header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor plantaardige voedingsmiddelen & dranken zal naar verwachting 40,6 miljard dollar bereiken in 2030 en groeien met een CAGR van 9,01% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030 | Gegevens van MRFR

Aug 21, 2023 3:54 PM ET

Marktoverzicht plantaardige voedingsmiddelen & Dranken:

Volgens de analyse van MRFR werd de wereldwijde markt voor plantaardige voedingsmiddelen & dranken in 2022 gewaardeerd op 22,2 miljard dollar. De markt voor plantaardige &-voedingsmiddelen zal naar verwachting groeien van 24,2 miljard dollar in 2023 tot 40,6 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,01% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). Plantaardige voedingsmiddelen & dranken zijn voedingsmiddelen die geheel of gedeeltelijk bestaan uit plantaardige ingrediënten zoals fruit, peulvruchten, noten, groenten en granen. Ze bevatten geen ingrediënten op dierlijke basis en worden dus geprefereerd door consumenten die een vegetarisch dieet volgen.

De uitbarsting van COVID-19 heeft een enorme druk gelegd op de functionele dranken- en nutraceutische industrie. Talloze eerstelijnswerkers, waaronder artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals, hygiënisten en vegers, werken hard om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. Overheidsinstanties hebben burgers opgedragen gezond en voedzaam te eten om de ziekte te bestrijden. Dit zal naar verwachting leiden tot een grotere vraag naar plantaardige dranken, die de goede gezondheid en het optimaal functioneren van het lichaam bevorderen door vitale voedingsstoffen te leveren. Plantaardige dranken zijn essentieel voor de groei en het herstel van menselijke cellen en weefsels. Plantaardig eiwit helpt bij gewichtsverlies en levert de bouwstenen voor gezonde spieren en weefsels.

Download een voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10596

Plant-Based Food  &  Beverages Market

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Tyson Foods Inc (Arkansas), Danone SA (Frankrijk), Nestlé S.A. (Zwitserland), General Mills Inc (VS), Clara Foods (VS), Keystone Natural Holdings (VS), Premier Foods Plc (VK), Del Monte Fresh Produce NA Inc (VS) en Amy’s Kitchen (VS).

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor plantaardige voedingsmiddelen is onderverdeeld in producttype, bron, categorie en distributiekanaal.

Op producttype

De markt van plantaardige voeding & dranken is onderverdeeld in plantaardige melk & derivaten, plantaardige melk, plantaardig vlees, bakkerij & zoetwaren, zoete & hartige snacks, plantaardige sappen, RTD thee & koffie en andere. De categorie plantaardige melkderivaten is verder onderverdeeld in plantaardige melk, plantaardige kaas, plantaardige yoghurt, plantaardige boter en andere.

Op basis van bron

Op basis van de bron is de wereldwijde markt voor plantaardige voedingsmiddelen & onderverdeeld in soja, tarwe, erwten, kokosnoot, amandel, cashewnoten en andere. Verwacht wordt dat het erwtensegment tijdens de prognoseperiode het grootste aandeel zal hebben. Erwten zijn geprefereerde veganistische voedingsbronnen en staan steeds meer bekend als landbouwkundig bewerkbare gewassen vanwege hun stikstofbindend vermogen en lage agronomische inputvereisten. Erwteneiwit wordt vooral gebruikt in bakkerijproducten en sportvoeding.

Per categorie

Op basis van categorie is de wereldwijde markt voor plantaardige voedingsmiddelen en -dranken onderverdeeld in conventionele en biologische dranken. Het biologische segment zal naar verwachting een groter marktaandeel hebben tijdens de verwachte periode. Dit segment omvat voedsel & dranken gevormd met plantaardige ingrediënten die biologisch zijn geteeld zonder het gebruik van synthetische chemicaliën.

Naar distributiekanaal

Op basis van het distributiekanaal is de wereldwijde markt voor plantaardige & voedingsmiddelen gesegmenteerd in winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde dranken. Het segment winkelgebaseerd is verder onderverdeeld in supermarkten & hypermarkten, buurtwinkels en andere. Het segment winkelgebaseerd is goed voor een groter marktaandeel. Het gemak van onmiddellijke levering van het product via offline winkels bevordert de groei van het segment.

Vraag een aangepast exemplaar aan van het marktrapport Plant-Based Food & Beverages @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/plant-based-food-beverages-market-10596

Regionale analyse:

Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de omzet van de markt voor plantaardige dranken. De leidende positie van Noord-Amerika in de markt van plantaardige dranken kan worden toegeschreven aan factoren zoals het bewustzijn van de consument van het belang van eiwitrijke diëten, een toegenomen gezondheidsbewustzijn, een goed gevestigde drankensector en een hogere adoptie van technologische ontwikkelingen in de dranken- en drankenindustrie.

De Aziatisch-Pacifische markt vertoont tekenen van een sterke toekomstige groei. De hoge marktgroei in Azië-Pacific kan worden toegeschreven aan factoren zoals de toegenomen toepassing van nieuwe technologieën voor productinnovatie, samenwerkingen tussen internationale en binnenlandse drankenproducenten, verhoogde O&O-investeringen door overheden in de drankensector en het bestaan van een groot aantal belangrijke spelers op de markt.

Belangrijkste trends in de markt:

De markt van plantaardige voedingsmiddelen en dranken is voortdurend in ontwikkeling en er worden voortdurend nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd. Enkele van de belangrijkste trends in de markt zijn:

  • De opkomst van plantaardige melk: Plantaardige melk, zoals amandelmelk, sojamelk en havermelk, wordt steeds populairder. Deze melkalternatieven zijn een goede bron van eiwitten en calcium, en ze zijn ook lactosevrij en veganistisch.
  • De groei van de markt voor plantaardige vleesalternatieven: De markt voor plantaardige vleesalternatieven, zoals Beyond Meat en Impossible Burger, groeit ook snel. Deze producten zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten, maar ze zien eruit als vlees, smaken ernaar en zijn lekker.
  • De toenemende beschikbaarheid van plantaardig voedsel en plantaardige dranken: Plantaardig voedsel en plantaardige dranken zijn steeds meer verkrijgbaar in supermarkten, restaurants en andere foodservicepunten. Dit maakt het makkelijker voor consumenten om deze producten te vinden en ervan te genieten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Wereldwijd OnderzoeksrapportPlantaardige Burgers en Patties: Informatie per type (Burgers en Patties), per categorie (Biologisch en Conventioneel), per distributiekanaal (Foodretail en Foodservice), per regio – Prognose tot 2028

OnderzoeksrapportPlantaardige Voedingsingrediënten: Informatie per Bron (Soja, Erwt, Rijst, Amandel, Cashew, Haver & Kokos), Categorie (Biologisch en Conventioneel), Toepassing (Plantaardige melk & derivaten, Bakkerij & Snoepgoed, Zoete & Hartige Snacks, Vleesvervangers en RTE & RTC Maaltijden), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) -Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding aan door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Plant-Based Food & Beverages Market,Plant-Based Food & Beverages Market Size,Plant-Based Food & Beverages Market Share,Plant-Based Food & Beverages Market Overview,Plant-Based Food & Beverages Market Trends,Plant-Based Food & Beverages Market Insights,Plant-Based Food & Beverages Market Outlook,Plant-Based Food & Beverages Market Analysis