header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel, omvang en voorspelling voor Table-Top Games tot 2032 | Hasbro Inc., Asmodee, Ravensburger AG | Rapport van 90 pagina’s

Aug 21, 2023 4:01 PM ET

Overzicht van de markt voor Table-Top Games:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Table-Top Games van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~5,70% registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 27,7 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor tafelspellen verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop van bordspellen, kaartspellen, miniatuurspellen, rollenspellen en andere spellen die op een tafel of een ander plat oppervlak worden gespeeld. Deze markt omvat fysieke spellen die meestal met vrienden of familie worden gespeeld, thuis of in openbare ruimtes zoals cafés of spellenwinkels. De markt voor tafelspellen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei gekend, met veel nieuwe spellen die over de hele wereld worden gemaakt en verkocht. De markt omvat ook verzamelkaartspellen zoals Magic: The Gathering en Pokémon, en miniaturengames zoals Warhammer en X-Wing.

De COVID-19 pandemie leidde tot de sluiting van veel fysieke gamewinkels en -cafés, wat de verkoop beïnvloedde en de distributienetwerken verstoorde. Daarnaast kregen veel fabrikanten te maken met verstoringen van de toeleveringsketen door fabriekssluitingen en vertragingen in de verzending, wat leidde tot vertragingen in de productie en tekorten aan populaire spellen. Aan de andere kant leidde de pandemie ook tot een stijging van de vraag naar Table-top Games omdat mensen nieuwe manieren zochten om zichzelf thuis te vermaken. Omdat veel mensen binnenshuis bleven en sociale afstand namen, boden Table-top Games een leuke en boeiende manier om de tijd door te brengen met familie en vrienden. De pandemie heeft ook geleid tot een toename van online verkoop en virtueel gamen. Nu meer mensen online winkelen en games virtueel spelen, moesten gamewinkels en uitgevers hun bedrijfsmodellen aanpassen en nieuwe manieren vinden om klanten te binden.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10297

Table-top Games Market

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Hasbro, Asmodee, Mattel, Ravensburger, Fantasy Flight Games, Wizards of the Coast, Z-Man Games en Czech Games Edition.

Regionale analyse:

Noord-Amerika domineert de markt voor tafelspellen. Dit komt door de toenemende populariteit van verschillende soorten bordspellen in dit gebied. Ook het feit dat enkele van de grootste bedrijven met expertise in tafelspellen, zoals Hasbro Inc, Mattel Inc, Buffalo Games en vele anderen, in de VS aanwezig zijn, heeft ertoe bijgedragen dat Noord-Amerika een van de belangrijkste markten van de regio is.

Er wordt verwacht dat Azië-Pacific een aantrekkelijk potentieel zal bieden voor de markt voor tafelspellen. De markt voor tafelspellen in de regio Azië-Pacific wordt gedomineerd door landen als China, Japan, Nieuw-Zeeland en Australië. Er wordt verwacht dat de vraag naar Table-top Games tijdens de beoordelingsperiode zal toenemen door de aanwezigheid van een aanzienlijke millennialpopulatie en de groeiende populariteit van deze spellen op sociale mediaplatforms zoals YouTube en Instagram.

Volledige rapportgegevens bekijken @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/table-top-games-market-10297

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor tafelspellen is onderverdeeld in type en distributiekanaal

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in bordspellen, kaartspellen, quizspellen, strategiespellen en andere.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Belangrijkste trends in de markt

De markt voor tafelspellen is voortdurend in ontwikkeling en er ontstaan voortdurend nieuwe trends. Enkele van de belangrijkste trends in de markt zijn:

  • De opkomst van coöperatieve spellen: Coöperatieve spellen zijn spellen waarbij spelers samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Deze games worden steeds populairder, omdat ze een socialere en meer op samenwerking gerichte ervaring bieden dan traditionele competitieve games.
  • De groei van het legacygamegenre: Legacy games zijn games die na verloop van tijd veranderen terwijl ze worden gespeeld. Dit betekent dat elk spel uniek is en dat spelers hun eigen stempel op het spel kunnen drukken. Legacygames zijn een geweldige manier om een gemeenschapsgevoel en een gedeelde ervaring onder spelers te creëren.
  • De toenemende populariteit van digitale tafelspellen: Digitale tabletop games zijn games die worden gespeeld op een computer of mobiel apparaat. Deze spellen bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele tafelspellen, zoals gemak en toegankelijkheid. Digitale tafelspellen worden steeds populairder en er wordt verwacht dat ze de komende jaren zullen blijven groeien.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Racing Games Market Research Report: Per Type (Client Type, Web game Type), Per Toepassing (Race Simulators, PC, Mobiel, Consoles) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor slim speelgoed Informatie per type (robots, interactieve spellen, educatieve robots), per technologie (Wi-Fi, Bluetooth, RFID of NFC), per distributiekanaal (online/commercewinkels, speciaalzaken, speelgoedwinkels), per eindgebruiker (peuters, kleuters, schoolgaande kinderen, volwassenen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Table-Top Games Market,Table-Top Games Market Share,Table-Top Games Market Size,Table-Top Games Market Trends,Table-Top Games Market Overview,Table-Top Games Market Analysis,Table-Top Games Market Outlook,Table-Top Games Market Insights