header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G-markt voor vaste draadloze toegang (FWA): veelbelovende groei door opkomend ecosysteem van Internet of Things (IoT) en 5G-aangedreven innovatie

Aug 18, 2023 11:41 AM ET

5G Fixed Wireless Access (FWA) Market Scope & Overzicht

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de 5G Fixed Wireless Access (FWA) Market in 2022 een waarde van 24,66 miljard USD heeft bereikt. Er wordt een aanzienlijke groei verwacht tot 337,75 miljard USD in 2030, met een indrukwekkend samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 38,7% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

5G Fixed Wireless Access staat als een baken van connectiviteitsinnovatie en belooft digitale kloven te overbruggen, gebruikerservaringen te herdefiniëren en technologische vooruitgang te stimuleren. Terwijl de wereld het tijdperk van 5G blijft omarmen, markeert de naadloze integratie van supersnel draadloos breedband in vaste locaties een cruciale stap naar een toekomst waarin connectiviteit geen grenzen kent.

Ontvang een voorbeeld van 5G Fixed Wireless Access (FWA) Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1495

Marktanalyse

De wijdverspreide toepassing van 5G FWA bevordert een omgeving die bevorderlijk is voor innovatie in verschillende sectoren. Bedrijven kunnen ultrabetrouwbare communicatie met lage latentie gebruiken voor geavanceerde toepassingen zoals augmented reality (AR), virtual reality (VR) en immersive gaming. Deze innovatiecyclus stimuleert de vraag naar 5G FWA, waardoor een zichzelf versterkende lus van technologische vooruitgang ontstaat. Omdat het verbruik van mobiele data blijft stijgen, zijn exploitanten van mobiele netwerken op zoek naar manieren om netwerkcongestie te verlichten. 5G FWA biedt een veelbelovende oplossing door het dataverkeer te verplaatsen naar het draadloze netwerk met hoge capaciteit. Dit offloading-mechanisme verbetert de efficiëntie van het mobiele netwerk en zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, zelfs tijdens periodes van intensief gebruik. Al deze factoren zullen de markt voor 5G fixed wireless access (FWA) stimuleren.

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

  • Qualcomm Technologies
  • Nokia Corporation
  • Samsung Electronics
  • Huawei
  • Ericsson
  • Mimosa Networks Inc
  • Cohere Technologies Inc
  • Siklu Communicatie Ltd
  • AT&T Inc
  • Verizon Communications Inc
  • Overige

Impact van recessie

De 5G-markt voor vaste draadloze toegang (FWA) is niet immuun voor de impact van een recessie. Economische recessies kunnen leiden tot uitgestelde investeringen, veranderingen in de prioriteiten van de consument, verstoringen in de toeleveringsketen en andere uitdagingen. Het vermogen van de markt om zich aan te passen, te innoveren en te reageren op veranderende eisen zal echter een cruciale rol spelen bij het bepalen van de veerkracht tijdens deze periodes en het potentieel voor toekomstige groei.

Segmentatie analyse

In bruisende metropolen over de hele wereld ontpopt het stedelijke segment zich als een drijvende kracht achter de groei van de 5G-markt voor vaste draadloze toegang (FWA). De hoge bevolkingsdichtheid en compacte infrastructuur van steden vormen een vruchtbare bodem voor de uitrol van 5G FWA. In de residentiële sfeer zal 5G FWA een revolutie teweegbrengen in de manier waarop mensen de digitale wereld ervaren. Moderne huishoudens zijn in toenemende mate afhankelijk van snel internet voor werk, onderwijs, entertainment en communicatie. De voorkeur van huishoudens voor mobiliteit en flexibiliteit sluit perfect aan bij de draadloze aard van 5G FWA, waardoor huishoudens moeiteloos meerdere apparaten kunnen aansluiten en kunnen genieten van ononderbroken online ervaringen.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Op basis van aanbod:

  • Hardware
  • Diensten

Op basis van demografie:

  • Stedelijk
  • Semi-stedelijk
  • Landelijk

Op basis van toepassing:

  • Residentieel
  • Commercieel
  • Industrieel
  • Overheid

Informeer naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1495

Regionale Status & Analyse

In Noord-Amerika is de 5G-markt voor vaste draadloze toegang (FWA) getuige van een robuuste groei vanwege de gevestigde telecommunicatie-infrastructuur en de grote vraag naar snelle breedbandconnectiviteit in zowel stedelijke als landelijke gebieden. De vroege en agressieve uitrol van 5G-netwerken door grote carriers in de regio heeft de weg vrijgemaakt voor een toenemende adoptie van FWA als alternatief voor traditionele bekabelde verbindingen. Europa\’s gevarieerde regelgevingslandschap en gefragmenteerde marktdynamiek spelen een cruciale rol bij de invoering van 5G FWA. Landen binnen de Europese Unie (EU) werken aan de harmonisatie van regelgeving om de grensoverschrijdende uitrol van 5G-infrastructuur te vergemakkelijken. De regio Azië-Pacific, die bekend staat om de snelle toepassing van technologie, is een belangrijke speler op de 5G FWA-markt.

Conclusie

De toekomstperspectieven voor de markt zijn onmiskenbaar rooskleurig. Dankzij de mogelijkheid om connectiviteit uit te breiden, industriële transformatie te stimuleren, slimme steden te versterken, consumentenervaringen te verbeteren en edge computing mogelijk te maken, staat 5G FWA op het punt om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we verbinding maken en interageren met de digitale wereld. Terwijl het ecosysteem zich blijft ontwikkelen, moeten belanghebbenden wendbaar, innovatief en samenwerkend blijven om het immense potentieel dat 5G FWA biedt volledig te benutten.

Vaak gestelde vragen

V1) Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de 5G-markt voor vaste draadloze toegang (FWA)?

Ans: De wereldwijde markt zal tegen 2030 337,75 miljard USD overschrijden, met een CAGR van 38,7% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

V2) Wat zijn de belangrijkste factoren die de 5G-markt voor vaste draadloze toegang (FWA) beïnvloeden?

Ans: De uitdaging om efficiënte last-mile connectiviteit te bieden in afgelegen of slecht bediende gebieden duurt al jaren voort. 5G FWA biedt een overtuigende oplossing door de draadloze infrastructuur te gebruiken om de digitale kloof te overbruggen.

V3) Wie zijn de toonaangevende spelers op de 5G-markt voor vaste draadloze toegang (FWA)?

Ans: Qualcomm Technologies, Siklu Communication Ltd., AT&T Inc., Huawei, Ericsson, Mimosa Networks Inc., Nokia Corporation, Samsung Electronics, Cohere Technologies Inc., Verizon Communications Inc.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse
    • COVID-19 Impactanalyse
    • Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
    • Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
  5. Waardeketenanalyse
  6. Porter\’s 5 Krachten Model
  7. PEST-analyse
  8. 5G vaste draadloze toegang (FWA) marktsegmentatie, per aanbod
  9. 5G Fixed Wireless Access (FWA) marktsegmentatie, naar demografie
  10. 5G vaste draadloze toegang (FWA) marktsegmentatie, per toepassing
  11. Regionale analyse
  12. Bedrijfsprofielen
  13. Concurrerend Landschap
  14. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die de marktonderzoekindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van 5G Fixed Wireless Access (FWA) Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/1495

Lees meer ICT gerelateerde rapporten

Contactgegevens:

Contact US:
Akash Anand
Head of Business Development & Strategy
Ph: 1-415-230-0044 (US)
Email: [email protected]