header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse 2023 voor retouremballage Wereldwijde industriële groei, belangrijke spelers, vraag en prognose 2030

Aug 17, 2023 7:00 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor meermalig te gebruiken verpakkingen naar verwachting een CAGR van ~7,24 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 165,1 miljard in 2030.

Met meermalig te gebruiken verpakkingen kunnen bedrijven in vrijwel elke branche besparen op verzend- en opslagkosten, omdat ze niet alleen herbruikbaar zijn, maar ook een sterke en betaalbare verpakkingsoptie vormen. Het belangrijkste element dat de expansie van de markt stimuleert, is de toename in het gebruik van flexibele en lichtgewicht verpakkingen voor de fast moving consumer goods-industrie. Daarnaast gebruikt de cosmeticasector verpakkingsmaterialen van hoge kwaliteit vanwege het gebruik van innovatieve verpakkingstechnieken en -ontwerpen. Dit stimuleert de groei van de markt. De markt voor retouremballage groeit ook door de ontwikkeling van automatisering bij het verpakken.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/6893

Regionale analyse:

Europa domineert de wereldwijde markt voor meermalige verpakkingen, dankzij het toegenomen bewustzijn over duurzame verpakkingen en een sterke industriële basis in deze regio. Daarnaast is de voortdurend groeiende economie van deze regio en de vraag naar verpakte voedingsmiddelen & en dranken een drijvende kracht achter de groei van de markt. Ook de toenemende behoefte om verpakkingsafval te verminderen en de vraag naar bulktransport zijn de belangrijkste groeimotoren voor de markt van meermalige verpakkingen.

Noord-Amerika is een andere lucratieve markt voor oplossingen voor meermalige verpakkingen. Snel groeiende consumentenmarkten en overvloedig beschikbare natuurlijke hulpbronnen zijn de belangrijkste factoren die de markt in deze regio stimuleren. De toenemende vraag en de focus op het ontwikkelen van goedkope meermalige verpakkingen zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt versnellen.

De markt voor retouremballage in Azië-Pacific groeit snel. Factoren zoals de snelgroeiende eindgebruikersindustrieën en de snelle groei in industrialisatie en productieactiviteiten stimuleren de omvang van de markt. China en India domineren de markten voor meermalige verpakkingsoplossingen in de regio. Bovendien drijft de stijgende vraag van levensmiddelen en consumptiegoederen het marktaandeel op.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor meermalige verpakkingen is onderverdeeld in Type, Materiaal en Eindgebruik.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in pallets, kratten, IBC’s (Intermediate Bulk Containers), tonnen, vaten, flessen en andere.

Op basis van materiaal is de markt onderverdeeld in kunststof, metaal, hout en andere.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in Automotive, Food & Beverages, Pharmaceuticals & Healthcare en Consumer Goods.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Brambles, Vetropack Holding, Schoeller Allibert, IPL Plastics, Menasha Corporation, Schutz GmbH and Co, DS Smith, Myers Industries, Rehrig Pacific Company, Nefab Group.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6893

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor zelfklevende tapes

Markt voor buisverpakkingen

Markt voor gelamineerde etiketten

Antimicrobiële verpakkingsmarkt

Elektronische foliemarkt

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com