header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de Web Scraper Software Markt zal USD 2,49 miljard bereiken, met een AGR van 13,48 tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 17, 2023 7:00 PM ET

Marktsynopsis:

Web Scraper Software is een tool waarmee gebruikers gegevens van websites kunnen halen. Het automatiseert het proces van gegevensextractie en helpt gebruikers om snel en efficiënt grote hoeveelheden gegevens te verzamelen. Webscrapersoftware kan gegevens extraheren in verschillende formaten, zoals CSV, Excel, JSON of XML. De markt voor web scraper software zou tussen 2023 en 2032 kunnen groeien met een snelheid van 13,48%. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2032 ongeveer USD 2,49 miljard bedragen.

Web Scraper Software heeft talloze toepassingen in verschillende sectoren, zoals e-commerce, marketing, onderzoek en gegevensanalyse. Het wordt gebruikt voor prijsvergelijking, leadgeneratie, marktonderzoek en het monitoren van websites van concurrenten. De software kan ook worden gebruikt om klantbeoordelingen, gegevens van sociale media en productinformatie te extraheren.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Web Scraper Software-industrie zijn onder andere

  • Phantom Buster
  • PilotFish Inc
  • Mozenda Inc
  • Diggernaut
  • Hangzhou Duosuan Technology Co. Ltd
  • SysNucleus
  • ParseHub
  • Octopus Data Inc
  • UiPath
  • Newprosoft
  • Importeren.io

Gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10347

Web Scraper Software Marktrapport:

Rapport metriek

Details

Omvang van de Web Scraper Software Markt in 2032

USD 2,49 miljard (2030)

CAGR van de scraper softwaremarkt in 2023-2032

13.48%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Segmentatie van de markt:

Naar type:

Het type in de markt omvat webcrawlers voor algemene doeleinden, gerichte webcrawlers, incrementele webcrawlers en diepe webcrawlers.

Verticaal:

De Vertical in de markt omvat Retail & Ecommerce, Advertising & Media, Real Estate, Finance, Automotive, en anderen.

Koop dit premium rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10347

Februari 2021:

Octoparse heeft een nieuwe versie van zijn software uitgebracht die beschikt over een AI-aangedreven extractor. Met de nieuwe functie kunnen gebruikers efficiënter gegevens extraheren van websites met complexe structuren en dynamische inhoud.

Bedekte USP’s van de markt:

Markt Drivers:

De toenemende behoefte aan datagestuurde besluitvorming is een van de belangrijkste drijfveren van de markt voor web scraper software. In de huidige datacentrische bedrijfsomgeving hebben bedrijven accurate en relevante gegevens nodig om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Webscrapersoftware biedt bedrijven de mogelijkheid om snel en efficiënt grote hoeveelheden gegevens te verzamelen. Met deze gegevens kunnen bedrijven weloverwogen beslissingen nemen over hun activiteiten, producten en diensten. Bovendien stelt de software bedrijven in staat om inzicht te krijgen in markttrends, klantgedrag en activiteiten van concurrenten, wat cruciaal kan zijn voor bedrijven om hun concurrentie voor te blijven.

Een andere drijvende kracht achter de markt voor web scraper software is de toenemende toepassing van automatiseringstechnologieën. Automatiseringstechnologieën worden steeds vaker gebruikt in bedrijven om processen te stroomlijnen, kosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren. Webscrapersoftware is een goed voorbeeld van automatiseringstechnologie die bedrijven kan helpen het proces van gegevensextractie te automatiseren. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar minimaliseert ook fouten en zorgt voor nauwkeurigheid bij het verzamelen van gegevens.

De stijgende vraag naar gegevensanalyse is ook de drijvende kracht achter de groei van de markt voor web scraper software. Bedrijven maken steeds meer gebruik van data-analyse om inzicht te krijgen in hun activiteiten, klanten en markten. Webscrapersoftware stelt bedrijven in staat om grote hoeveelheden gegevens te verzamelen, die kunnen worden geanalyseerd met behulp van tools voor gegevensanalyse. Met data-analyse kunnen bedrijven patronen, trends en correlaties in hun gegevens identificeren, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen en hun activiteiten kunnen verbeteren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (174 pagina’s) over Web Scraper Software Markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/web-scraper-software-market-10347

Beperkingen in de markt:

Ondanks de groeiende vraag naar web scraper software zijn er verschillende factoren die de groei van de markt afremmen. Een van de belangrijke marktbeperkingen is het gebrek aan geschoolde professionals om webscrapersoftware te gebruiken. Webscrapersoftware vereist specifieke technische vaardigheden om te bedienen en te configureren. Er is kennis nodig van programmeertalen, gegevensextractie en analysetools. Als gevolg hiervan vinden veel bedrijven het een uitdaging om professionals te vinden die de software effectief kunnen gebruiken. Het tekort aan geschoolde professionals is vooral acuut in opkomende markten waar de toepassing van technologie nog in de kinderschoenen staat.

Een andere beperking van de markt voor web scraper software is het risico van inbreuk op de privacy van gegevens. Webscrapersoftware haalt gegevens van websites en kan, als het niet op de juiste manier wordt gebruikt, leiden tot inbreuken op de gegevensbescherming. Dit is vooral het geval wanneer de verzamelde gegevens gevoelige of persoonlijke informatie zijn. Daarom moeten bedrijven de juiste beveiligingsprotocollen implementeren om ervoor te zorgen dat de verzamelde gegevens veilig zijn en dat de privacy van hun klanten wordt beschermd.

COVID 19-analyse:

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor web scraper software, omdat veel bedrijven zijn overgestapt op online activiteiten. Dit heeft geleid tot een grotere vraag naar web scraper software voor het verzamelen en analyseren van gegevens over consumentengedrag, markttrends en activiteiten van concurrenten. Verwacht wordt dat de markt na COOVID gestaag zal groeien omdat bedrijven blijven vertrouwen op online activiteiten.

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific zijn de top drie regio’s voor de markt van web scraper software. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren vanwege de hoge adoptie van automatiseringstechnologieën en de aanwezigheid van grote marktspelers. De markt in Azië en de Stille Oceaan zal naar verwachting aanzienlijk groeien door de toenemende toepassing van e-commerce en de groeiende behoefte aan data-analyse in de regio.

Gerelateerde rapporten:

Managed File Transfer (MFT) Software and Service Market Research Report- Wereldwijde voorspelling tot 2030

Fog Computing-marktonderzoeksrapport- Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport Remote Sensing Technology-markt – wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Web Scraper Software Market,Web Scraper Software Market Size,Web Scraper Software Market Share,Web Scraper Software Market Growth,Web Scraper Software Market Demand,Web Scraper Software,Web Scraper Software Market Analysis