header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse, trends en omvang van de UV-luchtzuiveringsmarkt zal tegen 2032 USD 4,9 miljard groeien

Aug 22, 2023 6:00 PM ET

Inzicht in de markt voor UV-luchtreinigers

De wereldwijde markt voor UV-luchtreinigers zal in de toekomst aanzienlijk groeien. Toenemende investeringen door spelers in de industrie in het verbreden van het productaanbod en expansie zouden de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor UV-luchtreinigers zal groeien van US$ 1,2 miljard in 2022 tot US$ 4,9 miljard in 2032, met een CAGR van 16,80% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

De groeiende vraag naar UV-luchtreinigers in commerciële en industriële omgevingen ondersteunt de marktaandelen. De toenemende bewustwording van de voordelen van schone lucht en een goede ventilatie bij het beheersen van allerlei allergieën & door de lucht overgedragen ziekten en het verminderen van de overdracht van virussen creëert een grote marktvraag vanuit residentiële en commerciële omgevingen. Bovendien stimuleren de snelle verstedelijking en industrialisatie in verschillende economieën het gebruik van luchtreinigers.

Ontwikkelingen in online / e-commerce distributiekanalen verhogen de verkoop op de markt. Factoren zoals de toenemende incidentie van infectieziekten in de lucht en het toenemende bewustzijn onder consumenten over de afnemende kwaliteit van schone lucht als gevolg van de toenemende vervuiling van het milieu, stimuleren de omvang van de markt voor UV-luchtreinigers. De bevolkingsgroei en het stijgende besteedbare inkomen in ontwikkelingslanden versterken de marktgroei.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11931

De wereldwijde markt voor UV-luchtreinigers is sinds de uitbraak van COVID-19 continu gegroeid. De pandemie heeft de interesse in hygiëne en immuniteit aangewakkerd. De bezorgdheid over de slechte luchtkwaliteit heeft de productiecapaciteit gestimuleerd, waardoor de markt sneller is gegroeid. Grote fabrikanten investeren aanzienlijk in O&O en marktuitbreiding.

Daarnaast hebben de toenemende levensbedreigende epidemieën zoals H5N1 vogelgriep, H1N1 varkensgriep en COVID-19 pandemie een positieve invloed op de groei van de UV-luchtzuiveringsindustrie. Ontwikkelingen in online/eCommerce distributiekanalen bevorderen de marktgroei en zorgen voor geavanceerde luchtreinigers met brede prijsklassen.

De stijgende consumentenelektronica wereldwijd heeft een positieve invloed op de marktgroei. De stijgende koopkracht van consumenten, naast de enorme economische groei wereldwijd, beïnvloedt de penetratie van luchtreinigers verder. De marktgroei wordt ook gestimuleerd door belangrijke innovaties in industriële huishoudelijke & apparaten en het toenemende gebruik van UV-luchtreinigers in residentiële en commerciële ruimtes.

Aan de andere kant beperken de hoge kosten van luchtreinigers de marktgroei. Fabrikanten richten zich echter steeds meer op het verlagen van de totale productiekosten van luchtreinigers. Dit zou de groei van de markt in de beoordelingsperiode ondersteunen, omdat er betaalbare producten op de markt komen.

Ook wordt verwacht dat strenge regelgeving en aanzienlijke uitgaven voor gezondheidszorg de groei van de UV-luchtzuiveringsmarkt zullen beïnvloeden. Mensen geven steeds meer uit aan luchtreinigers om vervuilende stoffen in huis en op kantoor te verwijderen. Bovendien wordt geschat dat groeiende technologische innovaties en een groeiende bevolking het groeiende marktlandschap zullen bepalen.

Grote spelers

De spelers op de markt zijn

  • Resideo Technologies Inc,
  • LG Electronics,
  • HoMedics,
  • Alcochem Hygiene,
  • Eureka Forbes,
  • Air Oasis LLC,
  • Guardian Technologies,
  • ACCO Brands Corporation,
  • Vystar Corporation en
  • Airthereal, onder andere.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/uv-air-purifiers-market-11931

UV-luchtreinigers markt – segmenten

De markt is onderverdeeld in montagetypes, vermogen, luchtstroom, eindgebruik en regio’s. Het montagetype segment is onderverdeeld in vast en draagbaar. Het vermogenssegment is onderverdeeld in minder dan 70, 70 tot 100, 100 tot 140 en meer dan 140. Het luchtstroomsegment is onderverdeeld in 0,7 m3/sec., 7-1,4 m3/sec., 4-2,0 m3/sec. en meer dan 2,0 m3/sec. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in residentieel, commercieel en industrieel. Per regio is de markt voor UV-luchtreinigers onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor UV-luchtreinigers – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor UV-luchtreinigers, voornamelijk vanwege de grote aanwezigheid van belangrijke spelers in de industrie die innovatieve productreeksen aanbieden. Bovendien zorgt het toenemende bewustzijn van de impact van zuivere lucht op de gezondheid, samen met de toenemende prevalentie van door de lucht overgedragen ziekten, zoals astma, allergie, huidschilfers van huisdieren en andere, voor een aanzienlijke vraag op de markt. Stijgende verontreinigingsniveaus en lage immuniteitsstoornissen bij kinderen, ouderen en zieke mensen dragen bij aan de marktwaarde. Bovendien stimuleert de uitbreiding van online en offline verkoopkanalen het marktaandeel van UV-luchtreinigers in deze regio.

UV-luchtreinigers markt – concurrerende analyse

De markt voor UV-luchtreinigers is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd, met veel opmerkelijke spelers die een competitief landschap vormen.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11931

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

30 aug. 2022 — Xiaomi heeft de MIJIA desinfecterende luchtreiniger met ingebouwde UV-lamp gelanceerd. De nieuwe luchtreiniger heeft een cilindrisch ontwerp met een metalen textuur, een afneembaar bovenrooster voor eenvoudige reiniging van luchtkanalen en een OLED-display dat aanraakbediening ondersteunt. De MIJIA Desinfectie Luchtreiniger heeft een dubbele anticoating en maakt gebruik van een ultraviolette UV-lamp en een hoogenergetische plasma-sterilisatietechnologie om allergenen in één cyclus te steriliseren en uit te filteren. De zuiveraar is een plasma-genererend apparaat dat continu hoogenergetische positieve en negatieve ionen afgeeft om in de lucht zwevende bacteriën en virussen te desinfecteren en tegelijkertijd kruisbesmetting te voorkomen.

Lees meer artikel-

Actief optische kabel marktonderzoeksrapport — Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor niet-destructieve inspectieapparatuur — Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde grondpenetrerende radar markt — Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  UV Air Purifiers Market,UV Air Purifiers Market Size,UV Air Purifiers Market Share