header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De aluminiummarkt zal een veelbelovende groei vertonen als gevolg van de revolutie in elektrische voertuigen en de toenemende vraag naar duurzame oplossingen

Aug 18, 2023 11:34 AM ET

Marktbereik & Overzicht 2023

In het rapport van SNS Insider staat dat de aluminiummarkt in 2022 160,1 miljard dollar heeft bereikt en naar verwachting in 2030 253,25 miljard dollar zal hebben bereikt, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,9% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Krijg een voorbeeld van de Aluminium Markt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3410

De belangrijkste bedrijfsprofielen in de studie naar de aluminiummarkt zijn:

  • RusAL
  • Vedanta Aluminium & Power
  • Alcoa Corporation
  • Emiraten Wereldwijd Aluminium
  • Norsk Hydro ASA
  • Aluminiumbedrijf van China Limited
  • Rio Tinto
  • Hindalco Industries Ltd.
  • Jindal Aluminium
  • Nationaal Aluminiumbedrijf Limited

Aluminium heeft een indrukwekkende weerstand tegen corrosie, deels dankzij het natuurlijke vermogen om een beschermende oxidelaag op het oppervlak te vormen. Deze intrinsieke eigenschap maakt aluminium ideaal voor toepassingen in ruwe omgevingen, waaronder zeeschepen, offshore constructies en zelfs alledaagse voorwerpen zoals voedselverpakkingen en drankblikjes.

Marktanalyse

Een van de belangrijkste groeifactoren voor de aluminiummarkt is de voortdurende trend van het lichter maken van producten in verschillende industrieën. De zoektocht naar energie-efficiëntie, lagere emissies en betere prestaties heeft ertoe geleid dat industrieën zoals de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en de transportsector aluminium steeds meer als materiaal kiezen. De uitzonderlijke verhouding sterkte/gewicht zorgt voor een aanzienlijke gewichtsvermindering in voertuigen en vliegtuigen, wat leidt tot een betere brandstofefficiëntie en algehele duurzaamheid. De snelle verstedelijking en ontwikkeling van de infrastructuur in opkomende economieën stimuleren de vraag naar aluminium in bouw- en constructiematerialen. De corrosiebestendigheid, sterkte en veelzijdigheid van het metaal maken het een ideale keuze voor architecturale toepassingen, gevels, dakbedekking en structurele onderdelen. Naarmate steden zich uitbreiden en moderniseren, wordt de rol van aluminium in het vormgeven van skylines steeds onmisbaarder.

Impact van Recessie

Een recessie kan aanzienlijke gevolgen hebben voor de aluminiummarkt en invloed hebben op vraag, aanbod, prijzen, investeringstrends en handelsdynamiek. Hoewel aluminium, als veelzijdig en veel gebruikt materiaal, een vitaal onderdeel blijft van vele industrieën, is de markt niet ongevoelig voor de bredere economische uitdagingen die een recessie met zich meebrengt. Aanpassing, innovatie en strategische besluitvorming zijn essentieel voor marktdeelnemers om door deze uitdagende periodes te navigeren en zich te positioneren voor toekomstige groei wanneer de economische omstandigheden verbeteren.

Segmentatie analyse

Het segment gietlegeringen wint snel aan kracht, gedreven door zijn uitzonderlijke veelzijdigheid en aanpassingsvermogen in diverse industrieën. Gietlegeringen, bekend om hun uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding en corrosiebestendigheid, hebben toepassingen gevonden in de auto-industrie, ruimtevaart, bouw en daarbuiten. Het transportsegment is een andere cruciale speler die de transformatie van de aluminiummarkt stimuleert. Met de wereldwijde drang naar groenere en brandstofefficiëntere vormen van transport, is aluminium op de voorgrond getreden als een belangrijke factor in deze transitie.

Heeft u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/3410

De segmenten en subsegmenten van de aluminiummarkt worden hieronder weergegeven:

Naar product

  • Plaat
  • Plaat
  • Gegoten producten
  • Extrusie

Op type legering

  • Smeedlegering
  • Gegoten legering

Op eindgebruiker

  • Vervoer
  • Elektrisch
  • Duurzame consumptiegoederen
  • Bouw
  • Verpakking
  • Machines & Uitrusting
  • Andere

Regionale status & analyse

Noord-Amerika heeft een goed ontwikkelde aluminiummarkt, die wordt aangedreven door sectoren als de ruimtevaart, de auto-industrie en de bouw. De Verenigde Staten, als een belangrijke speler, ervaart schommelingen in de vraag als gevolg van de industriële cycli en het beleid. De drang naar lichtgewicht materialen in de automobielsector en duurzaamheidsinitiatieven moedigen het gebruik van aluminium aan. Canada\’s waterkracht geeft het een concurrentievoordeel in de productie van primair aluminium. De regio Azië-Pacific, geleid door China, is een krachtcentrale in zowel aluminiumproductie als -consumptie. Snelle industrialisatie en verstedelijking dragen bij aan een stijgende vraag naar aluminium in de bouw- en productiesector.

Conclusie

De toekomstperspectieven van de markt staan bol van innovatie, duurzaamheid en groei. Met zijn veelzijdige toepassingen, milieuvoordelen en aanpasbaarheid aan opkomende technologieën is aluminium goed gepositioneerd om een centraal materiaal te blijven in verschillende industrieën. Nu belanghebbenden samenwerken om toekomstgerichte strategieën te ontwikkelen, is de aluminiummarkt klaar om te profiteren van deze trends en een veelbelovend pad uit te stippelen naar een duurzame en welvarende toekomst.

Veelgestelde vragen

>Watzijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de aluminiummarkt?

Ans- De markt zal tegen 2030 USD 253,25 miljard bereiken met een CAGR van 5,9% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

>Watzijn de belangrijkste factoren die de aluminiummarkt beïnvloeden?

An- De vraag naar elektrische voertuigen (EV\’s) en de behoefte aan lichtgewicht onderdelen in vliegtuigen zullen aanzienlijke kansen creëren voor aluminiumtoepassingen.

>Wiezijn de belangrijkste spelers op de aluminiummarkt?

Ans- Vedanta Aluminium & Power, Jindal Aluminium, Alcoa Corporation, Norsk Hydro ASA, Rio Tinto, Hindalco Industries Ltd., National Aluminium Company Limited (NALCO).

Koop PDF van Aluminium Market voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/3410

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Marktdynamiek
  4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 Impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

  1. Waardeketenanalyse
  2. Porter\’s 5 krachten model
  3. PEST-analyse
  4. Segmentatie van de aluminiummarkt, per product
  5. Segmentatie van de aluminiummarkt, per legeringstype
  6. Segmentatie van de aluminiummarkt naar eindgebruiker
  7. Regionale analyse

12 Bedrijfsprofiel

  1. Concurrentielandschap
  2. Gebruikscases en best practices
  3. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analyse. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, zodat we u kunnen helpen bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Contactgegevens:

Contact Us:
Akash Anand – Head of Business Development & Strategy
[email protected]
Phone: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)