header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktanalyse, vraag en omvang van Fiber to the Premises zal tegen 2030 met 45,87 miljard groeien

Aug 18, 2023 3:26 PM ET

Overzicht van de markt voor glasvezel naar de klant

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Fiber to the Premises Market Information By Type, By Verticals, and Region – Forecast till 2030, zou de markt voor Fiber to the Premises tussen 2022 en 2030 met 10,62% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 45,87 miljard USD bedragen.

Marktsamenvatting

Fiber to the Premises (FTTP), ook bekend als Fiber to the Home (FTTH), verwijst naar de uitrol van glasvezelkabels rechtstreeks naar woonhuizen of commerciële gebouwen, voor het leveren van snelle breedbandverbindingen. Deze technologie maakt snellere en betrouwbaardere internettoegang mogelijk en ondersteunt verschillende toepassingen en diensten.

FTTP heeft talloze toepassingen. Het maakt hogesnelheidsinternettoegang mogelijk, waardoor gebruikers video’s kunnen streamen, grote bestanden kunnen downloaden en online kunnen gamen zonder aanzienlijke vertraging of buffering. Het maakt ook betrouwbare videoconferenties en samenwerking op afstand mogelijk, wat zowel bedrijven als particulieren ten goede komt. Met de toenemende vraag naar smart home apparaten en Internet of Things (IoT) toepassingen, biedt FTTP een robuuste infrastructuur om de onderling verbonden apparaten en diensten binnen een pand te ondersteunen.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Fiber to the Premises-sector zijn onder andere

  • Huawei
  • CommScope
  • MiniXtend
  • Allied Telesis
  • Verizon
  • Altice
  • Fibernet
  • CommScope
  • Zon Telecommunicatie
  • Corning

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2517

Juni 2021

Een recente ontwikkeling in de Fiber to the Premises-markt is de samenwerking tussen Verizon en Corning. In juli 2021 kondigden de bedrijven een investering van $ 1,05 miljard aan om glasvezelinfrastructuur uit te breiden en te implementeren in de Verenigde Staten. Deze samenwerking is bedoeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar hogesnelheidsconnectiviteit en om het toenemende dataverbruik van particuliere en zakelijke klanten te ondersteunen.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Er zijn drie belangrijke marktbepalende factoren voor de Fiber to the Premises-markt. Ten eerste is de stijgende vraag naar snelle internetdiensten een belangrijke drijfveer. Met de toenemende afhankelijkheid van digitale technologieën en de groeiende populariteit van bandbreedte-intensieve toepassingen, zoals videostreaming en cloud computing, is er behoefte aan snellere en betrouwbaardere internetverbindingen. FTTP speelt in op deze vraag door snelheden van gigabitniveau en een lage latentie te bieden. Ten tweede stimuleren overheidsinitiatieven en regelgeving ter bevordering van digitale connectiviteit en breedbandpenetratie de FTTP-markt. Veel landen investeren in breedbandinfrastructuur om de digitale kloof te overbruggen en economische groei te stimuleren. Regeringen erkennen het belang van snelle internettoegang voor onderwijs, gezondheidszorg en economische ontwikkeling, wat leidt tot initiatieven die de uitrol van glasvezelnetwerken stimuleren. Ten derde draagt de opkomst van smart cities en smart homes bij aan de groei van de FTTP-markt. Slimme stadsinitiatieven vereisen robuuste en efficiënte communicatienetwerken om verschillende toepassingen te ondersteunen, zoals slimme netwerken, verkeersbeheer en openbare veiligheidssystemen. Slimme huizen vertrouwen op snelle en betrouwbare internetconnectiviteit om automatisering, energiebeheer en aangesloten apparaten mogelijk te maken.

