header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Likeurmarkt: Onthullende trends, inzichten en groeikansen (2023-2032)

Aug 17, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde likeurmarkt naar verwachting een CAGR van 3,19 per 2023 tot 2032 registreren en een waarde van meer dan USD 170,9 miljard vertegenwoordigen in 2032.

De likeurmarkt is een smeltkroes van smaken, waar creativiteit geen grenzen kent. Van de tijdloze elegantie van koffie en chocolade tot de intrigerende fusie van kruiden, specerijen en exotische planten, likeurproducenten zijn op een missie om smaakpapillen te prikkelen en verbeelding te prikkelen. Deze vloeibare elixers zijn niet alleen bedoeld om te mengen; ze zijn gemaakt om een symfonie van smaken te leveren die trots op zichzelf staan.

Een nieuwe vorm van vakmanschap

In een tijdperk waarin authenticiteit en kwaliteit voorop staan, heeft de likeurmarkt de kunst van het vakmanschap omarmd. Of het nu gaat om een kleine distilleerderij die beperkte edities creëert of een gevestigd merk dat zich toelegt op ambachtelijke benaderingen, de nadruk op vakmanschap is onmiskenbaar. Hoogwaardige ingrediënten, zorgvuldige distillatieprocessen en de menselijke maat komen samen om likeuren te maken die niet zomaar dranken zijn, maar kunstwerken.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4606

Liqueur Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn E & J Gallo, William Grant & Sons, Boston Beer Miller Coors, Diageo, Treasury Wine Estates, Jose Cuervo, Constellation Brands, Beam-Suntory, Mast-Jaegermeister, Bacardi, Pernod Ricard, Edrington Group, Brown-Forman, Pabst Brewing.

Markt segmentatie

De wereldwijde likeurmarkt is onderverdeeld in type en distributiekanalen.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in Fruit, Koffie, Chocolade, Kruiden, Creme & Cream, en anderen.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in foodservice en detailhandel (supermarkten, hypermarkten, speciaalzaken en andere).

Blader door de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/liqueur-market-4606

Regionale analyse

Europa is een van de grootste markten voor likeuren, met landen als Italië, Frankrijk en Spanje als grote producenten en consumenten van likeuren. Enkele van de populaire likeuren in Europa zijn Amaretto, Limoncello, Cointreau en Campari.

De Verenigde Staten en Canada zijn de belangrijkste markten voor likeuren in Noord-Amerika. De vraag naar premium en ambachtelijke likeuren neemt toe in deze regio, waar consumenten op zoek zijn naar unieke en innovatieve smaken.

De regio Azië-Pacific is een van de snelst groeiende markten voor likeuren, gedreven door de toenemende vraag naar premium sterke dranken en cocktails. Landen als Japan, China en India zijn grote consumenten van likeuren, waarbij lokale smaken en ingrediënten de markt beïnvloeden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Sugar Alcohol Market Research Report Information Per Type (Lactitol, Sorbitol, Mannitol, Maltitol, Xylitol), Per Bron (Maïs, Rijst, Tarwe, Aardappel, Anderen), Per Toepassing (Tafelmodel, Zoetstoffen, Snoepgoed), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

OnderzoeksrapportAlcoholische Dranken Markt Per Type (Bier, Gedistilleerde Dranken, Wijn, Andere), Per Distributiekanaal (Winkelbasis, Niet-Winkelbasis), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Liqueur Market,Liqueur,Liqueur Industry,Liqueur Market Share,Liqueur Market Size,Liqueur Market Growth,Liqueur Market Trends,Liqueur Market Analysis,Global Liqueur Market,Liqueur Market Demand,Liqueur Market Forecast