header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale betalingen zal sneller groeien door de opkomst van P2P-betalingen in combinatie met overheidsinitiatieven en digitale inclusie

Aug 18, 2023 11:36 AM ET

Digital Payments Market Scope & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor digitale betalingen in 2022 een waarde van 79,40 miljard dollar bereikt. Prognoses geven aan dat de markt in 2030 378,58 miljard dollar zal hebben bereikt, met een robuuste samengestelde jaarlijkse groei van 21,56% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

Digitale betalingen betekenen een enorme sprong voorwaarts in de evolutie van financiële transacties. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, zijn deze innovatieve methoden klaar om de hoeksteen van moderne economieën te worden, door gemak, veiligheid en financiële inclusie te bevorderen voor zowel particulieren als bedrijven.

Ontvang een voorbeeld van het Digital Payments Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1388

Marktanalyse

De markt voor digitale betalingen heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door een combinatie van technologische vooruitgang, veranderend consumentengedrag en een wereldwijde verschuiving naar een cashloze economie. De wijdverspreide verspreiding van smartphones, in combinatie met de verbeterde toegankelijkheid van internet, heeft individuen over de hele wereld toegang gegeven tot digitale betalingsplatforms. Het gemak om altijd en overal transacties uit te voeren heeft het gebruik van mobiele betaaloplossingen gestimuleerd, wat de groei van de markt stimuleert. De snelgroeiende e-commerce sector heeft een vruchtbare bodem gecreëerd voor digitale betalingen. Omdat consumenten steeds vaker online winkelen, is de behoefte aan naadloze en veilige betalingsopties toegenomen. Dit stimuleert de vraag naar digitale betaaloplossingen die tegemoet komen aan uiteenlopende voorkeuren en behoeften.

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Aurus Inc – PayPal Holdings Inc – WEX Inc – Total System Services Inc – Paysafe Holdings U.K. Limited – Global Payments Inc – YapStone Inc – Novatti Group Limited – Financial Software & Systems Pvt. Ltd – Fiserv Inc – Anderen.

Impact van recessie

De impact van een recessie op de markt voor digitale betalingen is veelzijdig, met zowel uitdagingen als kansen. Hoewel bepaalde segmenten van de markt tijdelijke tegenslagen kunnen ondervinden door verschuivingen in het consumentengedrag en verminderde uitgaven, is er ruimte voor innovatie, aanpassing en beleidsinterventie. Terwijl overheden, bedrijven en consumenten de onzekerheden van een recessie doorstaan, heeft de digitale betaalsector het potentieel om er sterker en veerkrachtiger uit te komen, en beter uitgerust om te voldoen aan de veranderende behoeften van een veranderend economisch landschap.

Segmentatie analyse

De segmenten Digitale portemonnees en Bankieren zijn klaar om de markt voor digitale betalingen te domineren dankzij hun unieke sterke punten en innovatieve aanbod. Terwijl digitale portemonnees ongeëvenaard gemak en mobiliteit bieden, maken bankinstellingen gebruik van hun vertrouwen, betrouwbaarheid en uitgebreide financiële diensten. Deze dynamische wisselwerking zorgt ervoor dat beide segmenten zich blijven ontwikkelen, waardoor een concurrerend landschap ontstaat waar zowel consumenten als bedrijven van profiteren.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Op basis van component: – Oplossingen – Oplossingen voor betalingsgateways – Oplossingen voor betalingsverwerking – Oplossingen voor betaalportefeuilles – Oplossingen voor betalingsbeveiliging en fraudebeheer – Oplossingen voor verkooppunten (POS) – Diensten – Professionele diensten – Consulting – Implementatie – Ondersteuning en onderhoud – Beheerde diensten

Op basis van betaalmethode: – Bankkaarten – Digitale valuta\’s – Digitale portemonnees – Net Banking – Verkooppunten – Overige

Op basis van type implementatie: – On-premises – Cloud

Op basis van de grootte van de organisatie: – Kleine en middelgrote ondernemingen – Grote ondernemingen

Op basis van Verticaal: – Bankwezen, Financiële Diensten en Verzekeringen – Detailhandel en E-commerce – Gezondheidszorg – Reizen en Hospitality – Transport en Logistiek – Media en Entertainment – Andere Verticals

Regionale Status & Analyse

In Noord-Amerika is de markt voor digitale betalingen goed ingeburgerd, gedreven door een volwassen financiële infrastructuur en een technisch onderlegde bevolking. Mobiele portemonnees, peer-to-peer (P2P) betaalapps en contactloze betalingen worden steeds populairder, met grote spelers als PayPal, Apple Pay en Google Pay als koplopers. Europa is getuige van een snelle verschuiving naar een cashloze maatschappij, met landen als Zweden en Nederland voorop. De regio Azië-Pacific kent een explosieve groei in digitale betalingen, gedreven door een massale bevolking, toenemende smartphone-penetratie en groeiende e-commerce ecosystemen.

Informeer naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1388

Conclusie

De toekomst van de markt biedt opwindende vooruitzichten omdat technologische vooruitgang en veranderende consumentenvoorkeuren het landschap blijven bepalen. Met de proliferatie van smartphones, de opkomst van e-commerce en de voortdurende drang naar een cashloze maatschappij, zijn er verschillende trends die de toekomst van digitale betalingen vorm zullen geven. Groene betaaloplossingen die milieuvriendelijke doelen ondersteunen en de ecologische voetafdruk van transacties minimaliseren, zullen waarschijnlijk aan populariteit winnen.

Vaak gestelde vragen

V1) 0Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt van digitale betalingen?

Ans: De markt zal 378,58 miljard dollar overschrijden tegen 2030, met een CAGR van 21,56% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

V2) Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor digitale betalingen beïnvloeden?

Ans: De voortdurende ontwikkeling van robuuste beveiligingsmaatregelen, waaronder biometrische authenticatie, tokenization en AI-gestuurde fraudedetectie, heeft het vertrouwen van de consument in digitale betaalplatformen versterkt.

V3) Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor digitale betalingen?

Ans: Aurus Inc., Novatti Group Limited, Financial Software & Systems Pvt. Ltd., PayPal Holdings Inc., Paysafe Holdings U.K. Limited, Global Payments Inc., WEX Inc., Total System Services Inc., YapStone Inc., Fiserv Inc.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding 2. Onderzoeksmethodologie 3. 4. Marktdynamiek Impactanalyse 4.1. Impactanalyse COVID-19 4.2. Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland 4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën 5. Waardeketenanalyse 6. Porter\’s 5 Krachten Model 7. PEST-analyse 8. Marktsegmentatie digitale betalingen, per component 9. 9. Marktsegmentatie digitale betalingen, per betaling 10. Marktsegmentatie digitale betalingen, per component 10. Marktsegmentatie digitale betalingen, per type implementatie 11. Marktsegmentatie digitale betalingen, per type betaling 11. Marktsegmentatie digitale betalingen, per organisatiegrootte 12. Marktsegmentatie digitale betalingen, per type betaling Marktsegmentatie digitale betalingen, per verticaal 13. Regionale analyse 14. Bedrijfsprofiel 15. Concurrentielandschap 16. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Digital Payments Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/1388

Lees meer ICT gerelateerde rapporten

Contactgegevens:

Contact US:
Akash Anand
Head of Business Development & Strategy
Ph: 1-415-230-0044 (US)
Email: [email protected]