header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Microgreens Market Report 2022: Bedrijfsplan, Fabriekskosten, Grondstoffen, Productieproces, Machinevereisten 2030 – MRFR

Aug 17, 2023 4:22 PM ET

Overzicht van de microgroentemarkt:

De omvang van de Microgreens Markt werd in 2021 geschat op USD 0,9 miljard. De markt van microgroenten zal naar verwachting groeien van USD 1,02 miljard in 2022 tot USD 2,48 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,50 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Microgroenten zijn jonge, malse groentesoorten die binnen worden gekweekt en geoogst wanneer ze nog klein zijn. In de COVID 19, wanneer het aantal gevallen toeneemt, nemen de nationale en internationale overheden voorzorgsmaatregelen door verschillende beperkingen in te voeren. De overheid sluit verschillende industrieën af waar grote bijeenkomsten plaatsvinden, wat leidde tot de sluiting van productiebedrijven, onderwijs, winkelcentra, restaurants, supermarkten en andere gebieden.

Met de toenemende populariteit van veganistisch eten is de markt voor microgroenten de komende jaren gegroeid. De groei van de markt voor microgroenten werd beïnvloed door de stijging van de uitgaven voor premium voedingsproducten. De factoren die de groei van de markt voor microgroenten beperken, zijn de hoge initiële investeringen, de hoge productiekosten en het gebrek aan distributiekanalen. Het gebrek aan geschoolde arbeidskrachten en de toegenomen vraag naar non-GMO microgroenten beïnvloeden de groei van de markt voor microgroenten.

Microgroenten waren de toekomst van de detailhandel en de productindustrie. De doelgroep zijn producenten van microgroenten, leveranciers van grondstoffen, detailhandelaren, groothandelaren en distributeurs, overheden, verenigingen en industriële organen, investeerders en handelsdeskundigen. Mensen beschouwen microgroenten als een gezonde optie omdat ze verschillende voedingsstoffen bevatten en een nieuwe bron van eiwitten zijn. Met de toename van het aantal restaurants en voedingsspeciaalzaken, bieden complete ervaringen aan klanten door de introductie van verschillende soorten voedsel en dranken die worden toegeschreven aan de groei van de markt.

Er zijn bepaalde tekorten aan voedingsstoffen in de bodem en een beperkt bewustzijn van microgroenten heeft ook invloed op de markt voor microgroenten. Mensen worden zich bewust van het voedsel dat ze consumeren en daarom kiezen ze ervoor om lokale en biologische producten te kopen die in supermarkten worden geproduceerd. Microgreens zijn geoogst groen van jonge planten die binnen kunnen worden gekweekt en sneller en goedkoper kunnen worden geoogst. Microgroenten worden beschouwd als de toekomst van de detailhandel en de productenindustrie.

Microgroenten zijn erg belangrijk voor de gezondheidsindustrie, omdat ze rauw kunnen worden gegeten en niet veel voorbereiding of koken nodig hebben. Ze kunnen gemakkelijk worden vervoerd vanwege hun kleine formaat en ze kunnen worden gekweekt op een klein oppervlak van een huis of kas.

Ontvang een gratis proefexemplaar van dit rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10804

Belangrijkste spelers:

De spelers op de wereldwijde markt van microgroenten zijn onder andere AeroFarms, Fresh Origins, Gotham Greens, Madar Farms, 2BFresh, The Chef’s Garden Inc., Farmbox Greens LLC, Living Earth Farm, GoodLeaf Farms en Bowery Farming.

Marktsegmentatie:

De markt is gesegmenteerd op basis van de volgende typen

Op basis van het type, werd de wereldwijde microgroenten markt gesegmenteerd – broccoli, kool, bloemkool, rucola, erwten, basilicum, radijs, tuinkers en anderen.

Op basis van de teelt werd de wereldwijde microgroentemarkt onderverdeeld in indoor vertical farming, commerciële kassen en andere.

Op basis van distributiekanalen werd de wereldwijde markt voor microgroenten onderverdeeld in winkels, boerenmarkten en andere.

Op basis van de eindgebruiker is de wereldwijde markt voor microgroenten onderverdeeld in residentieel en commercieel.

Lees de gedetailleerde index van het volledige onderzoek @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/microgreens-market-10804

De groei van de markt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder:

  • De toenemende populariteit van gezond eten: Consumenten zijn steeds meer op zoek naar gezond en voedzaam voedsel, en microgroenten zijn een goede bron van vitaminen, mineralen en antioxidanten.
  • De groeiende vraag naar gemak: Microgroenten zijn gemakkelijk te kweken en kunnen snel worden geoogst, waardoor ze een handige optie zijn voor drukbezette consumenten.
  • De stijgende populariteit van “farm-to-table” dineren: Consumenten zijn steeds meer geïnteresseerd in het eten van vers en lokaal voedsel, en microgroenten kunnen lokaal worden geteeld, zelfs op kleine oppervlakten.
  • Het toenemende gebruik van microgroenten in foodservice: Microgroenten worden in steeds meer foodservicetoepassingen gebruikt, zoals garnering, toppings en ingrediënten in salades en sandwiches.

Regionale indeling:

De wereldwijde markt van microgroenten is onderverdeeld in de volgende regio’s: Noord-Amerika (VS, Canada, Mexico), Europa (VK, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje), Azië-Pacific (China, India, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland) en de rest van de wereld (Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika).

Dit zijn enkele van de belangrijkste trends in de markt voor microgroenten:

  • De groei van de biologische microgroenten markt: Biologische microgroenten worden steeds populairder, omdat consumenten steeds gezondheidsbewuster worden.
  • Het toenemende gebruik van microgroenten in de foodservice-industrie: Microgroenten worden in steeds meer foodservicetoepassingen gebruikt, zoals garnering, toppings en ingrediënten in salades en sandwiches.
  • De uitbreiding van microgroenten naar nieuwe markten: Microgroenten breiden zich uit naar nieuwe markten, zoals Azië en Latijns-Amerika.
  • De ontwikkeling van nieuwe variëteiten van microgroenten: Onderzoekers ontwikkelen nieuwe variëteiten van microgreens die voedzamer en smaakvoller zijn.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

IQF Fruit & Vegetables Market Research Report Information Per Producttype (Fruit en Groenten), Per Categorie (Biologisch en Conventioneel), Per Toepassing (Huishouden en Industrieel), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Diepgevroren Verwerkte Voedingsmiddelen Marktonderzoek per Type (Diepvriesfruit & Groente, Diepgevroren Vlees & Zeevruchten, Diepgevroren Bakkerijproducten, Diepgevroren Zuivelproducten & Desserts, Anderen), Distributiekanaal (Winkelbasis, Niet-Winkelbasis), & Regio – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Microgreens Market,Microgreens Market Share,Microgreens Market Size,Microgreens Market Trends,Microgreens Market Overview,Microgreens Market Outlook,Microgreens Market Insights,Microgreens Market Analysis,Microgreens Market Growth