header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van Automotive Steer-by-Wire Systemen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5 van 2023 tot 2032 Voorspellingsperiode

Aug 17, 2023 3:24 PM ET

Market Research Future (MRFR) verwacht dat de wereldwijde markt voor steer-by-wire-systemen voor auto’s zich van 2023 tot 2032 zal ontwikkelen met een CAGR van 5.

Het steer-by-wire-systeem voor auto’s geeft de bestuurder volledige controle over de besturing van het voertuig. De technologie verbetert de prestaties van het voertuig door mechanische schakels in de buurt van het stuursysteem te verwijderen. De elektrische motor, die via elektronische regeleenheden input ontvangt van de bestuurder, regelt de richting van het wiel in een steer-by-wire systeem voor auto’s.

De groeiende vraag naar betere stuurmogelijkheden in voertuigen is de drijvende kracht achter de wereldwijde markt voor steer-by-wire-systemen voor auto’s. De groeiende vraag naar een efficiënter brandstofverbruik als gevolg van de stijgende brandstofprijzen en de enorme vraag naar voertuigcomfort zullen naar verwachting de wereldwijde markt voor steer-by-wire-systemen voor auto’s in termen van waarde en volume aanjagen. Mechanische onderdelen en hefinrichtingen voegen extra gewicht toe aan het voertuig, waardoor de brandstofefficiëntie nog verder afneemt. Het steer-by-wire-systeem voor auto’s vermindert het gewicht door mechanische onderdelen te elimineren, waardoor de brandstofefficiëntie van het voertuig verbetert. Dit biedt nieuwe kansen voor deelnemers aan de wereldwijde markt.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport@
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6389

Er is een enorme vraag naar deze technologie op de wereldmarkt. BMW, Mercedes en Nissan zijn zwaar gaan investeren in het onderzoek naar en de implementatie van technologie voor steer-by-wire systemen in hun auto’s.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport@

COVID-19 Invloed op de wereldwijde markt voor stuur-voor-draadsystemen voor auto’s

De implementatie van een verscheidenheid aan regelgeving door overheden wereldwijd om de COVID-19 ziekte aan te pakken, zoals het volledig stilleggen van productie-eenheden, zal naar verwachting een effect hebben op de groei van de wereldwijde industrie van stuur-voor-draadsystemen voor auto’s.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor steer-by-wire-systemen voor auto’s is gesegmenteerd op basis van componenten, aandrijvingstype en voertuigtype.

Op basis van componenten is de wereldwijde markt voor steer-by-wire-systemen voor auto’s onderverdeeld in feedbackmotoren, hoeksensoren, stuuractuators en andere.

Op basis van het type aandrijving is de wereldwijde markt voor steer-by-wire-systemen voor auto’s onderverdeeld in ICE en elektrisch.

Op basis van voertuigtype is de wereldwijde markt voor steer-by-wire-systemen voor auto’s onderverdeeld in personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen en zware bedrijfsvoertuigen.

Regionale analyse

Geografisch gezien is de wereldwijde markt voor steer-by-wire-systemen voor auto’s onderverdeeld in vier grote regio’s, namelijk Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Europa zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in de voorspellingsperiode vanwege de aanwezigheid van belangrijke auto-intensieve landen zoals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Rusland. De belangrijkste autofabrikanten in Europa zijn zich steeds meer bewust van nieuwe technologieën en de beschikbaarheid ervan tegen lagere kosten, wat naar verwachting de vraag naar nieuwe voertuigtechnologieën en componenten zoals steer-by-wire systemen voor auto’s zal stimuleren. De toegenomen vraag naar luxe voertuigen in Azië en de Stille Oceaan als gevolg van het stijgende gemiddelde beschikbare inkomen en de koopkracht van de consument zal naar verwachting de verkoop van steer-by-wire systemen voor auto’s stimuleren.

Vraag naar maatwerk@
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6389

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt van steer-by-wire systemen voor auto’s zijn onder andere ZF Friedrichshafen AG (Duitsland), Nissan Motor Company Ltd (Japan), JTEKT Corporation (Japan) en Thyssenkrupp AG (Duitsland), Paravan GmbH (Duitsland), LORD Corporation (VS), Nexteer Automotive (VS), Danfoss Power Solutions, Inc. (VS), SKF (Zweden) en Eaton Corporation (Republiek Ierland).

Samenvatting

De wereldwijde markt voor steer-by-wire systemen voor auto’s zal zich naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 14rom 2018 tot 2023 (prognoseperiode). De toenemende betere brandstofefficiëntie en de gestage stijging van de brandstofprijzen stimuleren de groei van de markt voor steer-by-wire-systemen voor auto’s.

Bekijk onze meer rapporten over auto’s!

Automotive Relaismarkt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-relay-market-5336

Automotive botsingsvermijdingssysteem markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-collision-avoidance-system-market-6773

Markt voor alternatieve brandstofvoertuigen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/alternative-fuel-vehicles-market-11589

E-commerce markt voor auto’s @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-ecommerce-market-4682

Markt voor elektrische fietsen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-bicycles-market-4186

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek te leveren aan klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Steer-by-Wire System Market Size,Automotive Steer-by-Wire System Market,Automotive Steer-by-Wire System Market Scope,Automotive Steer-by-Wire System Market Trends,Automotive Steer-by-Wire System Market Share