header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor NFC-sappen zal in 2032 naar verwachting een omvang hebben van 3,02 miljard dollar, met een marktgroei van 3,60% CAGR tijdens de prognoseperiode.

Aug 20, 2023 11:45 AM ET

Overzicht van de markt voor NFC-sappen:

De wereldwijde markt voor NFC-sappen zal naar verwachting een CAGR van 3,60% laten zien en een waarde bereiken van USD 3,02 miljard in 2032. Consumenten maken zich steeds meer zorgen over hun gezondheid. Als gevolg daarvan neemt de vraag naar producten met natuurlijke en gezonde ingrediënten toe. Sappen die niet uit concentraat (NFC) zijn gemaakt, worden meestal gemaakt van één vrucht of een combinatie van meerdere vruchten. Consumenten consumeren voedsel en dranken bereid uit verschillende vruchten of hun verwerkte vormen, zoals puree, concentraat, sap en andere, vanwege de voedingswaarde van deze vruchten. Appels bevatten veel flavonoïden, voedingsvezels en antioxidanten die het risico op kanker, diabetes, hoge bloeddruk en hartaandoeningen helpen verlagen. Appelsap NFC kan een aantal synthetische componenten in voedingsmiddelen en dranken vervangen omdat het natuurlijk en voedzaam is.

Consumenten over de hele wereld omarmen in hoog tempo een gezondere levensstijl. Het grote publiek wereldwijd legt veel nadruk op het consumeren van biologisch eten en drinken. NFC-sappen zijn aanpasbaar en hebben een smaak en kleur die beide neutraal zijn. Bovendien kunnen met NFC-sappen labels als “100% vers vruchtensap” of “Zonder toevoegingen” op het product worden geplaatst. NFC-sappen bieden een breed scala aan voordelen, waaronder ondersteuning van hydratatie, heilzame plantaardige chemicaliën, bevordering van de gezondheid van het hart, bescherming van de hersenen en stimulering van het immuunsysteem. Er wordt dus verwacht dat tijdens de beoordelingsperiode het stijgende gezondheidsbewustzijn de vraag naar NFC-sappen zal doen toenemen en lucratieve vooruitzichten zal bieden voor spelers op de wereldmarkt.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10600

NFC Juices Market

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor NFC-sappen zijn Döhler (Duitsland), Kerr Concentrates (VS), Citro Globe S.r.l. (Italië), Louis Dreyfus Company (Nederland), Kiril Mischief (VK), Lemon Concentrate S.L. (Spanje), Austria Juice (Oostenrijk), Prodalim Group (Israël), Sun Impex (VAE) en Arizba BV (Nederland).

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor NFC-sappen is onderverdeeld in sinaasappel-, citroen-, appel-, granaatappel-, mix- en andere sappen op basis van producttype. Het sinaasappelsegment had het grootste marktaandeel in 2020 (22,93%) en zal naar verwachting groeien met een respectabele CAGR van 3,88% in de loop van de prognoseperiode. Maar de categorie voor mengsels zal naar verwachting de grootste CAGR van 3,95% hebben tijdens de prognoseperiode.

De wereldwijde markt voor NFC-sappen is onderverdeeld in biologische en conventionele sappen op basis van categorie. In 2020 had de traditionele sector een groter marktaandeel (79,56%). Er wordt echter verwacht dat het biologische segment zal groeien met de grootste CAGR van 4,31% tijdens de prognoseperiode.

De wereldwijde markt voor NFC-sap is onderverdeeld in drie categorieën op basis van toepassing: alcoholische dranken, niet-alcoholische dranken en bak& snoepgoed. Het segment van niet-alcoholische dranken had het grootste marktaandeel in termen van waarde in 2020, terwijl voor zuivelproducten en diepvriesdesserts de hoogste CAGR van 4,42% wordt voorspeld in de loop van de voorspellingsperiode.

Uitgebreide samenvatting van het onderzoeksrapport met TOC: https://www.marketresearchfuture.com/reports/nfc-juices-market-10600

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn gecategoriseerd als regio’s in de wereldwijde markt voor NFC-sap. In 2020 had Europa het grootste marktaandeel (35,57%). De markt in Noord-Amerika, die in 2020 de tweede grootste was, zal naar verwachting groeien met een CAGR van 3,70%. De markt in Azië-Pacific zal echter naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van 4,05%.

In 2020 had Europa het grootste marktaandeel (35,57%) voor NFC-sappen. Tijdens de verwachte periode zal de regionale markt naar verwachting groeien met een CAGR van 3,23 procent. Er zijn een aantal redenen waarom de markt voor NFC-sappen in Europa groeit. Omdat consumenten in de regio alcoholische dranken met fruitsmaken willen, zal het gebruik van NFC-sappen in alcoholische dranken, waaronder bier en cider, de markt voor NFC-sappen naar verwachting stimuleren. Alcoholische dranken met fruitsmaak worden de laatste tijd steeds populairder onder Europese klanten.

In 2020 had Noord-Amerika 32,17% van de wereldwijde markt voor NFC-sappen in handen; tijdens de prognoseperiode zal de regio naar verwachting groeien met een CAGR van 3,70%. Talrijke factoren zullen naar verwachting bijdragen aan de groei van de markt voor NFC-sappen. De makers van NFC-sappen zullen naar verwachting een markt hebben in Noord-Amerika. De VS speelt een belangrijke rol in de marktexpansie van deze regio. Gedurende de beoordelingsperiode wordt verwacht dat de VS de regionale markt zal blijven domineren. Verwacht wordt dat de markt in Noord-Amerika zal groeien als gevolg van de stijgende consumptie van gemaksvoeding & en het toenemende bewustzijn van gezonde voedingsmiddelen. Voedingsmiddelenfabrikanten neigen naar het gebruik van natuurlijke en gezonde voedingsbestanddelen als gevolg van de toenemende bezorgdheid van klanten over hun gezondheid. Als gevolg hiervan schakelen producenten van babyvoeding, zuivelproducten, bakkerijproducten en dranken over op natuurlijke zoetstoffen en smaken zoals NFC-sappen.

Dit zijn enkele van de belangrijkste trends in de markt voor NFC-sappen:

  • De toenemende vraag naar functionele NFC sappen. Functionele NFC sappen zijn verrijkt met vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Deze sappen winnen aan populariteit onder consumenten die op zoek zijn naar dranken die hun gezondheid een boost kunnen geven.
  • De groeiende populariteit van NFC sappen in de foodservice industrie. NFC sappen worden steeds vaker gebruikt in restaurants, cafés en bars. Dit komt door hun frisse smaak en gezondheidsvoordelen.
  • De stijgende vraag naar NFC sappen in ontwikkelingslanden. Het besteedbaar inkomen in ontwikkelingslanden stijgt, wat leidt tot een toename in de vraag naar premium dranken zoals NFC sappen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Koudgeperst sappen marktonderzoeksrapport informatie per categorie (conventioneel en biologisch), per type (fruit, groenten en mengsels), per eindgebruiker (detailhandel, foodservice en voedselverwerking) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapportsapconcentraten informatie per toepassing (voeding en dranken), per vorm (poeder en vloeibaar), per type (fruit, groenten en mengsels) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  NFC Juices Market,NFC Juices Market Size,NFC Juices Market Share,NFC Juices Market Trends,NFC Juices Market Outlook,NFC Juices Market Insights,NFC Juices Market Overview,NFC Juices Market Growth,NFC Juices Market Analysis