header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hearables Marktgrootte zal naar verwachting groeien van 2023 tot 2032 | Analyse per Producttype, Regio en Toepassingen

Aug 21, 2023 2:34 PM ET

De omvang van de markt voor hooroplossingen werd in 2022 geschat op 26,0 miljard dollar. De markt voor hoorapparaten zal naar verwachting stijgen van USD 30,8 miljard in 2023 tot USD 119,6 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,50% in de loop van de prognoseperiode (2023-2032). De belangrijkste drijvende krachten achter de marktgroei zijn de stijgende vraag naar geminiaturiseerde draagbare elektronische apparaten, de toegenomen vraag naar draadloze hoofdtelefoons en de stijgende vraag naar infotainmentapparaten.

De omschakeling van bedrade naar draadloze hoofdtelefoons heeft de marktgroei aanzienlijk beïnvloed. De hoorbare industrie heeft de afgelopen tien jaar aanzienlijke technologische verbeteringen doorgemaakt. De snelgroeiende markt voor hoorbare technologie omvat ook hoofdtelefoons. Hoofdtelefoons zijn cruciale randapparaten voor apparaten zoals laptops, mobiele telefoons, digitale muziekspelers, entertainmentsystemen voor in de auto, smart tv’s, enz. Slimme koptelefoons bieden vele voordelen, waaronder een hoge-definitie geluidskwaliteit, eenvoud, de mogelijkheid voor meerdere gebruikers, geen onderhoud van kabels, mobiliteit en draagbaarheid. De toename in het gebruik van infotainmentapparatuur is een van de factoren die de groei van de industrie van hoorbare apparaten stimuleert.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor hooroplossingen zijn

  • Apple Inc.
  • Bose Corporation
  • Samsung Electronics Co. Ltd.
  • Sony Corporation
  • Sennheiser Electronic GmBH & Co. Kg
  • Koninklijke Philips N.V.
  • Bragi GmBH
  • Skullcandy, Inc.
  • Jabra (GN Store Nord A/S)
  • LG Electronics

De opkomst van hoorbare computers kan een aantal voordelen hebben, zoals handsfree bellen en communiceren, maar ook spraakcommunicatie in een lawaaiige omgeving. Het zal ook een oplossing bieden door in-ear en externe microfoonsignalen te combineren, wat een groter effect zal hebben op de markt voor hoorbare apparaten.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11805

Bovendien groeit de markt voor elektronische infotainmentproducten zoals smartphones, laptops, auto’s met infotainmentsystemen en andere snel, en hoofdtelefoons zijn een cruciale accessoire voor deze producten. Slimme headsets bieden een veelheid aan voordelen, waaronder een hoge-definitie geluidskwaliteit en een verscheidenheid aan gebruikersgemakken. De toename in het gebruik van infotainmentapparatuur is dus een van de factoren die de groei van de markt stimuleren.

De vraag naar draadloze oordopjes en hoofdtelefoons neemt toe naarmate consumenten overstappen van hoofdtelefoons met draad naar draadloze hoofdtelefoons. Dit is te wijten aan het feit dat draadloze hoofdtelefoons en oordopjes worden geleverd met Bluetooth- en Wi-Fi-technologie, waardoor gebruikers hun telefoons kunnen koppelen met andere hoofdtelefoons en apparaten.

De nieuwste innovatie, hearable computing genaamd, combineert de signalen van in-ear en externe microfoons om een oplossing te bieden die handsfree bellen en gesprekken voeren bevordert, spraakcommunicatie in een lawaaiige omgeving garandeert en spraakcommunicatie stimuleert. De industrie groeit ook als gevolg van de stijgende interesse in kleine draagbare elektronische apparaten voor gezondheidsbewaking, wat de marktinkomsten voor hoorbare apparaten een boost geeft.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11805

Segment

De segmentatie van de markt voor hoorapparaten op basis van product omvat headsets, oordopjes en gehoorapparaten. Hoortoestellen domineerden de wereldmarkt in 2022.

De segmentatie van de markt voor hooroplossingen op basis van type omvat op het oor, in het oor en over het oor. Het segment ‘aan het oor’ domineerde de wereldmarkt in 2022.

De segmentatie van de markt voor hooroplossingen op basis van connectiviteitstechnologie omvat bedraad en draadloos. Het draadloze segment domineerde de wereldmarkt in 2022.

De segmentatie van de markt voor hoorsystemen op basis van eindgebruiker omvat consumenten, industrie en gezondheidszorg. Het consumentensegment domineerde de markt voor hooroplossingen in 2022.

Bekijk korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11805

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse markt voor hooroplossingen (45,80%). Dit is het gevolg van de stijgende vraag naar hoorbare producten in dit gebied naarmate jackloze mobiele telefoons populairder worden en de uitgaven aan elektronische goederen toenemen. Daarnaast zijn het internet der dingen (IoT), machine learning (ML), kunstmatige intelligentie (AI) en de zich snel ontwikkelende blockchaintechnologie de belangrijkste drijvende krachten achter de bloeiende e-commercebedrijven in deze regio’s. Daarnaast kende de markt voor Hearables in de Noord-Amerikaanse regio de hoogste groei in Canada, terwijl de Amerikaanse markt het grootste marktaandeel had.

Van 2023 tot 2032 wordt verwacht dat de Azië-Pacific Hearables-markt aanzienlijk zal groeien. De toenemende vraag naar nieuwe technologieën van de 18- tot 35-jarigen in de ontwikkelingslanden in de regio, zoals China, India en Japan, is een van de belangrijkste factoren die de groei van deze markt stimuleren. De toegenomen vraag naar audioproducten zoals draadloze oortelefoons in deze landen wordt gestimuleerd door het gebruik van mobiele telefoons zonder aansluiting en een stijging van de consumentenuitgaven aan technologie. Daarnaast kende de Indiase markt voor hooroplossingen de hoogste groei in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de Chinese markt voor hooroplossingen het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Hearables Market,Hearables Market Size,Hearables Market Trends,Hearables Market Share,Hearables Market Growth,Hearables Market Scope,Hearables Market Segments