header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cyberbeveiliging zal een veelbelovende groei laten zien vanwege de snelle ontwikkeling van het landschap van cyberbedreigingen en de toenemende investeringen in cyberbeveiliging

Aug 21, 2023 9:00 AM ET

Marktbereik & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor cyberbeveiliging in 2022 een waarde van 227,93 miljard dollar bereikt. De markt zal naar verwachting een waarde bereiken van 431,36 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 8,3% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

In een wereld die steeds meer onderling verbonden is, staat cyberbeveiliging als een stoere bewaker van het digitale rijk, die het technologische landschap versterkt tegen een reeks bedreigingen die ons digitale leven zouden kunnen verstoren, in gevaar brengen of zelfs ontmantelen. Nu de samenleving steeds afhankelijker wordt van technologie, wordt het belang van cyberbeveiliging des te groter.

Ontvang een voorbeeld van het Cybersecurity Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1242

Marktanalyse

Een groot aantal factoren draagt bij aan de groei van de cyberbeveiligingsmarkt, geeft vorm aan het traject en creëert kansen voor innovatie en vooruitgang. De voortdurende ontwikkeling van cyberbedreigingen, waaronder geavanceerde malware, ransomware-aanvallen en datalekken, creëert een constante vraag naar innovatieve cyberbeveiligingsoplossingen. Omdat cybercriminelen zich aanpassen en nieuwe strategieën bedenken, wordt de behoefte aan geavanceerde verdedigingsmechanismen steeds groter. Overheden en regelgevende instanties over de hele wereld implementeren strenge voorschriften voor cyberbeveiliging om de privacy van consumenten en gevoelige informatie te beschermen. Niet-naleving kan leiden tot zware straffen, waardoor organisaties moeten investeren in cyberbeveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat ze aan deze eisen voldoen. Door de grote media-aandacht voor opvallende cyberincidenten is het bewustzijn over de mogelijke gevolgen van inadequate cyberbeveiligingsmaatregelen toegenomen. Zowel organisaties als individuen erkennen het belang van investeringen in robuuste cyberbeveiligingsoplossingen om risico’s te beperken.

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– IBM
– Cisco
– Check Point
– FireEye
– Trend Micro
– Norton LifeLock
– Rapid7
– Micro Focus
– Microsoft
– Amazon Web Services
– Oracle
– Fortinet
– Palo Alto Networks
– Accenture
– McAfee
– Overige

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de cyberbeveiligingsmarkt is een complex samenspel van uitdagingen en kansen. Hoewel budgettaire beperkingen en verhoogde cyberdreigingen obstakels vormen, kan de sector zich aanpassen en zelfs gedijen door zich te richten op essentiële beveiliging, innovatie te stimuleren, abonnementsmodellen te gebruiken en in te spelen op opkomende trends. Zolang digitale landschappen zich blijven ontwikkelen, blijft cyberbeveiliging een onmisbare investering, recessie of niet.

Segmentatie-analyse

Het Infrastructuurbeveiligingssegment vormt een voorhoede tegen een steeds geavanceerder wordende reeks cyberbedreigingen. Een van de drijvende krachten achter de dominantie van het Infrastructuurbeveiligingssegment is de proliferatie van onderling verbonden apparaten en de komst van het Internet of Things (IoT). Samen met het segment Infrastructuurbeveiliging neemt het segment Grote ondernemingen een prominente positie in op de markt voor cyberbeveiliging. Grote ondernemingen, die enorme hoeveelheden gevoelige gegevens bewaren, zijn de belangrijkste doelwitten voor cybercriminelen die kwetsbaarheden willen uitbuiten voor financieel gewin of om hun activiteiten te verstoren.

