header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor UAV-vliegtraining en -simulatie wordt gedreven door een snel toenemende behoefte om operators te trainen voor veilige en effectieve UAV-operaties, met een gezonde CAGR van ~12,90 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Aug 17, 2023 2:00 PM ET

Toekomstige inzichten marktonderzoek

De markt voor UAV-vliegtraining en -simulatie zal naar verwachting een CAGR van ~12,90 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 1,40 miljard in 2030.

De UAV (Unmanned Aerial Vehicle) vliegopleidings- en simulatiemarkt verwijst naar de industrie die opleidings- en simulatieoplossingen biedt voor onbemande luchtvaartsystemen. Dit omvat simulators en trainingsprogramma’s die ontworpen zijn om operators te onderwijzen in UAV-operaties, vluchtbesturing, missieplanning en noodscenario’s.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de UAV vliegopleiding en simulatie markt. Door reisbeperkingen en sociale distantiëringsmaatregelen werden traditionele persoonlijke trainingssessies verstoord. Als gevolg daarvan was er een verschuiving naar virtuele trainingsoplossingen en trainingsoplossingen op afstand, waaronder online cursussen en op simulatie gebaseerde trainingsplatforms. De pandemie benadrukte ook het belang van UAV’s in verschillende toepassingen zoals surveillance, bezorging en rampenbestrijding. Dit verhoogde de vraag naar trainings- en simulatieoplossingen om veilige en efficiënte UAV-operaties te garanderen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1239

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Israel Aerospace Industries (Israël), CAE (Canada), Simlat (Israël), BAE Systems (VK), Selex (VS), Northrop Grumman Corporation (VS), L-3 Link Simulation and Training (VS), Thales Training & Simulation (Noorwegen), Textron Systems (VS), Zen Technologies Limited (India), Crew Training International Inc. (VS), General Atomics (VS), en anderen.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor UAV-vliegopleiding en -simulatie is onderverdeeld in type en toepassing.

Gebaseerd op type: HALE UAV en MALE UAV

Gebaseerd op toepassing: Civiele & Commerciële, Defensie & Militaire en binnenlandse veiligheid

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt, gedreven door de aanwezigheid van grote UAV-fabrikanten, geavanceerde technologische infrastructuur en een sterke focus op UAV-toepassingen in verschillende industrieën. Europa volgt op de voet, met landen als het VK, Frankrijk en Duitsland die investeren in UAV trainings- en simulatieprogramma’s voor defensie en commerciële doeleinden.

Bekijk het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/uav-flight-training-and-simulation-market-1239

De regio Azië-Pacific maakt een aanzienlijke groei door, gestimuleerd door de groeiende UAV-markt en de toepassing van UAV-technologie in sectoren zoals landbouw en infrastructuur. De regio Midden-Oosten en Afrika is ook een groeiende markt, gedreven door het toenemende gebruik van UAV’s in beveiligings- en bewakingsoperaties. Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei laten zien, ondersteund door de toenemende interesse in UAV-toepassingen en de behoefte aan bekwame operators in sectoren zoals olie en gas, landbouw en openbare veiligheid.

Gerelateerde rapporten:

Global Military Airborne Simulation and Training Market Research Report Information by Training Type (Live Training, Virtuele Training, Constructieve Training), Application (Jet Flight, Rotary Flight, UAV Flight) and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, Middle East & Africa and Latin America) – Forecast till 2027.

Militaire Simulatie en Virtuele Training Marktonderzoeksrapport Informatie per Platform (Vliegtuigsimulatie en Training, Roterende Vluchtsimulatie en Training en UAV Vluchtsimulatie en Training], Grond [Slagveld Simulatie en Training, Gevechtssimulatie en Training, Grondvoertuig Simulatie en Training en anderen] en Marine [Scheepsbrug Simulatie en Training, Onderzeeboot Simulatie en Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructieve en Gaming Simulatie) en Regio Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  UAV Flight Training and Simulation Market Forecast,UAV Flight Training and Simulation Market Growth,UAV Flight Training and Simulation Market Trends,UAV Flight Training and Simulation Market Size,UAV Flight Training and Simulation Market Segments