header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme landbouw zal sterk groeien door de stijgende mondiale vraag naar voedsel en de belangrijkste verbeteringen op het gebied van precisielandbouw

Aug 18, 2023 11:47 AM ET

Smart Agriculture Markt Scope & Overzicht

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor slimme landbouw in 2022 een waarde van 20,05 miljard dollar heeft bereikt. De markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien en in 2030 55,21 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 13,5% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Slimme landbouw, ook bekend als precisielandbouw of digitale landbouw, is een geavanceerde benadering van landbouw die gebruik maakt van geavanceerde technologieën en datagestuurde oplossingen om landbouwprocessen te optimaliseren, de productiviteit te verhogen en duurzame praktijken op het gebied van landbouw te bevorderen. Het maakt gebruik van de kracht van digitale tools, connectiviteit en real-time gegevensanalyse om weloverwogen beslissingen te nemen, gewasopbrengsten te maximaliseren en de milieu-impact van landbouwactiviteiten te verminderen.

Marktanalyse

De markt voor slimme landbouw is klaar voor een opmerkelijke groei, waarbij een groot aantal factoren samenkomen om de expansie te stimuleren. De wereldbevolking zal naar verwachting meer dan 9 miljard bedragen in 2050, wat een aanzienlijke toename van de voedselproductie noodzakelijk maakt. Slimme landbouw biedt een oplossing voor deze uitdaging door gewasopbrengsten te optimaliseren, verspilling te minimaliseren en het gebruik van hulpbronnen te verbeteren. Nu de wereld op zoek is naar duurzame manieren om de groeiende bevolking te voeden, wordt de toepassing van slimme landbouwtechnologieën van het grootste belang. Precisielandbouwtechnieken, mogelijk gemaakt door satellietnavigatiesystemen, drones en sensoren, stellen boeren in staat om hun aanpak af te stemmen op de unieke behoeften van elk gewas. Door het optimaliseren van watergebruik, het toedienen van meststoffen en het bestrijden van plagen, verhoogt slimme landbouw niet alleen de productiviteit, maar vermindert het ook de impact op het milieu. Naarmate deze technologieën zich verder ontwikkelen, zal hun integratie in slimme landbouwoplossingen de marktgroei naar verwachting stimuleren.

Download gratis een verslag van de markt voor slimme landbouw @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3045

De belangrijkste spelers in het Smart Agriculture-marktrapport zijn:

Grownetics, Inc., Deere & Company, CropMetrics LLC, Argus Control Systems Ltd, AGCO Corporation, Ag Leader Technology, AgJunction, Inc., CropZilla, Inc., DICKEY-john, AgEagle Aerial Systems Inc, Autonomous Solutions, Inc., BouMatic Robotic B.V., CLAAS KGaA mbH, DroneDeploy, Farmers Edge, Inc., DeLaval Inc, Granular, Inc., Trimble Inc., Gamaya, GEA Group Aktiengesellschaft, Raven Industries, Inc.

Impact van recessie

Terwijl de wereld de woelige wateren van een recessie bevaart, komt de markt van slimme landbouw naar voren als een baken van aanpassingsvermogen en innovatie. Hoewel er uitdagingen opdoemen, onderstreept het vermogen van de sector om gegevensgestuurde besluitvorming te omarmen, precisielandbouw te versnellen en investeringen aan te trekken zijn veerkracht. De markt overleeft niet alleen tijdens economische recessies, maar gedijt ook en komt er sterker en robuuster uit, klaar om bij te dragen aan wereldwijde voedselzekerheid en duurzame landbouwpraktijken.

Segmentatie analyse

De markt voor slimme landbouw staat aan de vooravond van een transformatief tijdperk, waarin de samensmelting van technologie en traditionele landbouwpraktijken de manier waarop we voedsel produceren een nieuwe vorm zal geven. Precisielandbouw en grote landbouwbedrijven zijn klaar om een centrale rol te spelen in deze revolutie, door gebruik te maken van innovatie om middelen te optimaliseren, de productiviteit te verhogen en duurzaamheid te bevorderen. Door deze segmenten te omarmen kan de landbouwsector een nieuw tijdperk van welvaart inluiden, voedselzekerheid garanderen voor een groeiende wereldbevolking en tegelijkertijd de kostbare hulpbronnen van onze planeet beschermen.