De marktsegmentatie en subsegmentatie omvatten:

Op basis van componenten
– hardware
– software
– Diensten

Op basis van software
– APT
– Platform voor dreigingsinformatie
– SIEM
– Beveiliging en kwetsbaarheidsmanagement
– Netwerktoegangsbeheer
– Antivirus/Antimalware
– Firewall
– Beveiligde webgateway
– SOAR
– IAM
– Encryptie
– Herstel na calamiteiten
– IDS/IPS
– Risico- en nalevingsbeheer
– Overige

Op basis van beveiligingstype
– Netwerkbeveiliging
– Eindpuntbeveiliging
– Applicatiebeveiliging
– Cloudbeveiliging
– Overige

Op basis van implementatietype
– Cloud
– Op locatie

Op basis van organisatiegrootte
– Grote onderneming
– MKB

Op basis van sectoren
– Ruimtevaart en defensie
– Overheid
– BFSI
– IT
– Gezondheidszorg
– Kleinhandel
– Productie
– Energie- en nutsbedrijven
– Telecommunicatie
– Media en amusement
– Overige

Regionale Status & Analyse

De regionale dynamiek van de cyberbeveiligingsmarkt weerspiegelt de unieke uitdagingen en kansen waarmee verschillende delen van de wereld worden geconfronteerd. Van de door innovatie gedreven markt in Noord-Amerika tot de door regelgeving gedreven groei in Europa en de snelle digitalisering in Azië-Pacific, de kenmerken van elke regio beïnvloeden de goedkeuring en ontwikkeling van cyberbeveiligingsoplossingen. Omdat het wereldwijde bedreigingslandschap zich blijft ontwikkelen, is inzicht in deze regionale dynamiek cruciaal voor zowel organisaties als beleidsmakers om de uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging effectief aan te pakken en een veiligere digitale omgeving te bevorderen.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1242

Conclusie

De toekomst van de markt is enorm veelbelovend nu technologische vooruitgang ons digitale landschap blijft veranderen. Organisaties en overheden zullen steeds meer prioriteit geven aan cyberbeveiliging om hun activiteiten, gegevens en reputatie te beschermen. De markt zal getuige zijn van de opkomst van innovatieve oplossingen die gebruikmaken van AI, kwantumcryptografie en andere geavanceerde technologieën om zich te verdedigen tegen cyberbedreigingen die zich steeds verder ontwikkelen.

Vaak gestelde vragen

V1) Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de cyberbeveiligingsmarkt?

Ans: De wereldwijde markt zal tegen 2030 een waarde bereiken van USD 431,36 miljard, met een CAGR van 8,3% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

V2) Wat zijn de belangrijkste factoren die de cyberbeveiligingsmarkt beïnvloeden?

Ans: De voortdurende evolutie van cyberbedreigingen, in combinatie met de toenemende afhankelijkheid van digitale technologieën, druk van de regelgeving en technologische innovaties, zorgt ervoor dat de markt in de nabije toekomst dynamisch en vol kansen zal blijven.

V3) Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor cyberbeveiliging?

Ans: IBM, Cisco, Oracle, Fortinet, Palo Alto Networks, Norton LifeLock, Rapid7, Micro Focus, Check Point, FireEye, Trend Micro, Microsoft, Amazon Web Services, Accenture, McAfee.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Cyber Security-marktsegmentatie, per component
9. Cyberbeveiligingsmarktsegmentatie, naar software
10. Cyberbeveiligingsmarktsegmentatie, per beveiligingstype
11. Cyberbeveiligingsmarktsegmentatie, naar implementatietype
12. Cyberbeveiligingsmarktsegmentatie, naar organisatiegrootte
13. Cyberbeveiligingsmarktsegmentatie, naar bedrijfstak
14. Regionale analyse
15. Bedrijfsprofielen
16. Concurrentielandschap
17. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop volledige PDF van Cybersecurity Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/1284

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Cybersecurity Market,Cybersecurity Market Size,Cybersecurity Market Share,Cybersecurity Market Growth,Cybersecurity Market Trends,Cybersecurity Market Analysis,Cybersecurity Market Forecast,Cybersecurity Market Report