header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Natuurlijke en organische cosmeticamarkt met vooruitzichten, bedrijfsstrategieën, toonaangevende hoofdrolspelers en prognose 2032

Aug 17, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor natuurlijke en biologische cosmetica naar verwachting een CAGR van 9,49% registreren tussen 2023 en 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 85,47 miljard in 2032.

De markt voor natuurlijke en biologische cosmetica heeft niet alleen te maken met nostalgie naar de natuur; het is een centrum van innovatie. Fabrikanten investeren in onderzoek en ontwikkeling om hoogwaardige formules te creëren die kunnen wedijveren met hun conventionele tegenhangers. Deze toewijding aan uitmuntendheid zorgt ervoor dat consumenten niet hoeven in te leveren op kwaliteit wanneer ze kiezen voor natuurlijke en biologische opties.

Wereldwijd fenomeen, lokale impact

Hoewel de markt voor natuurlijke en biologische cosmetica wereldwijd actief is, is de impact ervan ook op lokaal niveau voelbaar. Gemeenschappen zien de groei van duurzame bedrijven, vaak geworteld in traditionele kennis van lokale planten en remedies. Deze trend ondersteunt lokale economieën en cultureel behoud en bevordert tegelijkertijd mondiale duurzaamheid.

Download een voorbeeld van een PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7257

Natural and Organic Cosmetics Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn The Estée Lauder Companies, Inc, LOréal SA, L’Occitane International SA, FANCL Corp., The Clorox Co. en Jurlique International Pty. Limited, LaboratoireNuxe, Bare Escentuals, Inc., Aubrey Organics, Inc. en Nature’s Gate.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor natuurlijke en organische cosmetica is onderverdeeld in producttypen, eindgebruikers en distributiekanalen.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in huidverzorging, haarverzorging, mondverzorging, make-up en overige.

Op basis van de categorie is de markt onderverdeeld in Mannen, Vrouwen en Uniseks

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelbasis en niet-winkelbasis.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/natural-organic-cosmetics-market-7257

Regionale analyse

Noord-Amerika en Europa zijn momenteel de grootste markten voor natuurlijke en biologische cosmetica. Consumenten in deze regio’s zijn steeds meer op zoek naar producten die geen synthetische ingrediënten bevatten en die aansluiten bij hun waarden op het gebied van duurzaamheid en ethische productie. De vraag naar natuurlijke en biologische cosmetica in deze regio’s wordt gedreven door een combinatie van consumentenbewustzijn, een sterk regelgevend klimaat en de aanwezigheid van gevestigde merken en retailers die deze producten aanbieden.

Azië-Pacific is ook een groeiende markt voor natuurlijke en biologische cosmetica, met een toenemende vraag van consumenten in landen als China, Japan en Zuid-Korea. Deze vraag wordt gedreven door een groeiende middenklasse, een groter bewustzijn van de voordelen van natuurlijke en biologische producten en een verlangen naar hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie, door Market Research Future:

Cruelty-Free Cosmetics Market Research Report: Informatie per producttype (huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, make-up, kleurcosmetica, parfum en andere), vorm (crème, gel, vloeistof, poeder en andere), distributiekanaal [winkelbasis (hypermarkten en supermarkten, speciaalzaken, buurtwinkels en andere) en niet-winkelbasis] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)- voorspelling voor 2030.

Cosmetics Market Research Report Informatie per producttype (huidcosmetica, haarcosmetica, nagelcosmetica, oogcosmetica en andere), per categorie (organische & natuurlijke en conventionele), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Natural and Organic Cosmetics Market,Natural and Organic Cosmetics Industry,Global Natural and Organic Cosmetics Market,Natural and Organic Cosmetics,Natural and Organic Cosmetics Market Statistics,Natural and Organic Cosmetics Market Trends