header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


BriefCatch haalt $3,5 miljoen op om juridisch schrijven te revolutioneren met behulp van een AI-gebaseerde suite

Aug 22, 2023 4:59 PM ET

De overtekende Seed Round zal een end-to-end oplossing voor juridisch schrijven bouwen die geintegreerde bewerkingstools, aangepaste inhoudsbank, normbepalende adviesraad en meer omvat.

[Washington, DC, 9 augustus 2003] – Law Catch, Inc., het moederbedrijf van de toonaangevende bewerkingstool BriefCatch, kondigde vandaag een succesvolle $3,5 miljoen overtekende startronde aan, geleid door TIA Ventures. David Lat, expert uit de juridische industrie, heeft de ronde uitgeroepen tot “Deal van de Week” en noemt de investering in dit “onschatbare” product een “motie van vertrouwen” in de juridische-tech ruimte.

Deze kapitaalverhoging komt op de hielen van een explosieve groei en een ambitieuze routekaart. De investering zal het bedrijf katapulteren in een krachtpatser op het gebied van juridisch schrijven en de schrijfvaardigheid van zijn abonnees over de hele wereld een turbo geven.

Gebruikers zullen binnenkort profiteren van vele nieuwe voordelen:

Een suite van gespecialiseerde schrijfgereedschappen & voor e-mails en voor niche praktijken en doelgroepen.

Baanbrekende AI-producten, waaronder een 24/7 kennis-, inhoud- en modellenbank.

Uitgebreide trainingsmodules en interactieve community-elementen.

Configureerbare instellingen, analyses, scores en rapportage.

Een Adviesraad Juridisch Schrijven vantopniveau, geleid door vooraanstaande personen uit de sector.

Oprichter en CEO Ross Guberman is enthousiast over de uitbreiding van het team en de transformatie van het reeds winstgevende bedrijf: “Dankzij het vertrouwen van onze investeerders, de belofte van AI en de inzichten van onze duizenden gebruikers, kunnen we nu onze visie realiseren om LawCatch om te vormen tot een suite van collaboratieve tools die elke fase van de schrijfreis van de advocaat ondersteunen.”

Andy Greenfield van TIA Ventures voegt hieraan toe : “Ross is echt een overtuigende oprichter die een krachtig product heeft gebouwd dat een enorme product-market fit heeft bereikt in een onaangeboorde markt. We zijn verheugd dat we de kans krijgen om met hem samen te werken om BriefCatch op het bureau van elke advocaat te zetten.”

Onder de tientallen investeerders bevinden zich ook RiverPark Ventures, C2 Ventures, WS Investment Fund en grote spelers op het gebied van juridische technologie. Ze werden aangetrokken door de reputatie van de oprichter en de concurrerende moat van het bedrijf, gepatenteerde technologie en altijd trouwe zakelijke klanten, waaronder veel van de wereldwijde juridische elite.

LawCatch begint aan deze fase van expansieve groei en innovatie en is klaar om haar abonnees uit te rusten met ongeevenaarde nieuwe tools voor zowel schrijven als loopbaansucces.

Om de toekomst van juridisch schrijven te ervaren, start vandaag nog een gratis proefversie van BriefCatch op www.briefcatch.com.

Neem voor interviews of meer informatie over LawCatch contact op met Jackie Kappus-Wahlberg via [email protected].

Over LawCatch en BriefCatch:

LawCatch onderscheidt zich in de juridische-tech arena door haar unieke mix van data-analyse, AI-innovatie en diepgaande vakinhoudelijke expertise. Het kenmerkende product BriefCatch heeft veel lof geoogst in de belangrijkste segmenten van de wereldwijde juridische markt. Ross Guberman, oprichter van LawCatch, is een bestsellerauteur die op zes continenten heeft gesproken over juridisch schrijven en is de aangewezen schrijftrainer voor nieuwe federale rechters.

Perscontact:

Jackie Kappus
Directeur Verkoop en Marketing
(410) 808-4403
[email protected] www.BriefCatch.com


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States