header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Persoonlijke Service Robotics Marktomvang, Aandeel zal groeien met een CAGR van 8,20% in de voorspelde periode van 2030

Aug 18, 2023 3:24 PM ET

Persoonlijke service robotica marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Personal Service Robotics Market Information By Component , By Application, and Region – Forecast till 2030“, zou de Personal Service Robotics-markt kunnen groeien met een snelheid van 8,20¾ tussen 2022 en 2030. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 20,31 miljard bedragen.

Marktsamenvatting

Personal Service Robotics verwijst naar het gebruik van robottechnologie om mensen te helpen bij het uitvoeren van verschillende taken en diensten in hun dagelijks leven. Deze robots zijn ontworpen om ondersteuning en gemak te bieden aan mensen op het gebied van huishoudelijke taken, gezondheidszorg, entertainment en gezelschap. Ze kunnen taken uitvoeren zoals schoonmaken, koken, gezondheidstoestanden controleren, hulp bieden aan mensen met een handicap en zelfs sociale interacties aangaan.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Personal Service Robotics-industrie zijn onder andere

  • Samsung Electronics Co. Ltd.
  • Hasbro Inc.
  • Ecovacs Robotics Inc.
  • ZMP Inc.
  • Hansol Robotics Corp.
  • Neato Robotics Inc.
  • F & P Robotics AG
  • Segway Inc.
  • Honda Motor Co Ltd.
  • iRobot Corporation

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2457

Juni 2021

Stratasys, een toonaangevende leverancier van 3D-printoplossingen, kondigde de lancering aan van zijn nieuwe productiegerichte printer, de H-serie. De printer is ontworpen om grote, complexe onderdelen met hoge snelheid en nauwkeurigheid te produceren, waardoor hij geschikt is voor toepassingen in industrieën zoals lucht- en ruimtevaart, automotive en defensie.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De markt voor Personal Service Robotics wordt gedreven door verschillende factoren. Ten eerste hebben de wereldwijd toenemende vergrijzing en de behoefte aan hulp bij dagelijkse activiteiten geleid tot een vraag naar robotoplossingen die ondersteuning en zorg kunnen bieden aan ouderen. Daarnaast heeft de vooruitgang in robotica-technologie, waaronder kunstmatige intelligentie en machine learning, de mogelijkheden en functionaliteiten van persoonlijke dienstrobots verbeterd, waardoor ze efficiënter zijn en zich beter kunnen aanpassen aan verschillende taken. Tot slot heeft de groeiende trend van slimme huizen en automatisering in huishoudens de toepassing van persoonlijke dienstrobots voor taken als schoonmaken, beveiliging en entertainment gestimuleerd.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2457

Beperkingen in de markt:

Er zijn bepaalde beperkingen die de groei van de Personal Service Robotics-markt belemmeren. Een belangrijke uitdaging zijn de hoge kosten die gepaard gaan met de ontwikkeling en productie van geavanceerde robots voor persoonlijke dienstverlening. De complexiteit van de betrokken technologie, waaronder sensoren, actuatoren en software, verhoogt de productiekosten, waardoor deze robots relatief duur zijn voor massale toepassing. Daarnaast kan bezorgdheid over privacy en veiligheid, vooral in het geval van robots die interactie hebben met mensen thuis, de acceptatie door de consument beïnvloeden en de groei van de markt beperken. Strengere regelgeving en normen kunnen fabrikanten en ontwikkelaars ook voor uitdagingen stellen op het gebied van naleving en markttoegang.

COVID 19 Analyse

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de Personal Service Robotics markt. De behoefte aan sociale afstand en het minimaliseren van contact van mens tot mens heeft de vraag naar robots die autonoom taken kunnen uitvoeren doen toenemen, waardoor het risico van virusoverdracht afneemt. Persoonlijke dienstrobots worden gebruikt in zorginstellingen voor taken zoals desinfectie, patiëntenbewaking en levering van medische benodigdheden. In het post-COVID-scenario zal het gebruik van persoonlijke dienstrobots naar verwachting blijven groeien omdat individuen en organisaties prioriteit geven aan hygiëne- en veiligheidsmaatregelen.

Marktsegmentatie

Naar component

De componenten in de markt zijn Hardware, Software

Per toepassing

Door de toepassing in de markt omvatten Schoonmaak Robot, Entertainment & Speelgoed Robot, Onderwijs Robot, Handicap Assistentie Robot, Gezelschap Robot, Persoonlijk Vervoer Robot, Beveiliging Robot

Bekijk korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2457

Regionaal inzicht

Noord-Amerika is een leidende markt voor Personal Service Robotics, met de Verenigde Staten als koploper. De sterke technologische vooruitgang in de regio en de aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling hebben bijgedragen aan de groei van de markt. De grote vraag naar slimme domotica-oplossingen, gedreven door het gemak en de efficiëntie die ze bieden, heeft de adoptie van persoonlijke dienstrobots in Noord-Amerika verder gestimuleerd. De goed ontwikkelde infrastructuur in de regio en het bewustzijn van de consument met betrekking tot robotica-technologie hebben ook een belangrijke rol gespeeld in de groei van de markt.

Europa is een andere prominente regio in de markt voor persoonlijke servicerobots. De vergrijzende bevolking in de regio heeft de vraag naar hulp- en zorgdiensten doen toenemen, wat heeft geleid tot de toepassing van persoonlijke dienstrobots. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zijn de drijvende kracht achter de markt vanwege hun focus op gezondheidszorg en ouderenzorg. De implementatie van ondersteunend beleid en regelgeving met betrekking tot robotica in deze landen heeft ook de groei van de markt bevorderd. Daarnaast heeft Europa een sterke aanwezigheid van toonaangevende roboticaproducenten en -ontwikkelaars, wat bijdraagt aan de vooruitgang in de technologie voor persoonlijke dienstrobots.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in het gebruik van robots voor persoonlijke dienstverlening. Landen als Japan, Zuid-Korea en China leiden de markt in deze regio. Technologische innovatie, met name in robotica en automatisering, is een belangrijke drijvende factor. De verstedelijking in de regio en de toenemende aandacht voor robotica in sectoren als de gezondheidszorg, de horeca en de detailhandel hebben een gunstig klimaat gecreëerd voor de toepassing van persoonlijke dienstrobots. Bovendien hebben de groeiende middenklasse en het stijgende besteedbare inkomen in deze landen de vraag naar geavanceerde en handige oplossingen gestimuleerd, wat leidt tot de groei van de markt.

Gerelateerde rapporten:

Speed Sensor Market Research Report: Informatie per technologie, per toepassing en per regio – voorspelling voor 2030

OnderzoeksrapportIndustriële Sensormarkt: Informatie per type sensor, per type, per technologie, per eindgebruiker en regio

Gezichtsherkenningsmarkt: Informatie per technologie, per dienst, per onderdeel, per eindgebruiker en regio – prognose tot 2030

Autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt: Informatie per onderdeel en regio – Prognose tot 2030

Militaire communicatiemarkt: Informatie per type, per toepassing, per platform en per regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Personal Service Robotics Market,Personal Service Robotics Market Size,Personal Service Robotics Market Trends,Personal Service Robotics Market Scope,Personal Service Robotics Market Share