header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slim leren zal een hogere groei vertonen door de toenemende vraag naar gepersonaliseerd leren en de opkomende trend van levenslang leren

Aug 18, 2023 8:00 AM ET

Marktbereik & Overzicht

Op basis van het rapport van SNS Insider heeft de markt voor Smart Learning in 2022 een waarde van 47,34 miljard dollar bereikt, waarbij de prognoses wijzen op een stijging tot 227,35 miljard dollar in 2030. Er wordt voorspeld dat de markt een robuust groeitraject zal aanhouden en van 2023 tot 2030 zal groeien met een CAGR van 21,67%.

Slim leren, ook bekend als intelligent of adaptief leren, verwijst naar het gebruik van technologie en datagestuurde benaderingen om de leerervaring voor individuele leerlingen te personaliseren en optimaliseren. Met online en mobiele leermogelijkheden kan slim leren toegankelijk zijn voor een breed scala aan leerlingen, waaronder leerlingen met verschillende roosters of geografische beperkingen.

Ontvang een voorbeeld van het Smart Learning Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1284

Marktanalyse

Nu het onderwijs verschuift naar geïndividualiseerde leerervaringen, wordt de behoefte aan gevarieerde en originele inhoud cruciaal. Slim leren-platforms kunnen inspelen op verschillende leerstijlen, leersnelheden en interesses, waardoor een continue stroom van nieuwe en unieke inhoud nodig is om leerlingen effectief te betrekken. Aanbieders van slimme leermiddelen die consequent verse en plagiaatvrije content leveren, krijgen een concurrentievoordeel. Dit kan leiden tot een hogere gebruikersretentie, positieve mond-tot-mondreclame en differentiatie in een drukke markt. Het analyseren van leerlinggegevens kan waardevolle inzichten opleveren in voorkeuren, uitdagingen en leerpatronen. Door gebruik te maken van deze gegevens kunnen contentmakers hun materialen verfijnen en op maat maken om de leerresultaten te optimaliseren. Al deze factoren dragen bij aan een hoger groeitraject voor de markt van smart learning.

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– IBM
– SMART Technologies ULC
– Saba Software
– SAP
– Hoeksteen
– Huawei Technologies Co. Ltd.
– McGraw-Hill
– Alfabet
– Schoolbord Inc.
– Samsung
– Overige

Impact van Recessie

Recessies vormen ongetwijfeld een uitdaging voor verschillende industrieën, waaronder de markt van smart learning. Ze vormen echter ook een vruchtbare bodem voor groei, aanpassing en innovatie. Door het veranderende onderwijslandschap te omarmen en hun aanbod af te stemmen op de veranderende behoeften van lerenden, kunnen aanbieders van slimme leermiddelen niet alleen de storm van de recessie doorstaan, maar er ook sterker uit tevoorschijn komen en beter toegerust zijn om lerenden in een steeds digitalere wereld te bekrachtigen.

Segmentatie analyse

Het softwaresegment is klaar om de markt voor slim leren te domineren door geavanceerde oplossingen voor gepersonaliseerd leren te creëren. Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen en data-analyse zullen deze oplossingen inspelen op individuele leerstijlen, leertempo en voorkeuren. Adviesbureaus die gespecialiseerd zijn in slim leren zullen het voortouw nemen bij het creëren van op maat gemaakte curricula voor onderwijsinstellingen. De dominantie van het adviessegment zal verder worden versterkt door de toewijding aan de opleiding en professionele ontwikkeling van leerkrachten. Omdat ze erkennen dat leerkrachten de hoeksteen vormen van effectief slim leren, zullen deze bedrijven uitgebreide trainingsprogramma’s ontwerpen die leerkrachten in staat stellen om technologie en innovatieve methodologieën effectief in te zetten.

Marktsegmentatie en subsegmentatie inbegrepen zijn:

Op basis van Component:

– Hardware

– Interactieve beeldschermen
– Interactieve whiteboards
– Smartboards
– Andere

– Software

– Geïntegreerde oplossingen
– Standalone oplossingen

o LMS/LCMS
o SIS
o Software voor klaslokaalbeheer
o Software voor taalonderwijs
o Overige

Op basis van leertype:

– Synchroon leren
– Asynchroon leren

Op basis van eindgebruikers:

– Academisch

o K-12
o Hoger onderwijs

– Ondernemingen

o MKB
o Grote ondernemingen

– Overheid

Op basis van diensten:

– Consulting
– Implementatie
– Ondersteuning
– Onderhoud

Regionale status & Analyse

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten en Canada, loopt voorop als het gaat om technologische innovatie in de markt voor slim leren. Met een robuust EdTech ecosysteem en een sterke nadruk op onderzoek en ontwikkeling, is de regio getuige geweest van een snelle adoptie van AI-gedreven educatieve tools, virtual reality (VR) en augmented reality (AR) toepassingen. De regio Azië-Pacific wordt gekenmerkt door een grote en diverse bevolking, waaronder landen met verschillende niveaus van technologische infrastructuur. Mobiele apparaten zijn alomtegenwoordig in veel Aziatische landen, wat leidt tot de proliferatie van mobile-first smart learning-oplossingen.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1284

Conclusie

De toekomst van de markt biedt een immens potentieel voor het transformeren van het onderwijs door middel van innovatieve technologieën, gepersonaliseerde benaderingen en een toewijding aan een leven lang leren. Naarmate de wereld evolueert, zullen slimme leerplatforms zich blijven aanpassen en het onderwijslandschap vormgeven om aan de behoeften van zowel leerlingen als leerkrachten te voldoen. Dankzij leeranalyses en datagestuurde inzichten kunnen leerkrachten en leerlingen hun vooruitgang bijhouden, sterke en zwakke punten identificeren en weloverwogen beslissingen nemen over leerstrategieën.

Vaak gestelde vragen

V1) Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor slim leren?

Ans: De wereldwijde markt zal tegen 2030 227,35 miljard USD overschrijden, met een CAGR van 21,67% tussen 2023 en 2030.

V2) Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor slim leren beïnvloeden?

Ans: De markt wordt gedreven door een samenloop van technologische ontwikkelingen, veranderende onderwijsparadigma’s en veranderende voorkeuren van leerlingen.

V3) Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor slim leren?

Ans: IBM, SAP, Alphabet, Blackboard Inc, Cornerstone, Huawei Technologies Co, Ltd, SMART Technologies ULC, Saba Software, McGraw-Hill, SAMSUNG.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor slim leren, per component
9. Marktsegmentatie van Smart Learning, per leertype
10. Marktsegmentatie voor Smart Learning, per eindgebruiker
11. Marktsegmentatie voor Smart Learning, naar Diensten
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Smart Learning Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/1284

Lees meer ICT gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Smart Learning Market,Smart Learning Market Size,Smart Learning Market Share,Smart Learning Market Growth,Smart Learning Market Trends,Smart Learning Market Analysis,Smart Learning Market Forecast,Smart Learning Market Report