header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Precision Medicine Software zal een exponentiële groei laten zien, gedreven door vooruitgang in genomisch onderzoek en de opkomst van Big Data Analytics

Aug 21, 2023 9:00 AM ET

Precisiegeneeskunde softwaremarkt Scope & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider had de markt voor Precision Medicine Software in 2022 een waarde van 1,66 miljard dollar. Prognoses geven aan dat de markt in 2030 een waarde van 4,03 miljard dollar zal hebben bereikt, met een CAGR van 11,7% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

Precisiegeneeskundesoftware verwijst naar gespecialiseerde computerprogramma’s en toepassingen die de implementatie van precisiegeneeskunde in de gezondheidszorg vergemakkelijken. Het doel van precisiegeneeskunde is om medische interventies, therapieën en behandelingen af te stemmen op de unieke kenmerken van elke patiënt, waardoor de kans op succesvolle resultaten toeneemt en bijwerkingen worden geminimaliseerd.

Belangrijke spelers in het rapport:

  • Roche Holdings Inc.
  • Sophia Genetics SA
  • Roper Technologies Inc.
  • Synapse Inc.
  • Qiagen N.V.
  • PierianDx Inc.
  • Human Longevity Inc.
  • Gene42 Inc.
  • Fabric Genomics Inc.
  • Allscripts Healthcare Solutions Inc.

Download gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/2084

Marktanalyse

De markt voor precisiegeneeskunde-software maakt een robuuste groei door als gevolg van een samenkomst van factoren, waaronder vooruitgang in genomica, technologie, de vraag van patiënten en ondersteunende regelgevende omgevingen. Het toenemende begrip van het menselijk genoom en de rol ervan bij gezondheid en ziekte heeft de weg geëffend voor precisiegeneeskunde. Geavanceerde genomische onderzoekstechnieken, zoals next-generation sequencing, stimuleren de vraag naar geavanceerde softwaretools die enorme hoeveelheden genomische gegevens kunnen beheren, analyseren en interpreteren. De exponentiële groei van gegevens uit de gezondheidszorg, waaronder genomica, klinische dossiers en patiëntresultaten, maakt krachtige analytische tools noodzakelijk. Precisiegeneeskunde-software maakt gebruik van big data analytics om patronen, correlaties en inzichten te identificeren die diagnose, behandeling en medicijnontwikkeling sturen en zo de algehele patiëntenzorg verbeteren.

Impact van recessie

De impact van een recessie op de markt voor precisiegeneeskundesoftware kan worden gevoeld door budgettaire beperkingen, vertraagde implementaties, verminderde onderzoeksfinanciering, opstartproblemen, marktconsolidatie en verschuivingen in prioriteiten binnen de gezondheidszorg. Hoewel er op korte termijn uitdagingen kunnen ontstaan, suggereert het onderliggende potentieel van precisiegeneeskunde om de patiëntenzorg te transformeren dat de markt zich uiteindelijk zal herstellen en verder zal groeien zodra de economische omstandigheden verbeteren.

Segmentatie-analyse

De segmenten Zorgaanbieders en Oncologie zijn klaar om de markt voor precisiegeneeskunde software te domineren vanwege hun diepgaande impact op patiëntgerichte zorg en gerichte therapeutische interventies. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen en ons begrip van genetische en moleculaire factoren zich verdiept, zullen deze segmenten een voortrekkersrol blijven spelen op het gebied van zorginnovatie en de manier waarop we behandeling en zorgverlening benaderen een nieuwe vorm geven.

De marktsegmentatie van Precision Medicine Software is als volgt:

Naar toepassing

  • Oncologie
  • Farmacogenomica
  • Zeldzame ziekten

Per toedieningsvorm

  • On-premise leveringsmodus
  • Cloud-gebaseerde leveringsmodus

Op eindgebruiker

  • Aanbieders van gezondheidszorg
  • Onderzoekscentra en academische instellingen
  • Farmaceutische en biotechnologische bedrijven

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/2084

Regionale status & Analyse

Noord-Amerika loopt voorop bij de ontwikkeling en toepassing van software voor precisiegeneeskunde. De goed gevestigde gezondheidszorginfrastructuur van de regio, in combinatie met robuuste onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden, heeft de groei van deze markt bevorderd. De regio Azië-Pacific ontpopt zich als een belangrijke speler op de markt voor software voor precisiegeneeskunde. Landen als China, Japan en Zuid-Korea hebben aanzienlijk geïnvesteerd in genomica-onderzoek en gezondheidszorginfrastructuur. Deze inspanningen stimuleren de toepassing van precisiegeneeskunde en gerelateerde softwareoplossingen.

Conclusie

De toekomst van de markt is veelbelovend, gedreven door vooruitgang in AI en big data analytics, de integratie van genomica in de klinische praktijk, de groei van telegeneeskunde, ondersteuning door regelgeving en de uitbreiding van de toepassing buiten de behandeling van kanker. Naarmate de gezondheidszorg de waarde van gepersonaliseerde geneeskunde blijft inzien, zal de vraag naar innovatieve softwareoplossingen om deze benadering te ondersteunen naar verwachting toenemen.

Vaak gestelde vragen

Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor software voor gepersonaliseerde geneeskunde?

  • De wereldwijde markt zal 4,03 miljard dollar overschrijden tegen 2030, met een CAGR van 11,7% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor precisiegeneeskunde software beïnvloeden?

  • Ondersteunende regelgeving en financieringsinitiatieven stimuleren onderzoek, ontwikkeling en toepassing van precisiegeneeskundesoftware, wat de groei van de markt stimuleert.

Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor software voor precisiegeneeskunde?

  • Roche Holdings Inc., Qiagen N.V., PierianDx Inc., Human Longevity Inc., Sophia Genetics SA, Roper Technologies Inc., Synapse Inc., Gene42 Inc. en Allscripts Healthcare Solutions Inc.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4. Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Precisiegeneeskunde Software Marktsegmentatie, Naar Toepassing

Hoofdstuk 9 Precisiegeneeskunde Software Marktsegmentatie, Naar Leveringsvorm

Hoofdstuk 10 Precisiegeneeskunde Software Marktsegmentatie, Naar Eindgebruiker

Hoofdstuk 11 Regionale analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/2084

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  Precision Medicine Software,Precision Medicine Software Market,Precision Medicine Software Market Size,Precision Medicine Software Market Share,Precision Medicine Software Market Trends,Precision Medicine Software Market Growth,Precision Medicine Software Market Updates