header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor plantaardige voeding zal in 2030 wereldwijd $40,24 miljard bereiken met een groei van 4,72% CAGR, waarbij het pasteisegment de groei zal aanjagen in de periode 2022-2030.

Aug 21, 2023 3:57 PM ET

Marktinzichten plantaardige voeding:

De omvang van de markt voor plantaardige voedingsmiddelen werd in 2021 geschat op USD 18,5 miljard. De markt voor plantaardige voeding zal naar verwachting groeien van USD 20,39 miljard in 2022 tot USD 40,24 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,72% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

De markt voor plantaardige voeding heeft net als andere marktsegmenten de impact van de pandemie op de cijfers gezien. Er zijn gaten in de toeleveringsketen en de productie omdat de onmiddellijke impact op de markt een sterke vertraging was. Ondertussen waren er problemen met de wereldwijde toeleveringsketen en daalde de verkoop in de hele detailhandel. De productie van plantaardige voedingsmiddelen werd ook negatief beïnvloed. Maar toen het retail- en productienetwerk eenmaal getraind was om te acclimatiseren aan een post-pandemische omgeving, zag de wereldwijde markt duidelijke groeiverwachtingen tegemoet.

Er zijn een paar beperkingen die gelden voor de markt voor plantaardige voedingsmiddelen. Producten gemaakt van planten smaken bijvoorbeeld niet hetzelfde als producten gemaakt van dieren. Als gevolg hiervan kan het gebruik van plantaardige voedingsproducten ertoe leiden dat een deel van de wereldbevolking wordt weggegooid. Daarnaast kunnen bepaalde mensen extreem gevoelig zijn voor de mineralen en eiwitten die in planten zitten. Daarom is het mogelijk dat plantaardig voedsel niet algemeen erkend wordt als voedselalternatief. Uit een nieuw onderzoek is gebleken dat de beste aanpak om de toename van diabetesgevallen in de VS te verminderen het consumeren van een plantaardig, volwaardig dieet is.

Onderzoekers onderzochten de effecten van plantaardige diëten rijk aan groenten, volle granen en peulvruchten op inflammatoire voeding Advanced Glycation End-Products (AGE’s), een biomarker die gekoppeld is aan het ontstaan van chronische ziekten. Ze vergeleken de hoeveelheden AGE’s in diëten met veel zuivel en vlees met diëten op plantaardige basis. Uit het onderzoek bleek dat een plantaardig dieet en het vermijden van dierlijke producten de AGE-niveaus drastisch verminderden met 80%.

Download nu het gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8578

Plant-Based Food Market

Belangrijkste spelers:

Tyson Foods Inc, Nestle SA, Keystone Natural Holdings, General Mills Inc, Premier Foods PLC zijn de belangrijkste bedrijven op de markt.

Marktsegmentatie:

Deze marktanalyse van plantaardige voedingsmiddelen omvat een grondig onderzoek van alle relevante segmenten. Op basis van verschillende voedselcategorieën is de markt onderverdeeld in de primaire segmenten. Zo vormen plantaardige melk en zijn derivaten een aanzienlijk deel van de wereldmarkt. Het segment van plantaardige melk en derivaten heeft wereldwijd een aanzienlijk marktaandeel. Het wereldwijde marktaandeel wordt ook gedomineerd door andere producten zoals thee en koffie en RTC-maaltijden. Daarnaast hebben bakkerijproducten en zoetwaren een aanzienlijk wereldwijd marktaandeel.

Aan het einde van de rit zal de sector van plantaardige sappen echter de grootste stijging in wereldwijde marktinkomsten hebben doorgemaakt. Het aantal veganistische restaurants in Japan is drastisch gestegen, van 400 naar meer dan 1000 tussen 2018 en 2020. De grootste luchtvaartmaatschappij van het land, All Nippon Airways (ANA), promoot een plantaardig dieet met nieuwe menuopties. ANA zal vanaf 1 november vegetarische, veganistische en glutenvrije alternatieven aanbieden dankzij een samenwerking met een gerenommeerde chef-kok.

Lees de gedetailleerde index van het volledige onderzoek @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/plant-based-food-market-8578

Regionale analyse:

De markt voor plantaardige voedingsmiddelen is gesegmenteerd per continent. Inzicht in de wereldwijde marktanalyse per regio is ook nodig om de uitbreiding van de totale plantaardige voedingsmiddelenindustrie te begrijpen. Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de belangrijkste regionale markten. Op het Europese continent is er altijd een grote behoefte geweest aan plantaardige voeding. De trend om veganistisch te gaan eten heeft ook bijgedragen aan de expansie van de regionale wereldmarkt in Noord-Amerika. In termen van inkomsten gegenereerd door de plantaardige voedingsindustrie, domineren de VS Noord-Amerika. In termen van wereldwijde marktinkomsten is China de leider in het gebied Azië-Pacific. In werkelijkheid vertoont Azië-Pacific de grootste regionale groei van de marktomvang tijdens de projectieperiode. IFFCO GROUP heeft THRYVETM geïntroduceerd, het eerste bedrijf op plantaardige basis op dit gebied, om de verschuiving naar voedzame, duurzame voedselbronnen te versnellen. Met de ingebruikname van de eerste 100% plantaardige voedingsfabriek begin 2023 hoopt de IFFCO Group het groeiende segment consumenten dat zich zorgen maakt over hun gezondheid en het milieu te bedienen door hen voedzaam, lokaal en gezond plantaardig vlees te bieden dat is op smaak gebracht met smaken uit het Midden-Oosten. De oprichting van het eerste volledig plantaardige bedrijf in de GCC vertegenwoordigt de toewijding van de IFFCO Group aan de langetermijnuitbreiding van regeneratieve landbouw in het Midden-Oosten.

Enkele van de belangrijkste trends in de markt voor plantaardige voeding zijn:

  • De opkomst van plantaardige vleesalternatieven: Plantaardige vleesalternatieven, zoals Beyond Meat en Impossible Burger, worden steeds populairder. Deze producten zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten, maar ze zien eruit als vlees, smaken ernaar en zijn lekker.
  • De groei van de markt van plantaardige zuivelalternatieven: Plantaardige zuivelalternatieven, zoals amandelmelk, sojamelk en havermelk, groeien ook snel. Deze producten zijn een goede bron van eiwitten en calcium, en ze zijn ook lactosevrij en veganistisch.
  • De toenemende populariteit van plantaardige snacks en desserts: Plantaardige snacks en desserts worden steeds populairder naarmate consumenten op zoek gaan naar gezondere en duurzamere opties. Er is nu een grote verscheidenheid aan plantaardige snacks en desserts verkrijgbaar, van koekjes en cakes tot chips en snoep.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt van plantaardige dranken per bron (vruchten, noten, groenten, soja en zaden & bladeren), per type (RTD-thee & koffie, plantaardige melk en sappen), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Plantaardige voedselingrediënten markt Onderzoeksrapport: Informatie per bron (Soja, Erwt, Rijst, Amandel, Cashew, Haver & Kokos), Categorie (Biologisch en Conventioneel), Toepassing (Plantaardige melk & derivaten, Bakkerij & Snoepgoed, Zoete & Hartige snacks, Vleesvervangers en RTE & RTC Maaltijden), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) -Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding aan door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Plant-Based Food Market,Plant-Based Food Market Share,Plant-Based Food Market Size,Plant-Based Food Market Trends,Plant-Based Food Market Overview,Plant-Based Food Market Analysis,Plant-Based Food Market Outlook,Plant-Based Food Market Growth,Plant-Based Food Market Research,Plant-Based Food Market Report