header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gedehydrateerde aardappelen zal tegen 2032 USD 10,5 miljard bereiken met een CAGR van 6,80%.

Aug 21, 2023 9:00 AM ET

Marktanalyse

De wereldwijde markt voor gedroogde aardappelen zal tegen 2032 USD 10,5 miljard bedragen met een CAGR van 6,80%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Drivers

Groeiende vraag naar gemaksvoedsel zal de marktgroei stimuleren

De toenemende behoefte aan kant-en-klare voedingsmiddelen is de oorzaak van de groeiende aantrekkingskracht van de gemaksvoedselindustrie. Gemaksvoeding kan het voor klanten eenvoudiger en sneller maken om iets voor te bereiden, te koken en na de maaltijd af te maken.

Dehydrated Potato Market

Kansen

Kookvoordelen bieden robuuste kansen

Door een toename van de vraag naar het gebruik ervan in gebakken producten, sauzen, soepen, & andere verwerkte voedingsmiddelen, heeft de sector een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Bij het koken zijn zulke gedroogde aardappelen om een aantal redenen nuttig. Voor het maken van soepen en jus bijvoorbeeld, werken gedroogde aardappelgranulaat of -vlokken goed als basisverdikkingsmiddel. Voor mensen met coeliakie/een andere glutengerelateerde aandoening kunnen deze aardappelen worden gebruikt in plaats van maaltijden die gluten bevatten.

Beperkingen en uitdagingen

Hoog caloriegehalte als marktbeperking

Het hoge caloriegehalte, kwaliteitszorgen, concurrentie van verse aardappelen en technologische beperkingen kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11921

Marktsegmentatie

De gedehydrateerde aardappelmarkt is onderverdeeld op basis van vorm, aard en distributiekanaal.

Wat de vorm betreft, zal poeder de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Aardappelpoeder wordt veel gebruikt als verdikkingsmiddel in een reeks culinaire bereidingen, zoals kant-en-klare maaltijden, gebakken goederen en andere gerechten. Gemaksvoedsel en kant-en-klaarmaaltijden zijn recentelijk belangrijker geworden. In deze omgeving zal aardappelpoeder aan populariteit winnen als een veelgebruikt product. Door de stijgende voedingsindustrie heeft dit product veel beloften en mogelijkheden voor uitbreiding. Bovendien werkt het fantastisch als vervanger van tarwebloem wanneer het gebruikt wordt in plaats van glutenvrij meel. Op dit moment wordt het vooral gebruikt in de foodservice-industrie, maar nu het steeds vaker wordt gebruikt in gerechten zoals soepen, jus, & curry’s, groeit de acceptatie in gezinnen.

In 2022 domineerde het segment conventionele aardappelen de wereldmarkt. Commerciële verkopers leveren nu gedroogde aardappelen in de meest natuurlijke staat vanwege de vele toepassingen van het product. Er wordt verwacht dat de conventionele categorie een aanzienlijk percentage van de wereldwijde markt voor zijn rekening zal nemen. Omdat conventionele producten goedkoper zijn, verkiezen consumenten ze boven biologische producten. Traditionele aardappelen worden in grote hoeveelheden gekocht omdat ze voornamelijk worden gebruikt in de commerciële voedselvoorziening. Omdat conventionele aardappelen in de detailhandel vaak duurder zijn dan biologische, groeit de conventionele sector sneller.

Uitgesplitst naar distributiekanaal, zullen foodservices de markt domineren gedurende de verwachte periode. Voedingsdiensten omvatten logiesverstrekkende bedrijven, eetgelegenheden, fastfoodrestaurants, cafetaria’s en andere bedrijven. Binnen de foodservice is het belang van de vraag naar producten toegenomen door de groei van de maaltijdbezorgmethoden. De toenemende nationale & internationale merken van full-service en quick-service restaurants zijn de drijvende kracht achter de vraag naar de goederen. Door de hedendaagse handel, het gebruik in commerciële & industriële toepassingen, & andere detailhandelformules, zijn gedehydrateerde items ook gemakkelijk verkrijgbaar, wat de groei van de industrie ondersteunt.

COVID-19 Analyse

Als gevolg van onzekerheid en lockdowns heeft de pandemie geleid tot veranderingen in het consumentengedrag, waaronder een toename in het verlangen naar houdbare voedingsmiddelen. Dit kan de interesse van consumenten in artikelen gemaakt van gedroogde aardappelen hebben vergroot. De vraag naar aardappelen die in de restaurantsector worden gebruikt, kan tijdens de lockdowns zijn afgenomen doordat veel restaurants en foodservicebedrijven hun deuren sloten of op verminderde capaciteit werkten, wat een impact kan hebben gehad op de totale aardappelmarkt, inclusief gedroogde producten. De effecten van de pandemie op de economie kunnen de koopgewoonten van de consument hebben beïnvloed en bijgevolg ook de algemene vraag naar producten gemaakt van gedroogde aardappelen.

Regionale analyse

APAC aan kop van de markt voor gedroogde aardappelen

In 2022 had de markt in Azië en Oceanië een marktaandeel van 45,80%. Producenten van snelle aardappelen verwachten een aanzienlijke bijdrage van de regio. Verwacht wordt dat Chinese en Indiase bedrijven het grootste marktaandeel zullen hebben binnen de regio. Voor boeren in bergachtige gebieden met arme grond zijn aardappelen een belangrijk product dat in veel landen wordt geteeld als bron van inkomsten en als basisvoedsel. Gedroogde aardappelvlokken worden gebruikt als snack in commerciële aardappelpureeproducten, terwijl aardappelmeel wordt gebruikt om jus en soepen in te dikken. Het toenemende gebruik van aardappelzetmeel als verdikkingsmiddel voor sauzen en stoofschotels en als bindmiddel in deeg, koekjes, & cakemixen stimuleert de vraag naar dit product in de regio. Bovendien groeide de Indiase markt het snelst in de regio Azië-Stille Oceaan en had de markt voor gedehydrateerde aardappelen in China het grootste marktaandeel.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/dehydrated-potato-market-11921

Belangrijkste spelers

De belangrijkste marktspelers in het rapport over de wereldwijde gedehydrateerde aardappelmarkt zijn onder andere McCain Foods, Basic American Foods, Lamb Weston, Idahoan Foods, Pacific Valley Foods, Augason Farms, Idaho Supreme Potatoes, Birkamidon, Rohstoffhandels GmbH, J.R. Short Milling en Rixona B.V.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde aardappelchipsmarkt per type (gearomatiseerd en ongekleurd), per categorie (biologisch en conventioneel), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportAardappeleiwit Markt Informatie per Type (Isolaten en Concentraten), Toepassing (Bakkerijproducten & Snoepgoed, Vleesvervangers & Analogen, Zoete & Hartige Snacks, Diervoeder en anderen) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Dehydrated Potato Market,Dehydrated Potato Market Size,Dehydrated Potato Market Share,Dehydrated Potato Market Trends,Dehydrated Potato Market Growth,Dehydrated Potato Market Analysis