header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor nutricosmetica zal naar verwachting een CAGR van 6,45% vertonen tussen 2023 en 2030

Aug 18, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor nutricosmetica naar verwachting een CAGR van 6,45% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 6,51 miljard in 2030.

De markt voor nutricosmetics maakt een razendsnelle groei door, aangedreven door een groeiende populatie van gezondheidsbewuste consumenten die prioriteit geven aan zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Volgens industrie-experts zal de wereldwijde markt voor nutricosmetics de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien.

De samensmelting van wetenschap en schoonheid

Nutricosmetica zijn het toonbeeld van wetenschappelijke innovatie en schoonheidsambities. Deze in te nemen schoonheidsproducten zijn samengesteld om essentiële voedingsstoffen te leveren die de gezondheid van de huid, de vitaliteit van het haar en het algehele uiterlijk ondersteunen. Ondersteund door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, overbrugt nutricosmetics de kloof tussen topische huidverzorgingsbehandelingen en traditionele voeding, en biedt het een allesomvattende oplossing voor diegenen die hun natuurlijke schoonheid willen verbeteren.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2048

Nutricosmetics Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Laboratoire Dermatologique ACM, Forza Industries Ltd, Vitabiotics Ltd., D-LAB Nutricosmetics, Kinase, Amway, Natrol, LLC, SOS Hair Care, WR Group en Pfizer Inc.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor nutricosmetica is onderverdeeld in eindgebruik, type en distributiekanaal.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in huidverzorging, haarverzorging, nagelverzorging en overige.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in Capsules, Tabletten & Softgels, Dranken, Poeders, Gummies & Snoepjes en Andere.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkels en niet-winkels.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/nutricosmetics-market-2048

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor nutricosmetics, met een aanzienlijke vraag in landen als de Verenigde Staten en Canada. De markt in deze regio wordt gedreven door de toenemende prevalentie van huidaandoeningen en de groeiende trend van gezondheid en welzijn, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar natuurlijke en biologische producten.

Europa is ook een belangrijke markt voor nutricosmetics, met landen als Frankrijk en Duitsland waar een grote vraag is naar deze producten. De markt in deze regio wordt gedreven door de toenemende belangstelling voor antiverouderingsproducten en de groeiende vraag naar natuurlijke en biologische ingrediënten.

De regio Azië-Pacific is ook een belangrijke markt voor nutricosmetics, met landen als China, Japan en Zuid-Korea waar de vraag aanzienlijk groeit. De markt in deze regio wordt gedreven door de lange geschiedenis van traditionele remedies en kruidensupplementen die worden gebruikt voor schoonheid en huidverzorging, evenals het groeiende bewustzijn van de voordelen van nutricosmetics voor de gezondheid van de huid.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt voor vitaminesupplementen Informatie per type (vitamine B, vitamine C, vitamine D, multivitaminen en andere), per vorm (tabletten, capsules & zachte gels, poeder en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportVoedingssupplementen Marktinformatie Per Type (Vitaminen, Mineralen, Aminozuren & Eiwitten, Probiotica, Mengsels en Anderen), Per Vorm (Tabletten, Capsules & Softgels, Poeders, Gummies en Anderen), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Nutricosmetics Market,Nutricosmetics,Nutricosmetics Industry,Nutricosmetics Market Size,Nutricosmetics Market Share,Global Nutricosmetics Market,Nutricosmetics Market Trends,Nutricosmetics Market Analysis,Nutricosmetics Market Growth