Beperkingen van de markt:

Ondanks de veelbelovende vooruitzichten heeft de Fiber to the Premises-markt te maken met een aantal beperkingen. Een belangrijke uitdaging zijn de hoge initiële installatiekosten. De aanleg van glasvezelkabels direct aan huis brengt aanzienlijke investeringen in de infrastructuur met zich mee, waaronder het leggen van nieuwe kabels en de installatie van netwerkapparatuur. Deze kosten kunnen een belemmering vormen, vooral in gebieden met een lage bevolkingsdichtheid of moeilijk begaanbaar geografisch terrein.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2517

COVID 19 Analyse

COVID-19 had een opmerkelijke impact op de Fiber to the Premises-markt. De pandemie versnelde de digitale transformatie in verschillende sectoren, wat leidde tot een grotere afhankelijkheid van internetconnectiviteit voor werk op afstand, online leren en entertainment. De vraag naar snellere en betrouwbaardere breedbandverbindingen steeg tijdens lockdowns en sociale afstandsmaatregelen. Als gevolg daarvan werd het belang van FTTP duidelijk en zagen serviceproviders een grotere vraag naar glasvezelconnectiviteit.

Verwacht wordt dat de Fiber to the Premises-markt na de pandemie-19 zijn groeitraject zal voortzetten. De lessen die tijdens de pandemie zijn geleerd met betrekking tot de behoefte aan een robuuste internetinfrastructuur en de voordelen van FTTP zullen waarschijnlijk verdere investeringen en implementaties stimuleren. Het toenemende gebruik van werken op afstand, e-commerce en digitale diensten zal de vraag naar snelle internetverbindingen in stand houden, waardoor FTTP een cruciaal onderdeel wordt van het digitale ecosysteem.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2517

Markt segmentatie

Op Type

Het type markt omvat BPON, GPON, EPON

Naar bedrijfstak

Verticaal in de markt IT & Telecommunicatie, Overheid, Transport, Industrie, Lucht- en ruimtevaart & Defensie, ANDEREN

Regionaal inzicht

In Noord-Amerika lopen de Verenigde Staten voorop bij de uitrol van FTTP. Het land is getuige geweest van aanzienlijke investeringen door telecommunicatiereuzen zoals Verizon en AT & T, met als doel glasvezelnetwerken uit te breiden naar huizen en bedrijven. De vraag naar snelle internettoegang, gedreven door streamingdiensten, online gaming en werk op afstand, is een belangrijke drijfveer geweest in de regio. Bovendien hebben overheidsinitiatieven, zoals het Connect America Fund van de Federal Communications Commission (FCC), tot doel breedbandtoegang in landelijke gebieden te bevorderen, wat de uitrol van FTTP verder stimuleert.

In Europa hebben landen als Zweden, Noorwegen en Denemarken een hoge FTTP-penetratie bereikt. De Digitale Agenda voor Europa van de Europese Unie en haar ambitieuze doelstellingen voor breedbanddekking hebben geleid tot meer investeringen in glasvezelinfrastructuur. Overheden en dienstverleners hebben het belang van FTTP erkend voor het verbeteren van digitale inclusie, economische groei en concurrentievermogen. De focus van de regio op duurzame en toekomstbestendige connectiviteitsoplossingen heeft ook bijgedragen aan de groei van de FTTP-markt.

De regio Azië-Pacific, met name China, Japan en Zuid-Korea, heeft een snelle expansie doorgemaakt in de Fiber to the Premises-markt. China, met zijn grote bevolking en toenemende verstedelijking, heeft aanzienlijke investeringen gedaan in glasvezelnetwerken, gedreven door de initiatieven van de overheid om een digitale samenleving op te bouwen. Japan en Zuid-Korea, die bekend staan om hun technologische vooruitgang, hebben een hoge FTTP-penetratie en upgraden hun netwerken voortdurend om snellere en betrouwbaardere internettoegang te bieden.

Gerelateerde rapporten:

Smart Building Market Research Report: per automatisering, energiebeheersysteem voor gebouwen, infrastructuurbeheersysteem, per toepassing per regio (Noord-, Midden- en Oost-Europa).

Markt voor industriële automatisering, per type, per technologie en eindgebruiker – prognose voor 2030

Publieke cloudmarkt, per cloudcomputing, per dienst, per organisatiegrootte, per sector – prognose voor 2030

OnderzoeksrapportLiDAR-markt: Per producttype Per technologie (1D, 2D en 3D), Per component, Per functionele gebieden – Voorspelling tot 2030

Ononderbreekbare stroomvoorziening (UPS) marktonderzoeksrapport per product per toepassing – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Fiber to the Premises Market,Fiber to the Premises Market Size,Fiber to the Premises Market Share,Fiber to the Premises Industry,Fiber to the Premises Market Growth,Fiber to the Premises Market Trends,Fiber to the Premises Market Scope