header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor knapperige chocolade zal tegen 2032 USD 28,0 miljard bereiken met een CAGR van 5,50%.

Aug 21, 2023 9:00 AM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor knapperige chocolade tegen 2032 28,0 miljard USD bereiken met een CAGR van 5,50%.

Drivers

Toename in de consumptie van energierepen om de marktgroei te stimuleren

Door de beschikbaarheid van een verscheidenheid aan nutriëntrijke ingrediënten zoals noten, gedroogd fruit, rijst, & quinoa chips, hebben energierepen het vermogen om honger voor een langere periode te onderdrukken. Bovendien bevatten ze pure chocolade, dat antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft en rijk is aan flavonoïden, koper, magnesium en zink. Fitnessfanaten eten ze vaak om hun zoete verlangens te bevredigen en om bij te tanken voor het sporten. Bovendien stijgt de vraag naar energierepen wereldwijd omdat ze draagbaar zijn en verkrijgbaar in handige verpakkingen.

Crunchy Chocolate Market

Kansen

Ontwikkeling van topproducten biedt robuuste kansen

Als antwoord op de stijgende vraag naar knapperige chocolade zijn er nieuwe exportmarkten ontstaan voor veganistische, glutenvrije, & biologische chocoladerepen die ook extra noten en gedroogd fruit bevatten. De komende jaren zal deze markt blijven groeien. De vraag naar chocoladeproducten van de bedrijven is gestegen, vooral onder millennials. In de komende jaren zal er waarschijnlijk nog steeds vraag zijn naar “biologische en veganistische” chocoladerepen. Verwacht wordt dat de vraag naar knapperige chocolade de komende jaren zal toenemen. Dit komt vooral doordat het wordt verwerkt in dranken zoals smoothies, koffie en chocoladesandwiches.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11916

Beperkingen en uitdagingen

Fluctuerende kosten die de markt afremmen

De fluctuerende kosten van grondstoffen en de toename van het gezondheidsbewustzijn kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor knapperige chocolade is onderverdeeld op basis van prijs, leeftijdsgroep, distributiekanaal en type.

Volgens het type zullen repen de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van distributiekanaal zullen supermarkt/hypermarkt de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van leeftijdsgroep zullen millennials de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van prijsniveau zal mainstream de markt stimuleren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Het consumentengedrag veranderde aanzienlijk als gevolg van sluitingen, sociaal segregatiebeleid en bezorgdheid over de gezondheid. Online aankopen namen aanzienlijk toe en verpakte artikelen kregen de voorkeur. Om met stress en onzekerheid om te gaan, wendden mensen zich tot troostvoedsel zoals chocolade. Enkele chocoladeproducenten reageerden op de veranderende markt door nieuwe productlijnen/varianten te lanceren die inspeelden op de veranderende smaak van de consument. Chocolade met de nadruk op gezonde ingrediënten en functionele ingrediënten trok bijvoorbeeld de aandacht.

Regionale analyse

Europa neemt het voortouw op de markt voor knapperige chocolade

In 2022 werd deze markt aangevoerd door Europa (45,80%). Spaanse producenten van krokante chocolade investeren aanzienlijk in innovatie & onderzoek om commercieel levensvatbare producten te creëren die klanten een unieke ervaring bieden. Klanten in Europa worden steeds beter geïnformeerd over nieuwe suikervervangers en suikervrije producten omdat ze zich zorgen maken over de schadelijke effecten van de inname van grote hoeveelheden suiker op hun gezondheid. Daarnaast wordt de ontwikkeling van de markt voor krokante chocolade ondersteund door innovatie in smaken, vormen, texturen en verpakkingsformaten. Bovendien groeide de markt voor knapperige chocolade in het Verenigd Koninkrijk het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse markt het grootste marktaandeel had.

Noord-Amerika kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor knapperige chocolade

Van 2023 tot 2032 zal de Noord-Amerikaanse markt zich naar verwachting aanzienlijk ontwikkelen. De grote bevolking van de regio, de veranderende smaak en voorkeuren van de consument en de toenemende vraag naar zoetwaren, met name chocolade, vanwege de gezondheidsvoordelen, zoals verlaagde bloeddruk, verbeterde bloeddoorstroming, & een lager risico op hartaandoeningen, zijn de belangrijkste factoren die de Noord-Amerikaanse markt voor knapperige chocolade stimuleren. Bovendien had de Amerikaanse markt het grootste marktaandeel, terwijl de Noord-Amerikaanse knapperige chocolade-industrie in Canada het snelst groeide.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/crunchy-chocolate-market-11916

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de markt voor knapperige chocolade worden genoemd, zijn Nestle SA, Mars Inc., Mondelez International, Ferrero Group, A. Loacker Spa, Lindt & Spruengli AG, Y?ld?z Holding, Pierre Hermé Paris, Maison Chaudun en ??r?h??’?

De belangrijkste spelers hebben verschillende strategieën toegepast om met kop en schouders boven anderen uit te steken, zoals fusies, partnerschappen, nieuwe productontwikkelingen, geografische uitbreidingen en overnames, om er maar een paar te noemen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

OnderzoeksrapportBiologische Chocolade Markt Informatie Per Type (Donker, Wit, Melk en Andere), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Chocolade Market Research Report Information per product (Pure Chocolade, Melkchocolade, Witte Chocolade en Cacaopoeder), vorm (Chocoladerepen, Vloeibare Chocolade, Truffels Chocolade), categorie (Conventioneel, Biologisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Suikerarm, Zero Sugar en Multi-Claim), distributiekanaal (Voedselproductie, Food Service en Food Retail) en regio (Noord-Amerika, Europa en Rest van de Wereld) -Voorspelling tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Crunchy Chocolate Market,Crunchy Chocolate Market Size,Crunchy Chocolate Market Share,Crunchy Chocolate Market Trends,Crunchy Chocolate Market Research,Crunchy Chocolate Market Report,Crunchy Chocolate Market Growth,Crunchy Chocolate Market Analysis