De marktsegmentatie voor slimme landbouw is als volgt:

Per LandbouwtypePrecisielandbouw Bewaking van de veestapel Slimme kas Andere

Per aanbodHardware software

OpbedrijfsgrootteKleine boerderijen Middelgrote boerderijen Grote boerderijen

Per toepassingPrecisielandbouwtoepassing Veebewakingstoepassing Slimme kas Andere

Gesegmenteerd per regio/land:Noord-Amerika Europa China Japan Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/3045

Regionale statusanalyse &

Noord-Amerika blijft vooroplopen op het gebied van slimme landbouw vanwege de robuuste technologische infrastructuur en een hoge mate van digitale adoptie in de landbouwgemeenschap. In de Verenigde Staten en Canada worden precisielandbouwtechnieken, sensorgebaseerde monitoring en automatisering op grote schaal toegepast. De regio Azië-Pacific staat voor de enorme uitdaging om een snel groeiende bevolking te voeden. Slimme landbouw wordt gezien als een cruciale oplossing voor de voedselzekerheid. Landen als China en India investeren fors in landbouwtechnologie, waarbij AI, machine learning en satellietbeelden worden gebruikt om gewasbeheer, ongediertebestrijding en irrigatie te optimaliseren.

Conclusie

De toekomstperspectieven voor de markt van slimme landbouw zijn veelbelovend en opwindend. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen en belanghebbenden het belang inzien van duurzame en efficiënte landbouwpraktijken, zal de toepassing van slimme landbouwoplossingen naar verwachting een hoge vlucht nemen. De convergentie van IoT, AI, blockchain en data-analyse zal boeren in staat stellen om weloverwogen beslissingen te nemen, het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren en bij te dragen aan de wereldwijde voedselzekerheid. Naarmate het ecosysteem van de slimme landbouw zich verder ontwikkelt, heeft het de potentie om de manier waarop we voedsel verbouwen en produceren te transformeren en zo een veerkrachtigere en duurzamere toekomst voor de landbouw te garanderen.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding 2. Onderzoeksmethodologie 3. Marktdynamiek 4. Impactanalyse 4.1 COVID-19 Impactanalyse 4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland 4.3 Impact van de huidige recessie op grote economieën 5. Waardeketenanalyse Waardeketenanalyse 6. Porter\’s 5 krachten model 7. PEST-analyse 8. Slimme Landbouw Marktsegmentatie, Naar Landbouwtype 9. 9. Marktsegmentatie slimme landbouw, per aanbod 10. Marktsegmentatie slimme landbouw, per type landbouw 10. Marktsegmentatie slimme landbouw, naar bedrijfsgrootte 11. Marktsegmentatie slimme landbouw, naar aanbod 12. Marktsegmentatie slimme landbouw, per toepassing Regionale analyse 13. Bedrijfsprofiel 14. 15. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/3045

Vaak gestelde vragen

Q1. Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor slimme landbouw?

ANS: De markt zal tegen 2030 naar verwachting 55,21 miljard USD bereiken, met een CAGR van 13,5% in de periode van 2023 tot 2030.

Q2. Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor slimme landbouw beïnvloeden?

ANS: De convergentie van de stijgende vraag naar voedsel, de vooruitgang van precisielandbouw, IoT-integratie, datagestuurde besluitvorming, klimaatbestendigheid, overheidssteun en samenwerking dragen allemaal bij aan de dynamische groei van deze markt.

Q3. Wie zijn de toonaangevende spelers op de markt voor slimme landbouw?

ANS: Grownetics, Inc., Argus Control Systems Ltd, AGCO Corporation, Ag Leader Technology, AgJunction, Inc., CropZilla, Inc., Autonomous Solutions, Inc., BouMatic Robotic B.V., Granular, Inc., Trimble Inc., Gamaya, Raven Industries, Inc.

Contactgegevens:

Contact Us:
Akash Anand – Head of Business Development & Strategy
[email protected]
Phone: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)