header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektrische vrachtfietsen zal naar verwachting tussen 2023 en 2030 een jaarlijkse groei van 20,00% laten zien.

Aug 17, 2023 3:17 PM ET

De markt voor elektrische vrachtfietsen heeft zich ontpopt als een dynamisch en snel groeiend segment binnen de bredere elektrische voertuigindustrie. Elektrische vrachtfietsen, ook bekend als e-cargo bikes of elektrische vrachtfietsen, zijn een duurzame transportoplossing die het gemak van fietsen combineert met de kracht van elektromotoren om goederen efficiënt en milieuvriendelijk te vervoeren. Deze markt heeft veel aandacht gekregen door zijn potentieel om stedelijke congestie aan te pakken, uitstoot te verminderen en de laatste-afstandsleveringen te verbeteren.

In 2022 werd de markt voor elektrische bakfietsen geschat op USD 1,7 miljard. Er wordt verwacht dat elektrische bakfietsen tussen 2023 en 2030 een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 20,00 zullen doormaken, van USD 2,04 miljard in 2023 tot USD 6,0914 miljard in 2030.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport@
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7737

Belangrijkste drijfveren voor de markt:

  1. Milieubewustzijn: Naarmate het milieubewustzijn toeneemt, groeit ook de behoefte aan schonere en milieuvriendelijkere transportoplossingen. Voor lokale leveringen en logistiek bieden elektrische bakfietsen een emissievrije optie.
  2. Snelle verstedelijking en congestie: Congestie op straat en problemen om dichtbevolkte stadscentra binnen te komen zijn het gevolg van de snelle verstedelijking. Bedrijven kunnen leveringen doen zonder de verkeersopstoppingen te vergroten door gebruik te maken van elektrische bakfietsen, die een snelle en effectieve methode bieden om zich door overvolle locaties te verplaatsen.
  3. Laatste mijl levering: De uitbreiding van e-commerce heeft de vraag naar effectieve last-mile leveringsopties doen toenemen. Omdat ze door kleine openingen passen, snel kunnen leveren en geen grote vrachtwagens nodig hebben, zijn elektrische bakfietsen ideaal voor dit gebruik.
  4. Ondersteuning door regelgeving: Tal van steden en overheden voeren regels in die het gebruik van elektrische bakfietsen bevorderen of stimuleren.

De belangrijkste bedrijven op de markt van elektrische bakfietsen zijn

  • Rad Power Bikes LLC (VS)
  • Jiangsu Xinri E-Vehicle Co. Ltd (China)
  • Cero Elektrische Vrachtfietsen (VS)
  • Yuba elektrische bakfietsen (VS)
  • Kocass Technology Co. Ltd.(China)
  • Douze Factory SAS (Frankrijk)
  • Xtracycle (VS)

Uitdagingen voor de markt:

  1. Infrastructuur: Hoewel elektrische bakfietsen geschikt zijn voor korte afstanden, kan het gebrek aan specifieke infrastructuur, zoals oplaadstations, hun actieradius en operationele flexibiliteit beperken.
  2. Laadvermogen: Hoewel bakfietsen een aanzienlijke hoeveelheid goederen kunnen vervoeren, hebben ze beperkingen in vergelijking met grotere bestelvoertuigen. Het blijft een uitdaging om een evenwicht te vinden tussen laadvermogen en ontwerpefficiëntie.
  3. Weersomstandigheden: Slecht weer kan de haalbaarheid van het gebruik van elektrische bakfietsen voor leveringen beïnvloeden, vooral in regio’s met strenge winters of zware regenval.
  4. Perceptie en acceptatie: Om bedrijven en consumenten te overtuigen om elektrische bakfietsen te gebruiken in plaats van traditionele bezorgmethodes, moet de perceptie over hun betrouwbaarheid en mogelijkheden misschien worden bijgesteld.

Vraag naar maatwerk@
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7737

Segmentatie van de markt voor elektrische bakfietsen:

Elektrische Vrachtfietsen Product Type Vooruitzichten

  • Tweewieler
  • Driewieler
  • Vierwieler

Elektrische Vrachtfietsen Vooruitblik Batterij Type

  • Lithium-ion
  • Loodhoudend
  • Nikkel-gebaseerd

Vooruitzichten elektrische bakfietsen eindgebruikers

  • Koerier & Pakketdienstverleners
  • Levering van diensten
  • Persoonlijk gebruik/transport
  • Grote detailhandel
  • Afval Gemeentelijke diensten
  • Overige

Concluderend kan worden gesteld dat de markt voor elektrische vrachtfietsen klaar is voor groei vanwege de mogelijkheid om stedelijke uitdagingen aan te pakken, duurzame leveringsoplossingen te bieden en bij te dragen aan schonere steden. Met de vooruitgang in technologie en ondersteunend beleid, zullen elektrische vrachtfietsen waarschijnlijk een belangrijke rol spelen in het vormgeven van de toekomst van stedelijke logistiek en last-mile leveringen.

Bekijk onze meer rapporten over auto’s!

Batterijmarkt elektrische voertuigen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicles-battery-market-4810

Automotive Lager Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-bearing-market-1996

Markt voor oplaadstations voor elektrische voertuigen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicle-charging-station-market-5401

3D-printen in de automobielmarkt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-automotive-market-4207

Markt voor waterstof-brandstofcelvoertuigen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogen-fuel-cell-vehicle-market-4722

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan te bieden aan klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Cargo Bikes Market,Electric Cargo Bikes Market Size,Electric Cargo Bikes Market Share,Electric Cargo Bikes Market Trends,Electric Cargo Bikes Market Scope