header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor koperpoeder: Trends, analyse en toekomstperspectieven

Aug 16, 2023 7:00 PM ET

Overzicht van de koperpoeder markt:

De wereldwijde koperpoedermarkt zal naar verwachting een sterke groei vertonen in de komende beoordelingsperiode vanwege het wijdverspreide gebruik in diverse eindgebruiksectoren zoals metallurgie, elektronica en productie. De toenemende toepassing van poedermetallurgie in de auto-industrie en het wijdverbreide gebruik van geatomiseerde koperpoeders in oppervlaktecoatingsprocessen zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. De grote vraag naar koperpoeders in additive manufacturing (3D-printtoepassingen) zal naar verwachting nieuwe groeikansen creëren voor spelers op de wereldmarkt. De volatiele koperpoederprijs van grondstoffen zal echter naar verwachting de groei van de markt in de komende jaren belemmeren.

Analyse per segment

Volgens de analyse van MRFR is de wereldwijde koperpoedermarkt gesegmenteerd op basis van type, proces, eindgebruik en regio.

Op basis van hars is de wereldwijde markt onderverdeeld in atomisering, elektrolyse, hydrometallurgie en reductie in vaste fase. Hiervan heeft het verstuivingssegment het grootste aandeel van ongeveer 70% op de wereldmarkt. Het grote marktaandeel is voornamelijk te danken aan de veelzijdige fysische eigenschappen zoals verschillende deeltjesgroottes en -vormen. Verder is het segment elektrolyse goed voor het op één na grootste marktaandeel van ongeveer 13 en zal het tijdens de voorspellingsperiode 2020-2030 naar verwachting een groei doormaken van ongeveer 4 en meer dan USD 120 miljoen bereiken in 2030.

Download een gratis proefexemplaar van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10530

Op basis van het eindgebruik is de wereldwijde markt onderverdeeld in metallurgie, chemie, elektronica, additive manufacturing en andere. van de andere eindtoepassingen is het segment metallurgie goed voor het grootste marktaandeel. De toename van de vraag naar poedermetallurgie in diverse eindgebruikerssectoren en de uitgebreide reeks eigenschappen die koperpoeder biedt, zullen de groei van dit segment in de prognoseperiode naar verwachting stimuleren. Er wordt een gezonde CAGR van ongeveer 4 verwacht tussen 2020-2030.

Op basis van type is de wereldwijde koperpoedermarkt onderverdeeld in 400 Mesh. Het segment < 100 mesh heeft het grootste aandeel van meer dan 30% in de wereldmarkt in 2019. Het segment zal naar verwachting een gezonde groei doormaken van meer dan 3,5% in de prognoseperiode vanwege de lage kosten en brede beschikbaarheid. Desondanks zal het segment met 300-400 mazen naar verwachting de hoogste CAGR van 5,00 registreren tijdens de prognoseperiode.

Dit rapport kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10530

Regionale analyse

Geografisch gezien is de wereldwijde koperpoedermarkt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Volgens de analyse van MRFR domineert Azië-Pacific de wereldmarkt, goed voor het grootste aandeel van ongeveer 40% in 2019, en zal het naar verwachting een CAGR van meer dan 4 registreren tijdens de prognoseperiode. Azië-Pacific wordt gevolgd door Europa, dat in 2019 goed was voor het op een na grootste aandeel in de wereldwijde koperpoedermarkt. Verwacht wordt dat de Europese markt in 2019 een aandeel van ongeveer 30% zal hebben. De regio Noord-Amerika zal naar verwachting de snelste groei vertonen met een CAGR van 5% tijdens de prognoseperiode. De markten van Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen waarschijnlijk ook een aanzienlijke groei doormaken met een CAGR van meer dan 4 tijdens de prognoseperiode 2020-2030.

Diepgaand marktonderzoeksrapport doorbladeren

https://www.marketresearchfuture.com/reports/copper-powder-market-10530

Belangrijkste bevindingen van de studie:

De wereldwijde koperpoedermarkt werd in 2019 gewaardeerd op USD 686 miljoen en zal naar verwachting een CAGR van meer dan 4% registreren om tegen het einde van 2030 ongeveer USD 940 miljoen te bereiken.

Op basis van type had het segment <100 mesh in 2019 het grootste aandeel in de waarde van 30 y en er wordt verwacht dat dit segment tijdens de prognoseperiode een CAGR van ongeveer 3,5 zal registreren.

Per proces wordt het verstuivingssegment geschat als het grootste segment van de wereldwijde markt, dat in 2019 goed was voor ongeveer70% van de waarde.

Op basis van eindgebruik, had het segment metallurgie het grootste aandeel van ongeveer 40 y waarde in 2019 en zal naar verwachting een CAGR van ongeveer4 ijdens de prognoseperiode registreren.

De markt in Azië en de Stille Oceaan was in 2019 goed voor het grootste aandeel van ongeveer 40 y waarde.

Gerelateerde rapporten doorbladeren

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/silicon-nitride-market-8132

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/bio-based-chemicals-market-5706

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/encapsulation-resins-market-7898

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  Copper Powder Market,Copper Powder Market Size,Copper Powder Market Share,Copper Powder Market Trends