header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kweekvlees zal tegen 2032 USD 9,47 miljard bereiken met een CAGR van 51,90%.

Aug 21, 2023 9:00 AM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor kweekvlees tegen 2032 9,47 miljard dollar bereiken met een CAGR van 51,90%.

Drivers

De voorkeur voor kweekvlees boven conventioneel vlees zal de marktgroei stimuleren

Dit laboratoriumvlees biedt verschillende voordelen ten opzichte van normaal vlees, waaronder dat het gezond is, vrij is van door voedsel veroorzaakte & voedingsgerelateerde aandoeningen en milieuvriendelijker is. Het commercialiseren van de productie van in vitro vlees zou de noodzaak voor het opofferen van dieren verder verminderen en ervoor zorgen dat er minder land, water, & energie wordt gebruikt.

Cultured Meat Market

Kansen

Technologische ontwikkelingen bieden robuuste kansen

De markt voor kweekvlees groeit als gevolg van de technische vooruitgang in cel- en weefselkweek. Met de ontwikkeling van de driedimensionale (3D) bioprintingtechnologie is het nu mogelijk om gestructureerde vleesproducten te maken die traditionele vleesproducten qua smaak en textuur dicht benaderen. Producten gemaakt van kweekvlees kunnen betaalbaarder en productiever worden als 3D bioprinting wordt gebruikt.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11918

Beperkingen en uitdagingen

Hoge productiekosten die de markt afremmen

De hoge productiekosten en strenge regelgeving kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Daarnaast kan ook de impact van de COVID-19 epidemie de marktgroei belemmeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor kweekvlees is onderverdeeld op basis van herkomst en eindgebruik.

Op basis van herkomst zal pluimvee de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. In Noord-Amerika is de consumptie van kip de afgelopen 50 jaar gegroeid. Het meest geliefde vlees in de Verenigde Staten is kip, dat jaarlijks wordt geslacht voor consumptie in hoeveelheden van ongeveer 8 miljard vogels. Wereldwijd worden er jaarlijks meer dan 50 miljard kippen gekweekt. De toename van start-ups en nieuwkomers op de markt die investeren in cellulaire landbouwtechnologieën om producten van kip te maken, bevordert de groei van de pluimveesector.

Qua eindgebruik zullen hamburgers de markt domineren in de verwachte periode. De markt voor kweekburgers zal naar verwachting groeien als gevolg van het toenemende verlangen van klanten naar morele en milieuvriendelijke alternatieven voor rundvlees. Burgers gemaakt van kweekvlees kunnen het milieueffect van de vleesindustrie verminderen. Er wordt ook verwacht dat het testen van kweekvlees door verschillende startups en grote bedrijven zal helpen bij de expansie van het segment. In januari 2020 kondigde Mosa Meat, een producent van de eerste hamburger gemaakt van kweekvlees, een samenwerking aan met het dierenvoedingsbedrijf Nutreco. Mosa Meat zal van Nutreco een vloeibare, nutriëntenrijke afdoende krijgen om vlees te produceren.

Regionale analyse

Noord-Amerika beheerst markt voor kweekvlees

In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor gekweekt vlees (45,80%). De stijging wordt geholpen door zowel de groeiende vraag van klanten naar vlees & en pluimveeproducten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd als door het bestaan van belangrijke bedrijven in de regio. Verschillende Amerikaanse bedrijven, zoals Fork & Goode en BlueNalu, investeren gestaag in celcultuurtechnologie om gekweekt vlees in de regio te produceren. Daarnaast had de Noord-Amerikaanse markt voor kweekvlees in de VS het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het snelst groeide. Om in de regio kweekvlees te produceren, investeren een aantal Amerikaanse bedrijven, zoals Fork & Goode en BlueNalu, geleidelijk in celcultuurtechnologie. Het verlangen naar producten gemaakt van gekweekt gevogelte wordt ook aangewakkerd door de gunstige wetgeving voor kweekvlees in de regio.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cultured-meat-market-11918

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor kweekvlees

Van 2023 tot 2032 zal de APAC-markt naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken. Als gevolg van factoren zoals een regionaal stijgend besteedbaar inkomen en een stabiele vleesconsumptie groeit de industrie. Volgens de Food & Agricultural Organization groeide de rundvleesconsumptie per hoofd van de bevolking in de regio Azië-Pacific in 2021. Daarnaast had de markt voor kweekvlees in de regio Azië-Pacific in China het grootste marktaandeel, terwijl de markt in India het snelst groeide. De markt breidt zich uit als gevolg van elementen zoals een regionaal groeiend besteedbaar inkomen en een consistente vleesconsumptie. Daarnaast groeit de industrie door de toename van investeringen in zeevruchten die in laboratoria worden gekweekt. Daarnaast wordt de ontwikkeling van de kweekvleessector ondersteund door behulpzame overheidsprogramma’s in landen als Singapore en China.

Belangrijkste spelers

Eminente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor kweekvlees worden geprofileerd zijn Aleph Farms, Avant Meats Company Limited, Biftek INC, Mosa Meat, BlueNalu, Inc., BioFood Systems Ltd, WildType, New Age Eats, Shiok Meats Pte Ltd, SuperMeat, Meatable, Finless Foods, Inc., Fork & Good, Inc., Future Meat Technologies Ltd, UPSIDE Foods en Mission Barns.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

OnderzoeksrapportBevroren Verwerkt Vlees Marktinformatie per Type (Varkensvlees, Rundvlees, Kip, en anderen), Proces (Gerookt en Gerookt), Distributiekanaal [Winkelbasis (Supermarkten & Hypermarkten, Buurtwinkels, en anderen) en Niet-Winkelbasis], en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2030

Meat Snacks Market Research Report Information per Product Type (Jerky, Steak Bites, Bars, en anderen), Bron (Varkensvlees, Rundvlees, Gevogelte, en anderen), Distributiekanaal (Store-Based en Non-Store-Based), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) & – Forecast till 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Cultured Meat Market,Cultured Meat Market Size,Cultured Meat Market Share,Cultured Meat Market Trends,Cultured Meat Market Growth,Cultured Meat Market Analysis