header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Trends, reikwijdte, vraag en omvang van de industriële meetmarkt zullen tegen 2032 groeien met een CAGR van 6,50%.

Aug 21, 2023 2:36 PM ET

De omvang van de markt voor industriële meettechniek werd geschat op 10,5 miljard USD in 2022. Er wordt een CAGR van 6,50% verwacht voor de markt voor industriële meettechniek Toepassing van USD 11,2 miljard in 2023 tot USD 18,5 miljard in de prognoseperiode van 2023 tot 2032. De toenemende behoefte aan industriële meetsystemen, uiterst betrouwbare en hoogwaardige processen en elektrische voertuigen zijn de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren.

Belangrijke bedrijven in de markt voor industriële meettechniek zijn onder andere

  • Hexagon AB
  • Renishaw PLC
  • FARO Technologieën
  • Nikon Metrologie
  • Carl Zeiss AG
  • Jenoptik AG
  • Perceptron
  • Automated Precision Inc.
  • KLA Corporation
  • Applied Materials Inc.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11813

Er wordt voorspeld dat de stijgende vraag naar industriële meetoplossingen in de voedselinspectie-industrie, de defensie-industrie en voor grote projecten zoals smart cities de markt voor industriële metrologie zal stimuleren. De vraag naar oplossingen voor de lucht- en ruimtevaart, de beschikbaarheid van hoogwaardige meetoplossingen en de opkomst van industriële metrologie zijn de belangrijkste factoren die de markt stimuleren. De stijgende vraag naar meetoplossingen in zowel de auto-industrie als de algemene productie zal de markt waarschijnlijk stimuleren. In de nabije toekomst wordt verwacht dat de auto-industrie een drastische transformatie zal ondergaan naarmate geautomatiseerde faciliteiten snel de handmatige faciliteiten vervangen bij de productie van auto’s. De vraag naar zeer betrouwbare en betrouwbare meetoplossingen voor de auto-industrie zal waarschijnlijk toenemen. Er wordt voorspeld dat de vraag naar zeer betrouwbare en hoogwaardige procedures de markt zal stimuleren, samen met een toename van de vraag naar elektrische voertuigen. Tijdens de verwachte periode wordt ook een toename in automatisering verwacht in de behoefte van de productiesector aan industriële metrologie.

Elektrische voertuigen (EV’s) worden steeds gebruikelijker op de weg en bijna alle autofabrikanten hebben verklaard dat EV’s uiteindelijk zullen overheersen in hun productassortiment. Het aantal onderdelen van de aandrijflijn zal aanzienlijk afnemen naarmate de overgang van interne verbranding (IC) naar elektrisch verder gaat. Bovendien zullen de overblijvende onderdelen, die in alle soorten auto’s aanwezig zijn, een grotere invloed hebben op de levensduur en prestaties van het voertuig. Vermogenselektronica, elektromotoren, brandstofcelsystemen en batterijen voor elektrische auto’s behoren tot de belangrijkste industrieën die industriële meetoplossingen gebruiken. De verkoop van elektrische voertuigen verdrievoudigde bijna in China in 2021 en bereikte 3,3 miljoen eenheden, of ongeveer de helft van het wereldwijde totaal. De verkoop steeg aanzienlijk in zowel Europa (met 65% tot 2,3 miljoen) als de VS (meer dan een verdubbeling tot 6.30.000). Als gevolg hiervan is de toename in het gebruik van EVS de drijvende kracht achter de markt voor industriële meetapparatuur.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11813

Vanwege de escalerende geopolitieke spanningen tussen verschillende landen en de daaruit voortvloeiende stijging van de vraag naar nauwkeurige defensietoepassingen, zowel mechanisch als elektronisch, wordt verwacht dat de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie de belangrijkste drijvende kracht zal zijn achter de industriële metrologiemarkt. Daarnaast vraagt de groei van conflicten met vitale missies om exacte kalibratie en strikte traceerbaarheid in militaire vliegtuigen en voertuigen. De groei van de markt wordt ook bevorderd door de ontwikkeling van hightech producten, big data, virtuele drones, ruimtevaart en defensievoertuigen. die de inkomsten van de industriële metrologiemarkt stimuleren.

Segment

De segmentatie van de industriële meetmarkt op basis van aanbod omvat hardware, software en diensten. Het hardwaresegment domineerde de wereldwijde markt in 2022.

De segmentatie van de industriële meetmarkt op basis van apparatuur omvat coördinatenmeetmachines (CMM’s), optische digitizers en scanners (ODS), meetinstrumenten, röntgen- en computertomografie, geautomatiseerde optische inspectie, vormmeetapparatuur en 2D apparatuur. Het segment optische digitizer en scanner (ODS) domineerde de wereldwijde markt in 2022.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11813

De segmentatie van de industriële metrologiemarkt op basis van toepassing omvat kwaliteitscontrole & inspectie, reverse engineering, mapping en modellering en andere. Het kwaliteitscontrole & inspectie segment domineerde de Industriële Metrologie Markt in 2022.

De segmentatie van de Industriële Meettechniekmarkt op basis van eindgebruikersindustrie omvat lucht- en ruimtevaart, defensie, automobielindustrie, halfgeleiderindustrie, fabricage en andere.

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse markt voor industriële meettechniek (45,80%). De stijgende vraag naar automatisering en het significante gebruik van industriële meettechniek in deze regio verklaren dit. Bovendien waren de Noord-Amerikaanse industriële meetmarkten met de grootste marktaandelen die in respectievelijk de Verenigde Staten en Canada.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor industriële meettechniek in Azië en Oceanië naar verwachting aanzienlijk groeien. Ontwikkelingslanden zoals China, Japan, Zuid-Korea en India hebben industriële meettechnologie overgenomen als gevolg van de toenemende geopolitieke spanningen en de toegenomen vraag naar automatisering in de commerciële sector, wat naar verwachting de marktexpansie zal stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Industrial Metrology Market,Industrial Metrology Market Size,Industrial Metrology Market Share,Industrial Metrology Market Trends,Industrial Metrology Market Demand