header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omzet van de notenbotermarkt zal in 2030 zijn gestegen tot USD 5,04 miljard, met een CAGR van 4,50%.

Aug 20, 2023 11:41 AM ET

Inzicht in de notenbotermarkt:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde notenbotermarkt naar verwachting een CAGR van ~ 4,50% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 5,04 miljard in 2030.

De wereldwijde notenbotermarkt verwijst naar de wereldwijde industrie voor de productie en verkoop van verschillende soorten spreads op basis van noten, zoals pindakaas, amandelboter, cashewboter en andere soortgelijke producten. Deze markt omvat zowel natuurlijke als bewerkte notenboters, die verkocht kunnen worden via verschillende distributiekanalen, waaronder supermarkten, natuurvoedingswinkels, online retailers en meer. De vraag naar notenboter is gestaag gegroeid vanwege de voedingswaarde, het gemak en de veelzijdigheid bij het koken en bakken. De markt is zeer concurrerend en voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe spelers en innovaties die regelmatig opkomen.

De COVID-19 pandemie heeft een grote invloed gehad op de wereldwijde notenbotermarkt. Doordat mensen thuis blijven en meer snacken, is de vraag naar notenboters aanzienlijk gestegen. Veel consumenten kiezen voor notenboter als gezond en vullend tussendoortje, wat heeft geleid tot een stijging van de verkoop.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1299

Nut Butters Market

Regionale analyse:

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio voor de wereldwijde notenbotermarkt. Dit komt door een combinatie van factoren zoals een toenemend gezondheidsbewustzijn, een groeiende trend naar plantaardige diëten en de beschikbaarheid van een breed assortiment notenboterproducten in de regio. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor notenboters in Noord-Amerika, waar consumenten vooral een voorkeur hebben voor pindakaas en amandelboter.

Europa is de op één na grootste markt voor notenboter, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als koplopers. De regio kent een sterke groei in de segmenten biologische en natuurlijke notenboter, omdat consumenten gezondheidsbewuster worden en op zoek gaan naar producten met minder toevoegingen.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde notenboter markt is gesegmenteerd in type, segment en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in pinda’s, amandelen, cashewnoten en hazelnoten.

Op basis van het segment is de markt onderverdeeld in conventioneel en biologisch.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Blader door de volledige rapportgegevens @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/nut-butters-market-1299

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Hormel Foods Corporation, Hain Celestial, The J. M. Smucker Co, Bliss Nut Butter, Barney & Co. California LLC, NuttZo Co, Krema Nut Company, Pip & Nut, Once Again, Nut Butter

Dit zijn enkele van de belangrijkste trends in de notenbotermarkt:

  • De toenemende vraag naar biologische en natuurlijke notenboter. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar biologische en natuurlijke producten en dit wordt weerspiegeld in de notenbotermarkt.
  • De groeiende populariteit van notenboters met een smaakje. Notenboters met een smaakje winnen aan populariteit onder consumenten die op zoek zijn naar een meer opwindende smaakervaring.
  • De stijgende vraag naar notenboter in ontwikkelingslanden. Het besteedbaar inkomen in ontwikkelingslanden stijgt, waardoor de vraag naar eersteklas producten zoals notenboter toeneemt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Vegan Butter Market Research Report: Informatie per type (plantaardige boter, notenboter) verpakkingstype (kuipjes/kopjes, potten/flessen) distributiekanaal (winkelbasis, niet-winkelbasis) regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, RoW) – prognose 2030

Cocoa Butter Alternatives Market wereldwijd onderzoeksrapport per type [Cacaoboter-equivalenten, Cacaobotervervangers en Cacaobotervervangers], bron (Shea, Sal, Kokum & mangopit en Illipe & palmpitstearine), Toepassing (Bakkerijproducten & Suikerwerk, Zuivelproducten & Diepvriesdesserts, Zoete & Hartige snacks, en Dips, Sauzen, & Dressings), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Voorspelling tot 2028

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Nut Butters Market,Nut Butters Market Size,Nut Butters Market Share,Nut Butters Market Trends,Nut Butters Market Overview,Nut Butters Market Insights,Nut Butters Market Analysis,Nut Butters Market Outlook,Nut Butters Market Growth