header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Credello\’s beste tips voor beveiligde creditcards in augustus 2023

Aug 22, 2023 11:40 AM ET

Secured creditcards zijn een betrouwbaar instrument om te overwegen als je krediet probeert op te bouwen. Deze kaarten vereisen een borg die je kredietlimiet bepaalt, waardoor ze een optie met een lager risico zijn voor consumenten en kredietverstrekkers. In augustus 2023 heeft Credello de markt uitgekamd om je een selectie van de beste beveiligde creditcards voor te stellen. Of je nu op zoek bent naar beloningen of gefocust bent op verantwoord kredietbeheer, met onze keuzes zit je goed.

Bank of America® Customized Cash Rewards Beveiligde Creditcard

Een opvallende optie is de Bank of America® Customized Cash Rewards Secured Credit Card. U kunt uw beloningen aanpassen om het meeste terug te verdienen in de categorie van uw keuze. Met opties zoals benzine, online winkelen, dineren, reizen, drogisterijen of woningverbetering kunt u uw beloningen afstemmen op uw bestedingsgewoonten. Verdien 3% cashback op de door u gekozen categorie, 2% bij supermarkten en groothandels en 1% op alle andere aankopen. Jaarlijkse kosten van $ 0 en de mogelijkheid om na verloop van tijd over te stappen naar een ongedekte rekening maken het helemaal af.

U.S. Bank Cash ® Visa ® Beveiligde Kaart

De U.S. Bank Cash ® Visa® Secured Card biedt ook aanpasbare beloningen. Verdien elk kwartaal 5% cashback op de eerste $2.000 aan gecombineerde in aanmerking komende aankopen in twee categorieen naar keuze. Daarnaast kunt u genieten van 5% cashback op vooruitbetaalde reserveringen voor vluchten, hotels en auto\’s die u direct in het Rewards Travel Center boekt. De kaart biedt een royale 2% cashback op een alledaagse categorie naar keuze en 1% op alle andere in aanmerking komende aankopen. U.S. Bank staat borgstellingen toe varierend van $300 tot $5.000.

First Progress Platinum Prestige Mastercard® Beveiligde Creditcard

Voor degenen die zich zorgen maken over het JKP, is de First Progress Platinum Prestige Mastercard® Secured Credit Card misschien iets voor u. Hoewel de beloningen bescheiden zijn met 1% cashback op betalingen, biedt de kaart een concurrerend laag standaard JKP. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de jaarlijkse kosten van $49, waardoor de kaart het meest geschikt is voor diegenen die verwachten af en toe een saldo te hebben.

Capital One Quicksilver Secured Cash Rewards Creditcard

Capital One Quicksilver Secured Cash Rewards Credit Card is een uitblinker als het gaat om flexibiliteit en mogelijkheden om uw kredietlijn te verhogen. Bij verantwoord gebruik kunt u al na zes maanden een upgrade zien naar de onbeveiligde versie van de kaart. Verdien 1,5% cashback op elke aankoop en 5% cashback op hotels en huurauto\’s geboekt via Capital One Travel. Bovendien maken de jaarlijkse kosten van $0 en de mogelijkheid om te beginnen met een aanbetaling van $200 deze kaart aantrekkelijk.

Bank of America® Unlimited Cash Rewards Beveiligde Creditcard

Een andere aanbieding van Bank of America, de Unlimited Cash Rewards Secured Credit Card, heeft een eenvoudige aanpak met 1,5% onbeperkte cashback op alle aankopen. Hoewel dit misschien niet het hoogste beloningspercentage is, voegt de afwezigheid van jaarlijkse kosten, in combinatie met de mogelijkheid om na verloop van tijd over te stappen naar een ongedekte rekening, waarde toe.

U.S. Bank Altitude® Go Visa® Beveiligde Kaart

De U.S. Bank Altitude® Go Visa® Secured Card onderscheidt zich door de mogelijkheid om punten te verdienen. Hoewel de kaart 4 punten per uitgegeven dollar aan eten en afhaalmaaltijden biedt, en 2 punten per dollar aan boodschappen, benzinestations en streamingdiensten, is de beste inwisseloptie cashback. Een streamingtegoed van $15 voor jaarlijkse aankopen van streamingdiensten is een uniek extraatje. De flexibele waarborgsommen van U.S. Bank varieren van $300 tot $5.000.

OpenSky® Beveiligde Visa® Creditcard

Aan onze lijst is de OpenSky® Secured Visa® Credit Card toegevoegd, die opvalt door zijn hoge kredietlimietpotentieel. Met een storting van $200 tot $3.000 kunt u een bijpassende kredietlimiet krijgen. Dit biedt voldoende ruimte om uw kredietgebruik laag te houden, een belangrijke factor in kredietscores. Hoewel de kaart geen beloningen biedt, dragen de redelijke jaarlijkse kosten van $35 en het lagere JKP bij aan de aantrekkingskracht. Bovendien hoeft u geen kredietcontrole uit te voeren om de kaart aan te vragen, waardoor het een goede keuze is voor mensen met een beschadigd krediet.

Discover it® Beveiligde Creditcard

De Discover it® Secured Credit Card onderscheidt zich door de Cashback Match-functie. Dit betekent dat aan het einde van het eerste jaar, Discover alle cashback die u hebt verdiend zal matchen, waardoor uw beloningen worden verdubbeld. Verdien 2% cashback bij benzinestations en restaurants op tot $1.000 aan gecombineerde aankopen per kwartaal en 1% op alle andere aankopen. Extra voordelen zijn onder andere gratis waarschuwingen voor sofinummers, kredietbewaking en maandelijkse inzichten in de kredietscore.

Navy FCU nRewards® Beveiligde Creditcard

De Navy FCU nRewards® Secured Credit Card is bedoeld voor militaire leden en hun gezinnen. Hoewel de kaart een bescheiden 1 punt per dollar oplevert op in aanmerking komende netto-aankopen, ligt de echte waarde in de mogelijkheid om de kredietlimiet te verhogen en de mogelijke overgang naar een ongedekte kaart. De kaart is een uitstekende keuze voor diegenen die ervoor in aanmerking komen en krediet willen opbouwen.

Capital One Platinum Beveiligde Creditcard

Tot slot is de Capital One Platinum Secured Credit Card een eenvoudige optie voor het opbouwen van krediet. Deze kaart biedt geen beloningen, maar biedt wel de mogelijkheid om uw kredietlimiet na verloop van tijd te verhogen bij verantwoord gebruik. Kies uw minimale terugbetaalbare borg vanaf $49, $99 of $200 en geniet van de voordelen van automatische herzieningen van de kredietlimiet om de zes maanden.

Conclusie

Beveiligde creditcards bieden een waardevolle weg naar kredietverbetering. Kijk bij het afwegen van elke optie naar uw bestedingsgewoonten, kredietdoelen en voorkeuren om u te helpen beslissen. Dit zal u ook helpen bij uw keuze tussen een beveiligde en ongedekte kaart. Of u nu de voorkeur geeft aan beloningen, lage JKP\’s of een hogere kredietlimiet, deze kaarten hebben voor elk wat wils. Het opbouwen van een solide kredietbasis kost tijd en verantwoordelijk beheer, en deze beveiligde creditcards zijn ontworpen om u op die reis te helpen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States