunnen beperken.

Ontvang een gratis sample rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/863

Belangrijkste speler

Opmerkelijke bedrijven in het Global UV Curable Resin Formulation Market Report zijn onder andere

Miwon Specialty Chemical Co. Ltd. (Korea)
IGM Resin BV (Nederland)
Hi
tachi Chemical Company Ltd. (Japan) en Japan Synthetic.(Japan)
en Japan Synthetic.Inclusief (Japan)
Covestro AG (Duitsland)
Koninklijke DSM NV (Nederland)
BASF SE (Duitsland)
Toa Synthetic (Japan)
Allnex Group (Duitsland)
Arkema SA (Frankrijk).

Marktsegmentatie

Market Research Future Report biedt een uitgebreide segmentanalyse van de wereldwijde markt voor UV-uithardende harssamenstellingen op basis van toepassing en samenstelling.

Afhankelijk van de samenstelling wordt de markt voor UV-uithardende harsformules onderverdeeld in additieven, fotoinitiatoren, monomeren en oligomeren. Hiervan zal het monomerensegment de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode vanwege het toegenomen gebruik in onder andere inkt, kleefstoffen en coatings. Dit wordt gevolgd door het segment fotoinitiatoren, dat naar verwachting het snelst zal groeien.

Op basis van de toepassing wordt de markt voor UV-uithardende samengestelde harsen onderverdeeld in auto’s, industriële toepassingen, 3D-printing, kleefstoffen, drukinkten, overdrukvernissen, metaalcoatings, kunststofcoatings, papiercoatings, houtcoatings en meer. Hiervan zal het industriële segment de markt domineren tijdens de verwachte periode door het toenemende gebruik van kleefstoffen, elektrische en elektronische apparaten en verpakkingen.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/863

Regionale analyse

Per regio omvat de wereldwijde markt voor UV-uithardende harssamenstellingen groeimogelijkheden en recente trends in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC), Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Van deze regio’s zal de regio Azië-Pacific naar verwachting de markt leiden tijdens de prognoseperiode. Factoren die de groei van de markt voor UV-uithardende samengestelde harsen in de regio stimuleren, zijn snelle verstedelijking en industriële groei, gunstige overheidsvoorschriften die grote spelers hebben aangetrokken om de winstgevende markt in de regio te betreden, en de aanwezigheid van de dichtstbevolkte landen, namelijk China en India, heeft de auto- en bouwsector verbeterd. Japan, India en China leveren de grootste bijdrage in de regio.

De Noord-Amerikaanse markt voor UV-uithardende harssamenstellingen zal naar verwachting een gezonde groei doormaken tijdens de prognoseperiode voor geavanceerde eindgebruikerssectoren zoals elektronica, transport en bouw, nieuwe investeringen in ontwikkeling en renovatie van commerciële en residentiële infrastructuur. ..

Verwacht wordt dat de Europese markt voor UV-uithardende harssamenstellingen tijdens de prognoseperiode aanzienlijk zal groeien. Factoren die de groei van de markt voor UV-uithardende harssamenstellingen in de regio stimuleren, zijn onder andere de ontwikkeling van de auto-industrie, de bouw en de elektrische en elektronische sector, de toegenomen ontwikkeling van infrastructuur, strenge milieuregels voor VOC-inhoud en de toenemende technologische vooruitgang. toename.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/uv-curable-resins-formulated-products-market-863

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Blader door meer trending rapporten:

Pyridinen Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/pyridines-market-1145

Natuurlijke polymeer markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/natural-polymer-market-1632

Markt voor levulinezuur https://www.marketresearchfuture.com/reports/levulinic-acid-market-1639

Geleidende inkten markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/conductive-inks-market-1903

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  UV Curable Resins and Formulated Products Market,UV Curable Resins and Formulated Products Market Share,UV Curable Resins and Formulated Products Market Trends,UV Curable Resins and Formulated Products Market Growth,UV Curable Resins and Formulated Products Market Reports