header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor flexibele beeldschermen zal een opmerkelijke groei vertonen dankzij de vooruitgang in beeldschermtechnologieën en de opkomst van opvouwbare apparaten

Aug 18, 2023 9:00 AM ET

Flexibele Display Markt Toepassingsgebied & Overzicht

De markt voor flexibele beeldschermen heeft volgens het rapport van SNS Insider in 2022 een waarde van 2,1 miljard USD. Prognoses suggereren een aanzienlijke uitbreiding tot 44,80 miljard USD in 2030, vergezeld van een opmerkelijk samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 46,6% in de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Een flexibel beeldscherm, ook wel buigbaar of opvouwbaar beeldscherm genoemd, is een geavanceerde technologie waarmee schermen kunnen worden gebogen, gebogen of gevouwen zonder dat dit ten koste gaat van hun functionaliteit of beeldkwaliteit. Deze innovatie heeft een revolutie teweeggebracht in het ontwerp en de bruikbaarheid van elektronische apparaten en heeft de weg vrijgemaakt voor veelzijdigere en meer meeslepende gebruikerservaringen in verschillende sectoren.

Marktanalyse

De markt voor flexibele beeldschermen maakt een opmerkelijke groei door, gedreven door een samenloop van technologische ontwikkelingen, veranderende consumentenvoorkeuren en groeiende toepassingen in verschillende sectoren. De voortdurende vooruitgang in beeldschermtechnologieën, zoals OLED’s (Organic Light Emitting Diodes), OTFT’s (Organic Thin-Film Transistors) en Quantum Dot Displays, hebben een revolutie teweeggebracht in het concept van flexibele beeldschermen. Deze technologieën bieden superieure beeldkwaliteit, levendige kleuren, hoge contrastverhoudingen en energie-efficiëntie, waardoor ze aantrekkelijke opties zijn voor verschillende toepassingen. De introductie van opvouwbare smartphones en tablets heeft een nieuwe golf van interesse in flexibele displays ontketend. Deze apparaten combineren de voordelen van grotere schermen met de draagbaarheid van kleinere schermen en bieden gebruikers veelzijdige en multifunctionele gadgets.

Download gratis een verslag van de markt voor flexibele schermen @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3037

De belangrijkste spelers in het Flexibele Display-marktrapport zijn:

LG Display Co. (Zuid-Korea)
Samsung Electronics (Zuid-Korea)
Innolux Corp. (Taiwan)
AU Optronics (Taiwan)
Japan Display Inc. (Japan)
BOE Technology Group Co. (China)
Sharp Corp. (Japan)
Visionox Corporation (China)
E Ink Holdings, Inc. (Taiwan)
Corning Incorporated (VS)
E. | du Pont de Nemours and Company (VS)
FlexEnable Limited (VK)
Kateeva (VS)
Cambrios Technologies Corp. (VS)
Royole Corporation (VS).

Impact van de recessie

De markt van flexibele beeldschermen is niet immuun voor de impact van een recessie. Zowel directe als indirecte effecten kunnen het groeitraject en de innovatie binnen de industrie beïnvloeden. Hoewel economische recessies uitdagingen kunnen vormen, kunnen ze bedrijven ook stimuleren om zich aan te passen, te innoveren en nieuwe manieren te vinden om waarde te creëren voor consumenten. Bedrijven die de uitdagingen van recessies het hoofd weten te bieden door middel van strategische planning, innovatie en efficiënte toewijzing van middelen zullen beter gepositioneerd zijn om de storm te doorstaan en er sterker uit te komen in het landschap na de recessie.

Segmentatie analyse

Terwijl de markt voor flexibele beeldschermen zich blijft ontwikkelen, is de dominantie van OLED-technologie in combinatie met de snelgroeiende smartphone- en tabletsector klaar om ingrijpende transformaties teweeg te brengen. Deze synergie vat de essentie van innovatie samen, aangezien deze segmenten samenwerken om de manier waarop we met technologie omgaan opnieuw vorm te geven, waarbij de grenzen tussen verbeelding en werkelijkheid vervagen en een nieuw tijdperk van boeiende visuele ervaringen wordt ingeluid. Met elke ontwikkeling komt het flexibele beeldschermlandschap dichter bij een toekomst waarin de grenzen van de mogelijkheden alleen worden begrensd door de grenzen van het menselijk vernuft.

De marktsegmentatie voor flexibele beeldschermen is als volgt:

Naar paneelgrootte
Tot toe”
Boven 50″
20-50″
620°

Op substraatmateriaal
Glas
Kunststof
Overige

Naar technologie
OLED-display
E-paper display
Kwantumdot LED-scherm
LCD met LED-achtergrondverlichting

Per toepassing
Smartphone & Tablet
Smartwatches & Wearables
Televisie & Digital Signage Systemen
PC Monitoren & Laptops
E-reader
Elektronische schaplabels (ESLS)
Voertuigen & Openbaar Vervoer
Slimme huishoudelijke apparaten

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/3037

Analyse regionale status &

In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten, wordt de markt voor flexibele beeldschermen gekenmerkt door een sterke nadruk op onderzoek en ontwikkeling. Toonaangevende technologiereuzen en innovatieve startups verleggen voortdurend de grenzen van de flexibele displaytechnologie. Omdat de consument steeds meer belang hecht aan het milieu, investeren fabrikanten van flexibele displays in Europa in milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. De regio Azië-Pacific, met grote spelers als China, Zuid-Korea en Japan, heeft zich ontpopt tot een belangrijke hub voor de massaproductie van flexibele displays. Vooral Zuid-Korea heeft zijn positie als wereldleider in de productie van OLED (organic light-emitting diode) flexibele beeldschermen verstevigd.

Conclusie

De toekomst van de markt voor flexibele beeldschermen biedt een overvloed aan opwindende vooruitzichten, gedreven door technologische vooruitgang, veranderende consumentenvoorkeuren en diverse industriële toepassingen. Flexibele displays zouden een revolutie teweeg kunnen brengen in de medische sector door de ontwikkeling van draagbare gezondheidsmonitoringapparaten, slimme verbanden met displaymogelijkheden en flexibele schermen voor chirurgische apparatuur mogelijk te maken.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Marktsegmentatie flexibele beeldschermen, naar paneelgrootte
9. Marktsegmentatie flexibele beeldschermen, naar substraatmateriaal
10. Marktsegmentatie flexibele beeldschermen, naar technologie
11. Marktsegmentatie flexibele beeldschermen, per toepassing
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

PDF voor één gebruiker kopen @ https://www.snsinsider.com/checkout/3037

Vaak gestelde vragen

Q1. Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor flexibele beeldschermen?

ANS: De wereldwijde markt zal tegen 2030 een waarde bereiken van 44,80 miljard USD, met een CAGR van 46,6% in de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Q2. Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor flexibele beeldschermen beïnvloeden?

ANS: De markt wordt gedreven door een convergentie van technologische innovatie, veranderende consumentenvoorkeuren en diverse toepassingen in verschillende sectoren.

Q3. Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt van flexibele beeldschermen?

ANS: LG Display Co. (Zuid-Korea), Innolux Corp. (Taiwan), AU Optronics (Taiwan), Sharp Corp. (Japan), Visionox Corporation (China), E Ink Holdings, Inc. (Taiwan), Corning Incorporated (VS), FlexEnable Limited (VK), Kateeva (VS), Royole Corporation (VS).

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Flexible Display Market,Flexible Display Market Size,Flexible Display Market Share,Flexible Display Market Growth,Flexible Display Market Trends,Flexible Display Market Analysis,Flexible Display Industry