header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cyberverzekeringsmarkt zal snel groeien door toenemende cyberbedreigingen en de opkomst van parametrische cyberverzekeringen

Aug 18, 2023 8:00 AM ET

Cyberverzekeringsmarkt Toepassingsgebied & Overzicht

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de Cyber Insurance Market in 2022 een waarde had van USD 11,12 miljard, met een verwachte groei tot USD 55,97 miljard in 2030, waarbij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 22,38% wordt ervaren tijdens de voorspellingsperiode die loopt van 2023 tot 2030.

Cyberverzekeringen zijn gespecialiseerde dekkingen om de financiële gevolgen van cyberincidenten en datalekken te beperken. In tegenstelling tot traditionele verzekeringspolissen die zich voornamelijk richten op fysieke activa en aansprakelijkheden, richt cyberverzekering zich op het ingewikkelde web van digitale risico’s waarmee moderne entiteiten worden geconfronteerd. Het dient als een financieel vangnet en biedt compensatie voor verliezen als gevolg van cyberaanvallen, datalekken en andere digitale verstoringen.

Ontvang een voorbeeld van het Cyber Insurance Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1268

Marktanalyse

De wereldwijde cyberverzekeringsmarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door een samenloop van factoren die het belang van cyberbeveiliging in het digitale tijdperk hebben verhoogd. De snelle digitale transformatie in verschillende sectoren heeft geleid tot een toename in het genereren, opslaan en verzenden van gegevens. Deze uitgebreide digitale voetafdruk heeft organisaties blootgesteld aan grotere cyberrisico’s. Cyberverzekeringen bieden financiële bescherming tegen de kosten van datalekken, bedrijfsonderbrekingen en andere cybergerelateerde incidenten. Opvallende cyberincidenten met aanzienlijke financiële gevolgen hebben de noodzaak van een adequate cyberverzekeringsdekking onderstreept. Grootschalige inbreuken waarbij grote bedrijven betrokken waren, hebben gediend als een waarschuwing en hebben bedrijven van alle groottes ertoe aangezet om hun blootstelling aan cyberrisico’s opnieuw te evalueren en te investeren in verzekeringsoplossingen.

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Allianz
– American International Group
– Aon plc
– AXA
– Berkshire Hathway Inc
– Lloyd’s Londen Ltd
– Lockton Bedrijven Inc
– München Re
– Chubb Corporation
– Zürich
– anderen

Impact van Recessie

Hoewel een recessie ongetwijfeld uitdagingen met zich meebrengt voor de cyberverzekeringsmarkt, biedt deze ook kansen voor groei, innovatie en samenwerking. Naarmate bedrijven zich meer bewust worden van het cruciale belang van cyberbeveiliging, kan de vraag naar uitgebreide en robuuste cyberverzekeringen toenemen. Verzekeraars die zich kunnen aanpassen aan veranderende risicolandschappen, innovatieve oplossingen kunnen bieden en sterke samenwerkingsverbanden kunnen aangaan met bedrijven, zullen zelfs in moeilijke economische tijden succesvol zijn. De veranderende relatie tussen recessie en de markt onderstreept de dynamische aard van zowel de wereldeconomie als het cyberbeveiligingslandschap.

Markt Segmentatie Analyse

Het Oplossingensegment en het BFSI-segment zijn gepositioneerd om de cyberverzekeringsmarkt te domineren vanwege hun proactieve benadering van risicobeheer, oplossingen op maat, aanpassing aan regelgeving en het cruciale belang van cyberbeveiliging in hun activiteiten. Nu het cyberdreigingslandschap zich blijft ontwikkelen, erkennen organisaties binnen deze segmenten de symbiotische relatie tussen robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen en een uitgebreide cyberverzekeringsdekking, waardoor een veerkrachtige digitale toekomst wordt gewaarborgd.

