header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktdynamiek van hoge barrière verpakkingsfolie: Een uitgebreide analyse

Aug 16, 2023 9:00 PM ET

Markt Overzicht

Market Research Future (MRFR) heeft in zijn onlangs gepubliceerde onderzoeksrapport High Barrier Packaging Films Market Size gewaardeerd op USD 22,88 miljard in 2021. De markt voor High Barrier Packaging Films zal naar verwachting groeien van 24,07 miljard dollar in 2022 tot 36,11 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,2 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Drijfveren en beperkingen

Verpakkingsapplicaties voor voeding zullen naar verwachting een belangrijk deel van de markt voor barrièrefolie voor hun rekening nemen. Dit kan worden toegeschreven aan de stijgende trend van down-gauging, die de verschuiving van harde naar flexibele verpakkingen heeft ondersteund. Sterke prikkels van detailhandelaren, producenten en consumenten om de houdbaarheid van producten te verlengen en verspilling van verpakkingsmateriaal tegen te gaan, samen met de toenemende voorkeur voor vers voedsel, zoals fruit, vlees, groenten en zeevruchten, hebben de vraag naar barrièrefolie vergroot.

Verder vormen farmaceutische en medische producten een van de belangrijkste markten voor hoge barrière folies. Er wordt verwacht dat deze markt snel zal groeien door de gestegen uitgaven voor gezondheidszorg en nieuwe medicijnformuleringen die een hogere barrièreverpakking vereisen. Het gebruik van PET zal naar verwachting toenemen omdat het gemetalliseerd kan worden door metaalafzetting met damp, wat de barrière tegen zuurstof, waterdamp en aromaverlies verder verbetert, wat de vraag op de markt zal stimuleren. LCP (liquid crystal PET) is een opkomende PET-folie voor toepassingen met een hoge gasbarrière. Consumenten richten zich op gemak en kopen liever kant-en-klare producten dan bulkaankopen; dit leidt tot een groeiende vraag naar verpakte levensmiddelen. De trend van kant-en-klaarmaaltijden en snacks motiveert de vraag naar verpakkingsoplossingen met barrièrefolie in de voedingsindustrie.

Download hier de link naar het gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5028

Analyse per segment

De wereldwijde markt voor hoge barrière verpakkingsfolie is gesegmenteerd op basis van product, materiaal, technologie, toepassing en regio. Op basis van materiaal is de markt onderverdeeld in polypropyleen, bioplastics, polyvinylchloride, ethyleen vinylalcohol, polyethyleen, polyethyleen met lage dichtheid en lineair polyethyleen met lage dichtheid, transparante folies met hoge barrière en andere. Polyethyleen leidt het materiaalsegment van de markt met de snelste groei en zal naar verwachting het snelst groeiende materiaalsegment worden.

Op basis van technologie wordt de markt onderverdeeld in meerlaagse folie, duurzame barrièrecoatings, Besela barrière folie en andere. Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in voedsel & drank, persoonlijke verzorging & cosmetica, farmaceutische producten en andere. Voedingsmiddelen & dranken hebben het grootste aandeel, met de snelste groei van alle toepassingssegmenten van de markt, en zal naar schatting het snelst groeiende toepassingssegment zijn. De toenemende bevolking, samen met de groeiende vraag naar voedsel en dranken, motiveert de groei van de markt. De farmaceutische toepassing zal naar verwachting een aanzienlijke bijdrage leveren tijdens de prognoseperiode.

NU KOPEN Rapport hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5028

Regionale analyse

De geografische analyse van de wereldwijde markt voor hoge barrière verpakkingsfolie is uitgevoerd in vier grote regio’s, waaronder Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Azië-Pacific zal waarschijnlijk de wereldwijde markt voor verpakkingsfolie met hoge barrière leiden, gevolgd door Noord-Amerika. Het zal naar verwachting de snelst groeiende regio in de markt zijn. De toenemende industrialisatie en verstedelijking in ontwikkelingslanden zoals China en India geven de markt een impuls. Bovendien hebben de beschikbaarheid van grondstoffen en lage arbeidskosten samen een progressieve invloed op de groei van de markt. China neemt het grootste deel van de markt voor hoge barrière verpakkingsfolie in Azië en de Stille Oceaan voor zijn rekening.

Noord-Amerika & Europa zijn de andere belangrijke regio’s voor de markt. De groeiende vraag naar consumentengoederen en verpakte voedingsmiddelen in deze regio’s is de drijvende kracht achter de groei van de markt. Bovendien wordt verwacht dat de stijgende vraag naar verpakkingsmateriaal met een hoge barrière de groei van de markt zal stimuleren.

De regio’s Latijns-Amerika en Midden-Oosten & Afrika zullen naar verwachting ook een hoge groei doormaken tijdens de evaluatieperiode, vanwege de toenemende vraag vanuit de e-commerce sector.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt, zoals geïdentificeerd door MRFR, zijn Amcor Limited (Australië), Bemis Company, Inc. (V.S.), Printpack Inc. (V.S.), Ampac Packaging LLC (V.S.), The Mondi Group (Oostenrijk), Huhtamaki Group (Finland), Sealed Air Corporation (V.S.), Berry Plastics Inc.Verenigde Staten), Berry Plastics Corporation (Verenigde Staten), Linpac Packaging Limited (Verenigd Koninkrijk), Coveris Holdings S.A. (Luxemburg), Constantia Flexibles Group GmbH (Oostenrijk), Wipak Walsrode GmbH & Co. KG (Duitsland), Sonoco Products Company (V.S.), en Sigma Plastics Group (V.S.).

Lees meer Gerelateerd artikel

Markt voor golfkartonnen dozen https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-paperboard-boxes-market-1643

Metalen Blikken Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-cans-market-1907

Papieren zakken verpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/paper-bags-packaging-market-2039

Markt voor verpakkingsschuim https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-foams-market-2748

Markt voor gebruiksklare verpakking voor de detailhandel https://www.marketresearchfuture.com/reports/retail-ready-packaging-market-6704

Logistieke markt voor derden https://www.marketresearchfuture.com/reports/third-party-logistics-3pl-market-9996

Papieren verpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/paper-packaging-market-10741

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  High Barrier Packaging Films Market,High Barrier Packaging Films Market demand,High Barrier Packaging Films Market growth,High Barrier Packaging Films Market analysis,High Barrier Packaging Films Market research,High Barrier Packaging Films Market trends,High Barrier Packaging Films Market review,High Barrier Packaging Films Market forecast,High Barrier Packaging Films Market size,High Barrier Packaging Films Market share