header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor weipermeaat 2023 kent een sterke groei van 4,35% en overtreft 1,1 miljard USD in 2032

Aug 21, 2023 4:38 PM ET

Weipermeaat marktstatus:

De markt voor weipermeaat kan tegen 2032 ongeveer 1,1 miljard dollar bereiken, zegt MRFR (Market Research Future). De markt zal tussen 2023 en 2032 met 4,35% groeien, voegt MRFR toe.

Stuwende en ontmoedigende factoren voor de markt:

Weipermeaat wordt ook wel zuivelproduct met een hoog lactosegehalte genoemd, dat veel lactose bevat, ongeveer 80 procent. Weipermeaat is zeer gewild bij consumenten vanwege zijn zoete smaak en aangename aroma. Weipermeaat is veel zoeter in vergelijking met zoete wei die op de markt wordt verkocht, waardoor de vraag in de zoetwarenindustrie aanzienlijk toeneemt. Het is ook GRAS goedgekeurd, wat betekent dat het geschikt en veilig is voor zowel voedsel- als voedertoepassingen. Vanwege de zoete zuivelsmaak gebruiken de meeste fabrikanten weipermeaat als hoofdingrediënt in hun zoetwaren- en chocoladeproducten.

Groei van de markt gestimuleerd door de toenemende vraag onder de jonge bevolking

Het stijgende aantal mensen tussen de 16 en 28 jaar in Latijns-Amerika en Azië-Pacific en hun steeds veranderende eetgewoonten stimuleren de groei van de weipermeaatmarkt. De toenemende concurrentie tussen zoetwarenmerken in deze regio’s dwingt de fabrikanten om de nadruk te leggen op betere marketingactiviteiten en productinnovatie.

Zoetwaren worden aangeprezen als het beste alternatief voor koekjes en chocolade. Zoetwaren zijn zo ontworpen dat ze aantrekkelijker zijn voor consumenten van verschillende leeftijden. Daarom is weipermeaat het beste ingrediënt voor zoetwaren vanwege de zachte textuur en hartige smaak. Met de consistente groei van de jonge bevolking wereldwijd, zal er een aanzienlijke vraag blijven naar zoetwaren, wat op zijn beurt de verkoop van weipermeaat zal doen stijgen.

Download een voorbeeldrapport op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10757

Topspelers in de sector:

American Dairy Products Institute (VS), Agri-Dairy Products, Inc. (VS), LACTALIS Ingredients (Frankrijk), Arion Dairy Products B.V. (Nederland), Havero Hoogwegt B.V. (Nederland), Melkweg Holland BV (Nederland), Arla Foods amba (Denemarken), Agropur Ingredients (VS), Sloan Valley Dairies Ltd. (Canada), FIT Company (Frankrijk), zijn de belangrijkste ontwikkelaars van weipermeaten. (Canada), FIT Company (Frankrijk), zijn de belangrijkste ontwikkelaars van weipermeaten.

Analyse per segment:

De belangrijkste toepassingen van weipermeaat zijn diervoeding, voedingsmiddelen, dranken en andere.

Segmenten op basis van voedsel & drank zijn dranken, bakkerij & zoetwaren, zuivel & bevroren desserts, zoete & hartige snacks en andere.

Het segment dranken voor voeding & veroverde in 2020 de toppositie en zal gedurende de gehele analyseperiode een behoorlijke groei blijven vertonen. Weipermeaat wordt op grote schaal gebruikt als vetvrij koolhydrateningrediënt en als bulkzoetstof in zoetwaren en chocoladeproducten. Het is een uitstekende vervanging voor dure vaste melkbestanddelen zonder dat de textuur of smaak van de voedingsproducten verandert.

Meer informatie over dit rapport?https://www.marketresearchfuture.com/reports/whey-permeate-market-10757

Regionale vooruitzichten:

Noord-Amerika is de duidelijke winnaar in de markt voor weipermeaat en zijn leiderschap zal intact blijven gedurende de gegeven tijdslijn. Noord-Amerika is een toonaangevende producent en consument van weipermeaat, onthult de International Dairy Federation. Het grootste deel van het weipermeaat in de regio wordt gebruikt in de veevoederindustrie. Gezien het toenemende gebruik van weipermeaat in de veevoederindustrie zal de regionale markt de komende jaren aanzienlijke vooruitgang boeken.

Azië-Pacific kan de komende jaren de snelste groei verwachten, dankzij de veranderingen in eettrends in China en verschillende andere landen. Met de opkomende trend om te stoppen met roken, kiezen antirokers in de regio voor keelbonbons en ademverfrissers, waardoor de vraag naar weipermeaat in het medicinale segment toeneemt. Daarnaast proberen de ontwikkelaars de behoeften van de consument te begrijpen en bieden ze producten aan met aantrekkelijke eigenschappen. Daarnaast richten bedrijven in de regio zich op het creëren van consumptieproducten met veel gezondheidsvoordelen, met als doel om verschillende kansen te benutten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Wei-eiwit ingrediënten marktonderzoeksrapport: Informatie per type (wei-eiwitisolaat, concentraat, gehydrolyseerd wei-eiwit, gedemineraliseerd wei-eiwit), toepassing (sportvoeding, dranken, vleesproducten) en per regio – prognose tot 2030

Informatie over demarkt voor proteïne-ingrediënten – per grondstof (soja, tarwe, erwt, canola, wei, melk, caseïne, ei, rundvlees, varkensvlees e.a.), per vorm (poeder, repen, drinkklaar, capsules & tabletten e.a.), per toepassing (functionele voedingsmiddelen, sportvoeding, vleesadditieven, snoepgoed & andere voedingsmiddelen, geneesmiddelen e.a.) en per regio – prognose tot 2028

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Whey Permeate Market,Whey Permeate Market Size,Whey Permeate Market Share,Whey Permeate Market Analysis,Whey Permeate Market Growth,Whey Permeate Market Trends,Whey Permeate Market Overview,Whey Permeate Market Insights