header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor ziekenhuis-ECR-systemen zal meer vaart krijgen door de groeiende vraag naar data-analyse in combinatie met overheidsinitiatieven en regelgeving

Aug 21, 2023 9:00 AM ET

Marktomvang ziekenhuis EMR-systemen, reikwijdte & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider werd de markt voor EMR-systemen voor ziekenhuizen in 2022 geschat op 16,53 miljard dollar. De prognoses geven aan dat de markt in 2030 30,84 miljard dollar zal hebben bereikt, met een CAGR van 8,1% in de geprojecteerde periode van 2023 tot 2030.

EMR-systemen voor ziekenhuizen betekenen een grote sprong voorwaarts in de documentatie van de gezondheidszorg. Door het digitaliseren en centraliseren van patiëntinformatie verbeteren deze systemen de toegankelijkheid, samenwerking, veiligheid en onderzoeksmogelijkheden binnen ziekenhuisomgevingen. De evolutie van papieren dossiers naar elektronische opslagplaatsen markeert een belangrijke mijlpaal in de gezondheidszorgtechnologie, waarvan uiteindelijk zowel zorgverleners als patiënten profiteren.

Belangrijke spelers in het rapport:

  • Allscripts Healthcare Solutions, Inc.
  • Cerner Corporation
  • Athenahealth, Inc.
  • Epic Systems Corporation
  • GE Gezondheidszorg
  • eClinicalWorks
  • CPSI
  • MEDITECH
  • NextGen Gezondheidszorg
  • MEDHOST

Download gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/2032

Marktanalyse

In de afgelopen jaren heeft de wereldwijde markt voor EMR-systemen voor ziekenhuizen een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door een samenloop van factoren die de bedrijfsvoering in de gezondheidszorg en de patiëntenzorg hebben veranderd. Overheidsmandaten en regelgeving die het gebruik van elektronische patiëntendossiers stimuleren, hebben de groei van de markt aanzienlijk versneld. In veel landen zijn zorgverleners verplicht om EMR-systemen te implementeren om de patiëntenzorg te verbeteren, de nauwkeurigheid van gegevens te vergroten en zorgprocessen te stroomlijnen. Snelle technologische innovaties, zoals cloud computing, mobiele integratie en telegezondheidszorg, hebben de mogelijkheden van EMR-systemen veranderd. Cloud-gebaseerde EMR-oplossingen bieden schaalbaarheid, toegankelijkheid en interoperabiliteit, waardoor zorgverleners vanaf verschillende locaties veilig toegang hebben tot patiëntgegevens.

Impact van recessie

De invloed van een recessie op de markt voor EMR-systemen voor ziekenhuizen is veelzijdig. Hoewel de essentiële rol van EMR-systemen in de gezondheidszorg onveranderd blijft, kunnen economische recessies leiden tot lagere investeringen, uitgestelde projecten en verschuivingen in prioriteiten. Het is echter de moeite waard om op te merken dat de lange-termijn toewijding van de gezondheidszorgindustrie aan digitalisering en verbeterde patiëntenzorg er waarschijnlijk voor zal zorgen dat de markt voor EMR-systemen veerkrachtig blijft, zelfs in het licht van economische uitdagingen.

Segmentatie analyse

Het softwaresegment en het segment speciale EMR-oplossingen zullen de markt voor EMR-systemen voor ziekenhuizen domineren vanwege hun aanpassingsvermogen, specialisatie, interoperabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en toewijding aan naleving. Met hun robuuste functies en interoperabiliteitsmogelijkheden stellen softwarematige EMR-systemen zorgverleners in staat om hun activiteiten te stroomlijnen, het beheer van patiëntgegevens te verbeteren en het naadloos delen van gegevens tussen zorgnetwerken mogelijk te maken. Ziekenhuizen die specialistische EMR-oplossingen gebruiken, zien vaak een aanzienlijke verbetering van de patiëntresultaten en een vermindering van het aantal medische fouten dankzij de precisie en het op maat gemaakte karakter van deze systemen.

De marktsegmentatie van EMR-systemen voor ziekenhuizen is als volgt:

Naar type component

  • Software
  • Diensten
  • Hardware

Op leveringswijze

  • Op locatie
  • Cloud-gebaseerd

Op Type

  • Speciale EMR-oplossingen
  • Algemene EMR-oplossingen

Per ziekenhuisgrootte

  • Kleine en middelgrote ziekenhuizen
  • Grote ziekenhuizen

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/2032

Regionale statusanalyse &

In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten en Canada, neemt het gebruik van EMR-systemen toe vanwege overheidsinitiatieven en regelgeving gericht op het bevorderen van digitale medische dossiers. In Europa zijn er verschillende niveaus van invoering van EMV vanwege de diversiteit aan gezondheidszorgsystemen en regelgevende kaders. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk hebben vooruitgang geboekt met de implementatie van EMR-systemen als onderdeel van de inspanningen om de coördinatie van patiëntenzorg te verbeteren en medische fouten te verminderen. In de regio Azië-Pacific is een toename te zien in het gebruik van EMR, gedreven door de snelle uitbreiding van de gezondheidszorginfrastructuur en een groeiende vraag naar efficiëntere patiëntenzorg. Landen als China, India en Japan investeren fors in initiatieven voor digitale gezondheidszorg.

Conclusie

De markt voor EMR-systemen voor ziekenhuizen is klaar voor aanzienlijke groei en transformatie. Omdat de gezondheidszorg prioriteit blijft geven aan digitale transformatie, datagestuurde inzichten, betrokkenheid van patiënten en efficiënte zorgverlening, zullen EMR-systemen een hoeksteentechnologie blijven die zorgverleners in staat stelt om patiëntgerichte zorg van hoge kwaliteit te leveren in een omgeving die steeds meer onderling verbonden is en rijk is aan gegevens.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor EMR-systemen voor ziekenhuizen?

  • De wereldwijde markt zal 30,84 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 8,1% in de verwachte periode van 2023 tot 2030.

Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor EMR-systemen voor ziekenhuizen beïnvloeden?

  • De markt kent een robuuste groei die wordt gedreven door een combinatie van overheidsvoorschriften, technologische vooruitgang, verbeterde patiëntenzorg en de behoefte aan gestroomlijnde gezondheidszorgactiviteiten.

Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor EMR-systemen voor ziekenhuizen?

  • Allscripts Healthcare Solutions, Inc., Epic Systems Corporation, Cerner Corporation, athenahealth, Inc., GE Healthcare, eClinicalWorks, MEDITECH, NextGen Healthcare, MEDHOST.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4. Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Marktsegmentatie EMR-systemen voor ziekenhuizen, naar type component

Hoofdstuk 9 Marktsegmentatie Ziekenhuis EMR Systemen, Naar Leveringsvorm

Hoofdstuk 10 EMR Systemen voor ziekenhuizen marktsegmentatie, naar type

Hoofdstuk 11 Marktsegmentatie Ziekenhuis EMR Systemen, Naar Ziekenhuisgrootte

Hoofdstuk 12 Regionale Analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/2032

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, zodat we u kunnen helpen bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  Hospital EMR Systems Market,Hospital EMR Systems Market Size,Hospital EMR Systems Market Growth,Hospital EMR Systems Market Trends,Hospital EMR Systems Market Analysis