header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Video on Demand-markt zal tegen 2032 met USD 324,7 miljard groeien met een CAGR van 18,20%

Aug 21, 2023 7:00 PM ET

Marktbereik:

Een techniek voor mediadistributie die bekend staat als video on demand (VOD) stelt kijkers in staat om video’s te bekijken zonder dat ze conventionele afspeelapparatuur of de beperkingen van een vast programmaschema nodig hebben. De meest populaire methode van mediadistributie in de 20e eeuw was het uitzenden van programma’s via de ether. Consumenten begonnen te kiezen voor onconventionele manieren om materiaal te consumeren toen internet- en IPTV-technologieën zich in de jaren 90 verder ontwikkelden, wat culmineerde in de introductie van VOD op televisies en pc’s. De markt zal naar verwachting groeien van 85,2 miljard USD in 2023 tot 324,7 miljard USD in 2032, met een CAGR van 18,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Concurrentiedynamiek:

Toonaangevende bedrijven in de sector investeren aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om hun productaanbod uit te breiden, wat de verdere expansie van de video-on-demand-markt zal stimuleren. Belangrijke marktontwikkelingen zijn nieuwe productlanceringen, contractuele overeenkomsten, fusies en overnames, grotere investeringen en samenwerking met andere organisaties. Marktdeelnemers ondernemen ook een aantal strategische acties om hun wereldwijde aanwezigheid te vergroten.

De belangrijkste bedrijven op de video-on-demand markt zijn,

  • Alphabet, Inc. (Californië, VS)
  • com, Inc. (Washington, VS)
  • Hulu LLC (The Walt Disney Company) (Californië, VS)
  • AT & T, Inc. (Warner Media, LLC en Discovery, Inc.) (Texas, VS)
  • Netflix, Inc. (Californië, VS)
  • Apple, Inc. (Californië, VS)
  • Comcast Corporation (Philadelphia, VS)
  • Facebook, Inc. (Californië, VS)
  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson (Stockholm, Zweden)
  • Verizon Communications Inc. (New York, VS)

Download een gratis voorbeeld van de PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11521

Video on Demand marktonderzoek:

Rapport metriek

Details

Video on Demand-marktomvang in 2032

324,7 miljard dollar (2030)

Video on Demand-markt CAGR in 2023-2032

18.20%

Basisjaar

2021

Prognose

2023-2032


USP’s in de markt:

Marktdrivers:

Mensen zijn nu meer geneigd om naar media te kijken sinds slimme gadgets zoals tablets, smartphones en computers steeds populairder worden. Bovendien verwachten consumenten toegang te hebben tot een breed scala aan spannende entertainmentalternatieven waar en wanneer ze maar willen. Daarnaast groeit de markt voor video op aanvraag wereldwijd als gevolg van het toenemende gebruik van snelle internetverbindingen en -diensten, de verbeterde prijs van deze verbindingen en de beschikbaarheid ervan. De ontwikkeling van geavanceerde functies in smartphones en tablets, stijgende mobiele data-abonnementen en toenemend gebruik van snelle datanetwerken zijn enkele belangrijke factoren die de wereldwijde video-on-demand markt CAGR tijdens de prognoseperiode zullen stimuleren. Het groeiende gebruik van mobiele apparaten voor het bekijken van online content, samen met de vele voordelen die platforms voor video on demand bieden, zoals gemak, connectiviteit, betaalbaarheid, variëteit, gepersonaliseerde content en andere, zijn belangrijke marktstuwers voor de ontwikkeling van deze video on demand-industrie.

Streaming service providers bieden nu video op aanvraag aan, waardoor klanten films uit hun bibliotheek kunnen selecteren en deze kunnen bekijken wanneer en zo vaak ze maar willen. Gebruikers kunnen zich ook vrij voelen omdat er geen contractuele verplichtingen zijn met video op aanvraag. Er zijn verschillende abonnementsniveaus beschikbaar voor klanten die kiezen voor video op aanvraag. Elke optie kost echter minder dan een doorsnee abonnement, waardoor klanten meer waar voor hun geld krijgen en de groei van de markt aanzienlijk wordt gestimuleerd. Daarnaast zullen variabelen zoals de overheersende flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die positieve ervaringen voor klanten opleveren, de groei van de markt in het algemeen versnellen tijdens de verwachte looptijd. Daarnaast wordt verwacht dat de sterke voorkeur van klanten voor online streamingdiensten boven conventionele diensten, evenals de groeiende populariteit van lokale acteurs en filmstudio’s, de stijging van de inkomsten van de video-on-demand markt zal versnellen. Steeds meer evenementen worden live uitgezonden om grote mensenmassa’s te voorkomen, wat de groei van de markt tijdens de verwachte periode zal stimuleren.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11521

Marketingafdeling:

Naar verdienmodellen:

De markt werd beheerst door de SVoD-sector (subscription video on demand). Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door het stijgende aantal abonnees dat gebruik maakt van over-the-top (OTT) diensten.

Naar inhoudstypes:

De categorie TV-entertainment genereerde de hoogste inkomsten. Dit is vooral te danken aan de toename van big-budget films, dramaseries en internetadvertenties. Grote bedrijven ontwikkelen VoD-platforms door samen te werken en commerciële allianties aan te gaan.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Video on Demand Market:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-on-demand-market-11521

Analyse van COVID-19:

De vraag naar mobiele telefoons, breedbandverbindingen, internetgebruik en digitale platforms zoals videostreaming en conferentie is gestegen als gevolg van de COVID-19-epidemie. Bovendien werden bioscopen en voorstellingen tijdelijk gesloten als gevolg van overheidsbeperkingen en zelfopgelegde sociale segregatieregels om besmetting met het virus te voorkomen. De pandemie heeft de vraag naar VoD-diensten onder zowel nieuwe als bestaande klanten doen toenemen.

Regionale analyse:

Als gevolg van de toegenomen investeringen door de belangrijkste spelers en een toename in het gebruik van geavanceerde technologieën zoals cloud computing en AI, zal de Noord-Amerikaanse video-on-demand marktsector deze industrie domineren. Producenten van VoD-platforms gebruiken deze technologieën om het streamen van video’s efficiënt te automatiseren. Het cloudgebaseerde Maxine-platform bijvoorbeeld, dat in oktober 2020 werd onthuld door NVIDIA Corporation, stelt ontwikkelaars in staat om streaming video te verbeteren met behulp van GPU-versnelde AI. Een op kunstmatige intelligentie gebaseerd cloudplatform voor streaming videoservices is de Maxine-suite van NVIDIA. Door de toegenomen investeringen van de grote bedrijven en een piek in het gebruik van geavanceerde technologieën zoals cloud computing en AI, is ook Noord-Amerika ongelooflijk gevarieerd. Het creëren van VoD-platforms maakt gebruik van deze technologieën om de videostreamingprocedure effectief te automatiseren.

Gerelateerde rapporten:

Artificial Intelligence (AI) Market Research Report: 2030

Machine Learning as a Service (MLaaS) Marktonderzoeksrapport- 2032

Hadoop Big Data Analytics-marktonderzoeksrapport-2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Video on Demand Market,Gloabl Video on Demand Market,Video on Demand Market 2032,Video on Demand Market Size,Video on Demand Market Share,VOD Market,VOD Market Size,VOD Market Growth