De marktsegmentatie en subsegmentatie omvatten:

Op basis van bedrijfsgrootte:

– Grote Bedrijven
– Kleine & Middelgrote bedrijven

Op basis van onderdeel:

– Oplossing
– Cyberbeveiligingsverzekeringsanalyseplatform
– Rampherstel en bedrijfscontinuïteit
– Cyberbeveiligingsoplossing
– Service
– Advies
– Bewustzijnstraining beveiliging
– Overige

Op basis van dekkingstype:

Dekking eerste partij

– Computerprogramma en elektronisch herstel
– Forensisch Onderzoek
– Diefstal en fraude
– Afpersing
– Bedrijfsonderbreking
– Overige

Dekking derden

– Communicatie Aansprakelijkheid
– Crisisbeheer
– Kredietbewaking
– Reactie op regelgeving
– Aansprakelijkheid voor privacy en beveiliging
– Aansprakelijkheid netwerkbeveiliging
– Aansprakelijkheid voor media en communicatie
– Overige

Op basis van bedrijfstak:

– BFSI
– IT & Telecom
– Detailhandel & E-commerce
– Gezondheidszorg
– Productie
– Overheid & Publieke sector
– Andere

Regionale Status Analyse &

Noord-Amerika blijft een dominante speler op de cyberverzekeringsmarkt vanwege het sterk ontwikkelde digitale landschap en de grote concentratie technologiegedreven bedrijven. Het evoluerende bedreigingslandschap en de toenemende controle door regelgevende instanties hebben bedrijven in alle sectoren ertoe aangezet om een uitgebreide cyberverzekeringsdekking te zoeken. De regio Azië-Pacific maakt een snelle digitalisering door, waardoor het cyberrisico toeneemt. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India hebben een toename gezien van cyberaanvallen gericht tegen zowel de publieke als de private sector. Dit heeft geleid tot een grotere acceptatie van cyberverzekeringen omdat bedrijven zich bewust zijn van de financiële gevolgen van datalekken.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1268

Conclusie

De toekomst van de markt zit vol kansen en uitdagingen. Naarmate organisaties worstelen met steeds veranderende cyberbedreigingen, zal de vraag naar uitgebreide, op maat gemaakte dekking de marktgroei stimuleren. Verzekeraars zullen, in samenwerking met technologiepartners, een centrale rol spelen bij het verbeteren van cyberbeveiligingspraktijken en het bevorderen van een veerkrachtiger digitaal landschap. Naarmate de markt zich verder ontwikkelt, zullen innovatieve strategieën, gepersonaliseerde oplossingen en een proactieve benadering van risicobeheer van het grootste belang zijn om het succes ervan te waarborgen.

Vaak gestelde vragen

V1) Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de cyberverzekeringsmarkt?

Ans: De wereldwijde markt zal tegen 2030 de 55,97 miljard USD overschrijden, met een CAGR van 22,38% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

V2) Wat zijn de belangrijkste factoren die de cyberverzekeringsmarkt beïnvloeden?

Ans: Het dynamische samenspel van evoluerende cyberbedreigingen, druk van de regelgeving, digitaliseringstrends en de noodzaak om cyberrisico’s effectief te beheren, stuwt de groei van de markt.

V3) Wie zijn de belangrijkste spelers op de cyberverzekeringsmarkt?

Ans: Allianz, The Chubb Corporation, American International Group, Inc, Lloyd’s of London Ltd, Aon plc, AXA, Berkshire Hathway Inc, Lockton Companies, Inc, Munich Re en Zurich.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Cyberverzekering marktsegmentatie, naar bedrijfsgrootte
9. Cyberverzekering marktsegmentatie, per component
10. Cyberverzekering marktsegmentatie, naar dekkingstype
11. Cyberverzekering marktsegmentatie, naar bedrijfstak
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop volledige PDF van Cyber Insurance Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/1268

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Cyber Insurance Market,Cyber Insurance Market Size,Cyber Insurance Market Share,Cyber Insurance Market Growth,Cyber Insurance Market Trends,Cyber Insurance Market Analysis,Cyber Insurance Market Forecast,Cyber Insurance Market Report