header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor omgevingsbewustzijn in de ruimte (Space Situational Awareness – SSA) zal aanzienlijk groeien door de toename van het aantal satellieten en het beheer van ruimtepuin

Aug 17, 2023 3:17 PM ET

Space Situational Awareness (SSA) Markt Scope & Overzicht

Het rapport van SNS Insider voorspelt dat de Space Situational Awareness (SSA) markt, die in 2022 een waarde had van USD 1,7 miljard, klaar is voor aanhoudende groei en in 2030 USD 2,45 miljard zal bedragen met een CAGR van 4,7 in de geprojecteerde periode van 2023 tot 2030.

In het grote continuüm van menselijke vooruitgang, staat Space Situational Awareness symbool voor onze wijsheid, nederigheid en vooruitziendheid. Met een ingewikkeld web van satellieten die communicatie, navigatie, weersvoorspellingen, wetenschappelijk onderzoek en nationale veiligheid mogelijk maken, overstijgt het belang van SSA het aardse domein.

Marktanalyse

De Space Situational Awareness (SSA) markt ondergaat een transformatieve fase, aangewakkerd door een samenloop van factoren die de manier veranderen waarop we activiteiten in de ruimte waarnemen en beheren. De snelle ontwikkeling van sensortechnologie, waaronder hoge-resolutie telescopen, radars en optische sensoren, heeft een revolutie teweeggebracht in de SSA-capaciteiten. Dankzij verbeterde sensormogelijkheden kunnen ruimteobjecten nauwkeuriger worden gevolgd, gekarakteriseerd en geïdentificeerd, wat bijdraagt aan een beter beheer van het ruimteverkeer en het vermijden van botsingen. De erkenning van het belang van duurzaamheid in de ruimte door de internationale gemeenschap heeft geleid tot samenwerking en regelgeving gericht op het verbeteren van SSA. Initiatieven zoals de Space Data Association (SDA) en richtlijnen van organisaties zoals het United Nations Office for Outer Space Affairs (UNOOSA) hebben investeringen in SSA-infrastructuur en -diensten gestimuleerd. SSA speelt een cruciale rol in het mogelijk maken van precieze trajectvoorspellingen, het vergemakkelijken van manoeuvres om botsingen te vermijden en het garanderen van veilige satellietoperaties.

Ontvang een voorbeeldrapport van Space Situational Awareness (SSA) Markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1169

Belangrijke spelers zijn
– L3Harris Technologies
– Lockheed Martin Corporation
– Kratos Defense & Security Solutions, Inc.
– Parsons Corporation
– Peraton en andere spelers.

Invloed van Recessie

De impact van een recessie op de Space Situational Awareness (SSA) markt is complex en genuanceerd. Terwijl budgetbeperkingen en economische onzekerheden uitdagingen kunnen vormen, is er ook potentieel voor innovatie, samenwerking en de opkomst van nieuwe business modellen. Aanpassing aan veranderende omstandigheden en het verkennen van mogelijkheden voor efficiënt gebruik van middelen zal cruciaal zijn voor de voortdurende ontwikkeling en effectiviteit van SSA-inspanningen, zelfs in tijden van economische neergang.

Markt Segmentatie Analyse

Op het gebied van omgevingsbewustzijn in de ruimte komen het segment nuttige ladingssystemen en het commerciële segment naar voren als twee lichtgrootheden, voorbestemd om ons begrip van de kosmos en de manier waarop we daarin navigeren opnieuw vorm te geven. Hun opgang naar dominantie markeert een scharniermoment, dat een toekomst inluidt waarin de uitgestrektheid boven ons niet alleen een arena van ontdekkingen is, maar ook een domein van verantwoordelijk rentmeesterschap. Terwijl deze segmenten convergeren en divergeren, belooft hun synergie nieuwe paden te verlichten, zodat de hemelse grens een rijk van verwondering en kansen blijft voor de komende generaties.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn:
Op Aanbod
– Diensten
– Software

