header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aandeel in, omvang en prognose van de markt voor gepersonaliseerde geschenken tot 2030 | Redbubble, Spencer Gifts, Hallmark Cards Inc.| 110 pagina’s tellend rapport

Aug 20, 2023 11:37 AM ET

Toekomstoverzicht van de markt voor gepersonaliseerde geschenken:

Volgens de analyse van MRFR werd de wereldwijde markt voor gepersonaliseerde geschenken in 2022 gewaardeerd op USD 28,4 miljard. De markt voor gepersonaliseerde geschenken zal naar verwachting groeien van USD 30,03 miljard in 2023 tot USD 42,003 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,75% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De markt van persoonlijke geschenken verwijst naar de sector die aangepaste of gepersonaliseerde artikelen als geschenk aanbiedt aan klanten. Deze markt omvat een breed scala aan producten zoals op maat gemaakte sieraden, fotoalbums, mokken, telefoonhoesjes en andere items die kunnen worden gepersonaliseerd met namen, data, berichten of foto’s. Gepersonaliseerde geschenken worden vaak gebruikt voor speciale gelegenheden. Gepersonaliseerde geschenken worden vaak gebruikt voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijken, jubilea en andere gedenkwaardige gebeurtenissen. Deze markt is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid door de toenemende vraag naar unieke en gepersonaliseerde geschenken, gedreven door de opkomst van e-commerce en online personalisatietools.

De COVID-19 pandemie heeft ervoor gezorgd dat veel mensen belangrijke evenementen zoals bruiloften, afstuderen en verjaardagsfeestjes, die vaak gelegenheden zijn voor het geven van gepersonaliseerde geschenken, hebben afgezegd of uitgesteld. Dit heeft geleid tot een daling van de vraag naar sommige soorten gepersonaliseerde geschenken. De pandemie heeft ook geleid tot een toename van de vraag naar online winkelen, waaronder de aankoop van gepersonaliseerde geschenken. Nu meer mensen werken en thuisblijven, is online winkelen populairder geworden en veel consumenten hebben zich gewend tot gepersonaliseerde geschenken als een manier om hun dierbaren te laten zien dat ze om hen geven, zelfs als ze niet persoonlijk bij elkaar kunnen zijn. Dit heeft nieuwe kansen gecreëerd voor de markt van gepersonaliseerde geschenken, vooral voor bedrijven die een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden en eenvoudige online bestelprocessen bieden. de pandemie heeft veel retailers gedwongen om hun bedrijfsmodellen om te gooien en zich meer te richten op e-commerceverkoop.

Ontvang een proefexemplaar van het onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10348

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Things Remembered, PersonalizationMall.com, CafePress Inc, Hallmark Cards Inc, Zazzle Inc, American Greetings Corporation, Shutterfly Inc, Moonpig en Funky Pigeon.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt van gepersonaliseerde geschenken is onderverdeeld in producttype, eindgebruiker en distributiekanaal.

Op basis van het producttype is de markt onderverdeeld in gepersonaliseerde kleding, chocoladeplateaus, gepersonaliseerde accessoires, gepersonaliseerde agenda’s, bureauaccessoires en andere.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in vrouwen, uniseks, kinderen en mannen.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Blader door de diepgaande samenvatting van dit onderzoeksinzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/personalized-gifts-market-10348

Regionale analyse:

Europa domineert de industrie van gepersonaliseerde geschenken. Er wordt voorspeld dat de vraag van consumenten naar handgemaakte, milieuvriendelijke geschenken en de stijgende levensstandaard de expansie van de markt zullen bevorderen. De drang om elke gelegenheid te herdenken en een toenemende voorkeur van klanten voor gepersonaliseerde geschenken in plaats van traditionele geschenken.

Het op een na grootste marktaandeel behoort tot de sector van gepersonaliseerde geschenken in Noord-Amerika. Het geven van geschenken is een wijdverspreide gewoonte in Noord-Amerika. Het traditionele vakantieseizoen in de VS, dat loopt van Thanksgiving tot Kerstmis en Nieuwjaar, is bijvoorbeeld de beste tijd om cadeaus te geven. Verschillende bedrijven die aangepaste geschenken aanbieden, proberen ook kortingen en andere stimulansen te geven aan klanten. De Amerikaanse industrie voor gepersonaliseerde geschenken had het grootste marktaandeel en Canada was de snelst groeiende markt op dit gebied.

De markt voor gepersonaliseerde geschenken in Azië-Pacific zal naar verwachting het snelst groeien. In deze regio worden winstgevende mogelijkheden gecreëerd als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen en een groeiende vraag naar gepersonaliseerde geschenken in ontwikkelingslanden zoals China en India. Daarnaast is de gewoonte om cadeaus te geven gegroeid en is de internetverkoop toegenomen door het stijgende aantal jongeren. Het marktaandeel van de regio Azië-Pacific is daarentegen gestegen als gevolg van de toename van bedrijven die cadeaus op maat verkopen.

Dit zijn enkele van de belangrijkste trends in de markt van gepersonaliseerde geschenken:

  • De toenemende vraag naar 3D-geprinte gepersonaliseerde geschenken. 3D-printing is een nieuwe technologie die wordt gebruikt om gepersonaliseerde geschenken te maken. Dit is een groeiende trend omdat mensen op zoek zijn naar unieke en speciale geschenken.
  • De groeiende populariteit van huismerken. Huismerken winnen aan populariteit in de markt van de gepersonaliseerde geschenken. Dit komt omdat ze een meer betaalbare optie bieden voor consumenten.
  • De stijgende vraag naar gepersonaliseerde geschenken voor mannen. De markt van gepersonaliseerde geschenken wordt traditioneel gedomineerd door vrouwen, maar de vraag naar gepersonaliseerde geschenken voor mannen neemt toe. Dit komt door het toenemende aantal mannen die op zoek zijn naar unieke en speciale geschenken.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie, door Market Research Future:

OnderzoeksrapportHaar- en Nagelaccessoires Markt: Per producttype (haaraccessoires, nagelaccessoires) en distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) – Voorspelling tot 2027

Organic Beauty and Personal Care Ingredients Market Research Report: Informatie per Plant Type (Aloë Vera, Avocado, Roos, Lavendel, Jojoba, Rozemarijn, Neem en anderen), Ingredient Type (Groenten, Kruiden, Natuurlijke Oliën, Algen, Mineralen & Vitaminen en anderen), Toepassing (Reinigen, Exfoliëren, Hydrateren, UV-bescherming, Anti-aging, Multifunctioneel en anderen) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Personalized Gifts Market,Personalized Gifts Market Share,Personalized Gifts Market Size,Personalized Gifts Market Trends,Personalized Gifts Market Analysis,Personalized Gifts Market Overview,Personalized Gifts Market Outlook,Personalized Gifts Market Insights