Op eindgebruiker
– Overheid
– Militair
– Commercieel

Op vermogen
– Detecteren, traceren en identificeren (D/T/ID)
– Dreigingswaarschuwing en -beoordeling
– Nucleaire detectie op grote hoogte
– ASAT in de ruimte
– Gerichte energieaanval
– Storen
– Overige (Cyberaanval, Directe opstijging ASAT)
– Karakterisering

Per object
– Missie-gerelateerd puin
– Raketlichamen
– Fragmentatiepuin
– Functionele ruimtevaartuigen
– Niet-functionele ruimtevaartuigen
– Overige

Naar oplossing
– Diensten
– Laadvermogen systeem
– software

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1169

Regionale Status & Analyse

De wereldwijde Space Situational Awareness (SSA) markt is een dynamisch landschap dat wordt gevormd door regionale dynamiek. Noord-Amerika leidt met zijn baanbrekende inspanningen, Europa richt zich op samenwerking en duurzaamheid, Azië-Pacific laat snelle groei en opkomende spelers zien, en Latijns-Amerika samen met het Midden-Oosten toont toenemende interesse en potentieel. Naarmate de ruimtevaartactiviteiten zich blijven ontwikkelen, zal de regionale dynamiek van de SSA-markt een cruciale rol spelen bij het bepalen van het traject.

Conclusie

De toekomst van de Space Situational Awareness (SSA) markt ziet er rooskleurig uit, met beloften en mogelijkheden voor degenen die zich in de kosmos willen wagen. Naarmate de aanwezigheid van de mensheid in de ruimte alomtegenwoordiger wordt, neemt de noodzaak om de dynamiek in de ruimte te monitoren en te beheren toe. Technologische innovatie, internationale samenwerking en commercieel ondernemerschap zullen de leidende sterren zijn bij het navigeren door de complexiteit van het beheer van het ruimteverkeer.

Vaak gestelde vragen

V1) Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de Space Situational Awareness (SSA) markt?

Antwoord – De markt zal naar verwachting 2,45 miljard dollar overschrijden tegen 2030 met een CAGR van 4,7 tijdens de geprojecteerde periode van 2023 tot 2030.

V2) Wat zijn de belangrijkste factoren die de SSA-markt (Space Situational Awareness) beïnvloeden?

Antwoord – De toename van commerciële ruimtevaartondernemingen, variërend van mega-satellietopstellingen tot ruimtetoerisme, heeft de vraag naar nauwkeurige en real-time SSA-gegevens doen toenemen.

V3) Wie zijn de toonaangevende spelers in de Space Situational Awareness (SSA) markt?

Ans- L3Harris Technologies, Parsons Corporation, Kratos Defense & Security Solutions, Inc., Lockheed Martin Corporation en Peraton.

Koop de volledige PDF van het SSA-marktrapport @ https://www.snsinsider.com/checkout/1169

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten
1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie
5. Waardeketenanalyse
6. Het 5-krachtenmodel van Porter
7. PEST-analyse
8. Markt voor omgevingsbewustzijn in de ruimte, per capaciteit
9. Situatiebewustzijn in de ruimte markt, per object
10. Markt voor omgevingsbewustzijn in de ruimte, per oplossing
11. Omgevingsbewustzijn in de ruimte markt, per eindgebruiker
12. Omgevingsbewustzijn in de ruimte markt, per aanbod
13. Regionale analyse
14. Bedrijfsprofielen
15. Concurrentielandschap
16. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het geven van betrouwbare informatie aan onze klanten en met onze expertise in de meeste industriële sectoren zijn we er trots op dat we erkend worden als een van de beste marktonderzoekbureaus ter wereld. We kunnen snel relevante onderzoeksprogramma\’s ontwerpen en implementeren, waaronder enquêtes en focusgroepen, en we beschikken over de middelen en de competentie om met klanten in vrijwel elke bedrijfssector om te gaan.

Contactgegevens:

Akash Anand – Head of Business Development & Strategy
[email protected]
Phone: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)